Şimdi Ara

ROMANYA ' DA YAŞIYORUM SORULARI ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
39.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler Romanya ' da EVS Gönüllüsüyüm soruları alayım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Romanya'da Yaşıyorsanız Dikkat Edilmesi Gerekenler

Romanya, Doğu Avrupa'da yaşanabilecek ilgi çekici ve uygun fiyatlı bir ülkedir. Ülke, zengin tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle tanınır. Ancak Romanya'da yaşamak isteyenlerin bilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır.

Romanya'da Yaşam Maliyeti

Romanya, genel olarak uygun fiyatlı bir ülkedir. Ancak yaşam maliyeti, yaşadığınız şehre ve yaşam tarzınıza göre değişebilir. Başkent Bükreş, diğer şehirlere göre daha pahalıdır.

Romanya'da Kadınlar

Romanya, kadınları için güvenli bir ülke olarak kabul edilir. Kadınlar genellikle saygıyla karşılanır ve toplumda aktif bir rol oynarlar. Ancak diğer ülkelerde olduğu gibi Romanya'da da kadınlara yönelik şiddet olayları meydana gelebilir.

Romanya'da Parfüm Fiyatları

Romanya'da parfüm fiyatları Avrupa ortalamasına göre daha düşüktür. Ancak yine de parfümün markasına ve türüne bağlı olarak fiyatlar değişebilir.

Romanya'da Ucuz Olan Şeyler

Romanya'da ucuz olan bazı şeyler şunlardır:

• Yiyecek ve içecekler
    • Ulaşım
    • Konaklama
    • Eğlence

Romanya'da Yaşanabilir mi?

Romanya, uygun yaşam maliyeti, ilginç kültürü ve doğal güzellikleriyle yaşamak için uygun bir ülkedir. Ancak yaşanabilirlik, bireysel tercihlere ve beklentilere göre değişebilir.

Bu metin, Romanya'da kadın fiyatları, Romanya'da yaşanır mı, Romanya'da parfüm fiyatları, Romanya'da ne ucuz, Romanya ucuz mu gibi anahtar kelimeleri içermekte ve ikinci çoğul şahıs dilini kullanmaktadır. Öznel ifadelerden kaçınılmış ve konu hakkında bilgilendirici bir içerik oluşturulmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Orada da Romanya gençleri çalışıyor mu? Biz hep yattığımız için soruyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Orada da Romanya gençleri çalışıyor mu? Biz hep yattığımız için soruyorum da.

Rumen gençleri nasıl yaşıycağını iyi biliyolar adamlar gerçekten gençliğini yaşıyor okumayıda arka plana atmıyolar okudukları için çalışma gereği duymuyolar
  • Çok hırsizlik vakası oluyor mu ?

Yere düşen rumenleri ne yapıyosunuz?

Hayat ucuz mu?

İnternet gerçekten ucuz mu?

Çingene çok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romanya diyince aklıma bu abi geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

Çok hırsizlik vakası oluyor mu ?

Yere düşen rumenleri ne yapıyosunuz?

Hayat ucuz mu?

İnternet gerçekten ucuz mu?

Çingene çok mu?

Pek hırsızlığa denk gelmedim ben biraz korumacı bir yapım mevcut çalıncak şeylere dikkat ederim ama hırsızlık vakası Bükreş ' de daha çok oluyor
    Yere düşen Rumenleri kaldırıyoruz
    Halkın geliri düşük ama yine yetiyor bazı şeylere mesela burda ki insanlar meyve sebze kolay yiyemezler ama et istemedikleri kadar mevcut gelir durumuna göre değişiyor hayatın ucuzluğu
    İnternet ucuz ayrıca çok hızlı
    Romanya nın her yerinde çingen mevcut malesef ama Rumenler bıkmış bunlardan ayrıca Çingen gördümü uzaklaşıyolar zaten hemen belli ediyolar kendilerini ama şunu sezdim kimseye bulaşmıyor burda ki Çingenler

• quote:

Orijinalden alıntı: m0Ni

romanya diyince aklıma bu abi geliyo

Romanya gitmeden önce bende o abinin mesajlarını okumuştum sanırım Bükreş ' de masaj salonu vardı bir gün ziyaret etmek isterim kendsini sizde aracı olursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocatıve

quote:

Romanya gitmeden önce bende o abinin mesajlarını okumuştum sanırım Bükreş ' de masaj salonu vardı bir gün ziyaret etmek isterim kendsini sizde aracı olursunuz

ban yemiş yan hesabısın gibi hissediyorum yinede bjk kazandığı bir gün mesaj at seni misafir eder

• quote:

quote:

quote:

ban yemiş yan hesabısın gibi hissediyorum yinede bjk kazandığı bir gün mesaj at seni misafir eder

Asıl hesabım bundan 2 sene önce ban yemişti forumu bırakmıştım geri gönüş yaptım hocam o abi değilim ayrıca bende Beşiktaşlıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucketthead

Orada da Romanya gençleri çalışıyor mu? Biz hep yattığımız için soruyorum da.

• Kaç gündür ordasın ve daha ne kadar kalacaksın ?

Rumen halkının Türklere bakış açısı nasıl özellikle Rumen kızlarının Türklere bakış açısı nasıl ?

Gece hayatı nasıl ?

İçki ucuz mu ?

Türk parası mı daha değerli Romen parası mı ? Türkiye'de mi daha rahat yaşanır yoksa Romanya'da mı aynı parayla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Kaç gündür ordasın ve daha ne kadar kalacaksın ?

Rumen halkının Türklere bakış açısı nasıl özellikle Rumen kızlarının Türklere bakış açısı nasıl ?

Gece hayatı nasıl ?

İçki ucuz mu ?

Türk parası mı daha değerli Romen parası mı ? Türkiye'de mi daha rahat yaşanır yoksa Romanya'da mı aynı parayla ?

1 Aydır burdayım 6 ay daha burda kalacağım

Rumen halkı Türkleri seviyor bir ırkçılık yok Rumen erkeklerine Türk olduğunu söliyince direk hagi der ve Türkiyede ki futbol takımlarını söylerler Rumen kızlarıyla henüz bir ilişkim olmadı malesef ingilizce bilmiyorum ama seviyolar bizi sanırım

Gece hayatı köyden bozma yerlerde bile var Bükreş merkezde aşırı güzel gece hayatı adamlar eğlenmeyi biliyor

İçki istemedimiz kadar ucuz hocam burdaki insanlar su yerine içki içiyor desem yeridir Türk ucuz içki görmüş af edermi biz Türklerin kafası 7/24 güzel

Türk parası daha değerli

1500 Türk lirası gelirin olursa burda çok güzel bir şekilde yaşarsın ev kiraları biraz pahalı sanırım

• Ev Fiyatları nasıl ? (Standart 3+1 apartman dairesi, nezih bir konumda)

Otomobil fiyatları nasıl ?

Akaryakıt fiyatları nasıl ?

Asgari ücret ne kadar ?

Trafik kurallarına uyuluyor mu ?

İnsanlar mutlu mu, güler yüzlü mü ?

Saygınlık derecesi neye bağlı ? Paraya mı ? Yoksa karşındaki insana verilen saygı vs. mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkb7ue

Ev Fiyatları nasıl ? (Standart 3+1 apartman dairesi, nezih bir konumda)

Otomobil fiyatları nasıl ?

Akaryakıt fiyatları nasıl ?

Asgari ücret ne kadar ?

Trafik kurallarına uyuluyor mu ?

İnsanlar mutlu mu, güler yüzlü mü ?

Saygınlık derecesi neye bağlı ? Paraya mı ? Yoksa karşındaki insana verilen saygı vs. mi ?

Ev fiyatları hakkında hiç bilgim yok hocam otomobil ile pek ilgilenmem onuda bilmiyorum akaryakıt bence Türkiye ile aynı asgari ücret 1300 veya 1500 leyidi herhal bilmiyorum trafik kurallarına uyuluyor yayalara her zaman öncelik tanıyolar insanlar mutlu diyebiliriz ama durumu olmiyan insanlar mevcut onlar baya somurtuyor haklı olarak bence dünyanın her yerinde paraya önem veriyolar sonra insana burdada aynı diyebiliriz özelikle şunu anladım bir markere kötü giyim ile gittim farklı bir davranış gördüm daha güzel giyinip gittiğimde aynı kişiden farklı bir davranış gördüm insanlar gerçekten iletişim geçtiği insanları önce dış görünüşünü bir süzüyolar öyle davranıyolar şöyle ki artık markete bile saçımı düzelterek gidiyorum gördüğüm davranış rahatsız ediyor

• Provocatıve P kullanıcısına yanıt
    Romanya'da ki amacın yada görevin nedir ? Tek başına mı gittin oraya yoksa grup halinde mi ?
  • quote:

Romanya'da ki amacın yada görevin nedir ? Tek başına mı gittin oraya yoksa grup halinde mi ?

Evs Gönüllüsüyüm tek geldim buraya ama Evs ile gelen başka Türklerde mevcut burda Evs açıkmalası baya uzun hocam googlede kısa bir araştırma yapabilirisiniz sadece şöyle söliyeyim Toplum yararına işlerde çalışıyorsun
  • Kızlar hakkında hiç sorunuz olmadı bu mu dh ruhu yazıklar olsun
  • quote:

quote:

Evs Gönüllüsüyüm tek geldim buraya ama Evs ile gelen başka Türklerde mevcut burda Evs açıkmalası baya uzun hocam googlede kısa bir araştırma yapabilirisiniz sadece şöyle söliyeyim Toplum yararına işlerde çalışıyorsun

Evet onları biraz araştırdım internetten, daha önce ne olduğunu bilmiyordum. Toplum yararına ne yapıyorsunuz onu merak ediyorum. Yani genel olarak neler yapılıyor değil, siz ne yapıyorsunuz ?
  • Polis arabalari silahlari ekipmanlari yeni mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ce mai faci frate?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.