Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HakaaN38

quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

Arkadaşlar, biliyorum ROM u bugünde güncelleyemedim zira bugün kendimi kernel derlemeye atadım. Ve yaklaşık 3 saatlik bir uğraş sonucu kendi kernelimi derleyebildim. Yarın ROM un güncellemesi yapılacaktır.

Herhangi bir kod bilgin var mı? Yoksa başka romlarda ki dosyaları alıp mı atıyorsun bu romu yapmak için?

Kod bilgim mevcut. Bu ROM daki başkasına ait şey kernel,bide CM7.Oda genokolar ın. Ben CM7 yi modluyorum,modlarken kimseden parça almıyorum.Aldıklarıma da teşekkür yazıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: spawnis

Bu Rom Turkcell T20 telefonuna kurulur mu?

Şu anlık hayır. Fakat bu ROM u T20 yede çıkarmayı düşünüyorum

• Ne zaman çıkarırsın çok beğendim
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar, biliyorum ROM u bugünde güncelleyemedim zira bugün kendimi kernel derlemeye atadım. Ve yaklaşık 3 saatlik bir uğraş sonucu kendi kernelimi derleyebildim. Yarın ROM un güncellemesi yapılacaktır.

Herhangi bir kod bilgin var mı? Yoksa başka romlarda ki dosyaları alıp mı atıyorsun bu romu yapmak için?

Kod bilgim mevcut. Bu ROM daki başkasına ait şey kernel,bide CM7.Oda genokolar ın. Ben CM7 yi modluyorum,modlarken kimseden parça almıyorum.Aldıklarıma da teşekkür yazıyorum

Hangi programlama dilini biliyorsun ve ne derecede?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spawnis

Bu Rom Turkcell T20 telefonuna kurulur mu?

Şu anlık hayır. Fakat bu ROM u T20 yede çıkarmayı düşünüyorum

Hocam Huaweinin kendi rom'una nasıl geçiş yapabilirim ? bunu yüklediğim gibi olur mu yoksa dlod klasörünü hafıza kartına atıp Ses açma + kısma + power tuşu yeterli olur mu ?

• ümitsiz adam ilk kez bir romda wifi sorunu yaşadım her 10sn'de bir kesiliyor siteleri açmıyor nimbuzzdan atıyor mobil veri ile internet süper fakat wifi'de çok kötü oldu bi önerin varmı?

en son versiyon atmelfix li olan romunu kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

ümitsiz adam ilk kez bir romda wifi sorunu yaşadım her 10sn'de bir kesiliyor siteleri açmıyor nimbuzzdan atıyor mobil veri ile internet süper fakat wifi'de çok kötü oldu bi önerin varmı?

en son versiyon atmelfix li olan romunu kullanıyorum..

İkay hocam bi siz yardımcı olun size zahmet. Huaweinin kendi rom'una nasıl geçiş yapabilirim ? bunu yüklediğim gibi olur mu yoksa dlod klasörünü hafıza kartına atıp Ses açma + kısma + power tuşu yeterli olur mu ?
  • arkadaşlar mesaj geldiğinde ekran ışığını açmanın bi yolu varmı mesajın geldiğini anlamak için

teşekkürler

@djmimax

hocam orjina romu kurmak için dload klasörünü hafıza kartına at ve ses + / - power tuşundan çalışrtır
    kusura bakma yeni gördüm msj ını çalışıyorum ondan
  • Wifi uyuya kalıyor hala:)
  • ROM u kullanan arkadaşlara söylüyorum,ROM uzun süreliğine güncellenmeyecektir,tatile gidiyorum. Bu yüzden ROM uzun süreliğine "askıda"
  • quote:

ROM u kullanan arkadaşlara söylüyorum,ROM uzun süreliğine güncellenmeyecektir,tatile gidiyorum. Bu yüzden ROM uzun süreliğine "askıda"

Iyi tatiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

arkadaşlar mesaj geldiğinde ekran ışığını açmanın bi yolu varmı mesajın geldiğini anlamak için

teşekkürler

@djmimax

hocam orjina romu kurmak için dload klasörünü hafıza kartına at ve ses + / - power tuşundan çalışrtır

dediğiniz gibi yaptım ama yükledikten sonra huawei logosu çıkıyo reset atıp duruyor açılmıyor :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: djmimax

quote:

arkadaşlar mesaj geldiğinde ekran ışığını açmanın bi yolu varmı mesajın geldiğini anlamak için

teşekkürler

@djmimax

dediğiniz gibi yaptım ama yükledikten sonra huawei logosu çıkıyo reset atıp duruyor açılmıyor :((

recovery ye girebiliyormusunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djmimax

quote:

teşekkürler

@djmimax

recovery ye girebiliyormusunuz?

hocam recovery girebildim ama cwm deil farklı bişeydi ordaan reset falan fistan yaptım açıldı tşkler :) hocam ayrıca rom güzel elinize sağlık ama tek eksiği rehber konusunda çok hata var o yüzden buna geçtim b528

• İlk romdaki kitlenmelere dayanamayıp güncellemeyi beklemek için crazygamer ın miuiv4 üne geçtim.Performans adına iyi değil ama kamera,görsellik ve ses muhteşem.Güncellemeyi görür görmez kurdum.(Atmel fixed)Romu kurdum cyanogenmod ayarlarından birkaç ayar yaptım.Gereksiz bulduğum 2-3 şeyi kaldırdım.Tarayıcıyı iyi ki koymamışsın onu da kaldıracaktım.Fifa12,max payne,spiderman,street fighter kurdum oyun olarak.Fifa12,spiderman,max payne 800mhz de sıkıntı çıkarmadan oynandı.Street fighter da 1 ghz de sorunsuz oynandı.Bu güncellemeyle gerçekten ısınma bayağı azalmış.40 dakika fifa12 oynadım(hoparlöre bağlayarak) çok az ısındı.Ara sıra kitlenmeler çok az yaşanıyor.Ses ve kamera iyi ama ics gibi olsa keşke.Tema kurmaya çalışırken epic n blue ve xperia da simgeler eksik diye hata verdi,ics temasını uyguladığımda simgeler değişmedi.Temaları da kurabilsem görselliğinde iyi olacağından şüphem yok.Rom için teşekkür ederim romunun ve başarının devamını diliyorum.

Az kalsın unutacaktım uygulamaları elle kapatınca 250 mb ı buluyor boş ram miktarı.

• dostum keske wifi sorununa bi cozum bulabilsen onceki surumde(nonatmelfix) wifi mukemmelldi yeni surumde atmel fixli olani kurdum ama wifi kesiliyor surekli cm7 supermis vazgecmekte istemiyorm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

İlk romdaki kitlenmelere dayanamayıp güncellemeyi beklemek için crazygamer ın miuiv4 üne geçtim.Performans adına iyi değil ama kamera,görsellik ve ses muhteşem.Güncellemeyi görür görmez kurdum.(Atmel fixed)Romu kurdum cyanogenmod ayarlarından birkaç ayar yaptım.Gereksiz bulduğum 2-3 şeyi kaldırdım.Tarayıcıyı iyi ki koymamışsın onu da kaldıracaktım.Fifa12,max payne,spiderman,street fighter kurdum oyun olarak.Fifa12,spiderman,max payne 800mhz de sıkıntı çıkarmadan oynandı.Street fighter da 1 ghz de sorunsuz oynandı.Bu güncellemeyle gerçekten ısınma bayağı azalmış.40 dakika fifa12 oynadım(hoparlöre bağlayarak) çok az ısındı.Ara sıra kitlenmeler çok az yaşanıyor.Ses ve kamera iyi ama ics gibi olsa keşke.Tema kurmaya çalışırken epic n blue ve xperia da simgeler eksik diye hata verdi,ics temasını uyguladığımda simgeler değişmedi.Temaları da kurabilsem görselliğinde iyi olacağından şüphem yok.Rom için teşekkür ederim romunun ve başarının devamını diliyorum.

Az kalsın unutacaktım uygulamaları elle kapatınca 250 mb ı buluyor boş ram miktarı.

Hata vermemesi lazım. Devam et yada iptal diye butonlar çıkması lazım,devam et derseniz tema uygulanır. Ayrıca Temaları uyguladıktan sonra kesinlikle telefonu yeniden başlatın.

quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

dostum keske wifi sorununa bi cozum bulabilsen onceki surumde(nonatmelfix) wifi mukemmelldi yeni surumde atmel fixli olani kurdum ama wifi kesiliyor surekli cm7 supermis vazgecmekte istemiyorm..

Eğer eski version da önemli bir sorununuz yoksa eski versiyonu kurun. Bundan sonraki güncellemede dikkate alacağım

• quote:

İlk romdaki kitlenmelere dayanamayıp güncellemeyi beklemek için crazygamer ın miuiv4 üne geçtim.Performans adına iyi değil ama kamera,görsellik ve ses muhteşem.Güncellemeyi görür görmez kurdum.(Atmel fixed)Romu kurdum cyanogenmod ayarlarından birkaç ayar yaptım.Gereksiz bulduğum 2-3 şeyi kaldırdım.Tarayıcıyı iyi ki koymamışsın onu da kaldıracaktım.Fifa12,max payne,spiderman,street fighter kurdum oyun olarak.Fifa12,spiderman,max payne 800mhz de sıkıntı çıkarmadan oynandı.Street fighter da 1 ghz de sorunsuz oynandı.Bu güncellemeyle gerçekten ısınma bayağı azalmış.40 dakika fifa12 oynadım(hoparlöre bağlayarak) çok az ısındı.Ara sıra kitlenmeler çok az yaşanıyor.Ses ve kamera iyi ama ics gibi olsa keşke.Tema kurmaya çalışırken epic n blue ve xperia da simgeler eksik diye hata verdi,ics temasını uyguladığımda simgeler değişmedi.Temaları da kurabilsem görselliğinde iyi olacağından şüphem yok.Rom için teşekkür ederim romunun ve başarının devamını diliyorum.

miui v4 2.7.6 nasıl? Fazla oyun oynamam, kamera ve ses daha önemli. kilitlenme yapmaması ve hata vermemesi de önemli tabi ki

• Bu rom Cihazın kimyasını bozdu
    Açılış resmini değiştirdi zor toparladım
    1200 de oyun performansı bile rezil.
    oyundan çıkmak için geri diyorsun dakikalarca bekliyor.
    bir takılıyor 3-5 dk anca toparlıyor bazen daha fazla
    wifi çok sık uyuya kalıyor.
    yani return 4.0 :D
  • Rom neden askida acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rom neden askida acaba?

quote:

ROM u kullanan arkadaşlara söylüyorum,ROM uzun süreliğine güncellenmeyecektir,tatile gidiyorum. Bu yüzden ROM uzun süreliğine "askıda"
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.