Şimdi Ara

[ROM] T.M.C / CyanogenMod 7.2.0 - 19.05.2013 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
770
Cevap
10
Favori
28.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PH_Ganso

@-ÜmitsizAdam-

Bir gelişme yok mu hocam güncelleme ile ilgili?

Birde hocam romdaki ram temizliği ile ilgili komutları kaldırabilir misiniz? Biz o işlemi kendi beğendiğimiz programlarla halledersek daha iyi olur sanki.
    dostum daha önce ics ile gps'e 10sn'de bağlanılırken şimdi malesef yarım saat açık tuttum uydu bulamadı dışarıda ve açık alanda denedim.
    ayrıca bazı programların widgetlerini görmüyor listede çıkmıyor. non-atmel kullanıyorum.. Güncelleme yaparken bunları göz önünde bulundurursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

dostum daha önce ics ile gps'e 10sn'de bağlanılırken şimdi malesef yarım saat açık tuttum uydu bulamadı dışarıda ve açık alanda denedim.
    ayrıca bazı programların widgetlerini görmüyor listede çıkmıyor. non-atmel kullanıyorum.. Güncelleme yaparken bunları göz önünde bulundurursan sevinirim

Upload sürüyor. Widget olayı hakkında,cihazı yeniden başlattığınızda widget görülmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdy

quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

Tekrar ics ye döndüm ve ics gerçekten harika bir ortam.Fakat bu rom kararlaştırılırsa ics yi zorlayacak bir potansiyele sahip.

bende ICS yedeğimi aldım ama onuda sevmiyorum. özellikle ara yüzü, işin kötüsü jelly ninki daha kötü:D yani iyi şeyler beklemiyor.
    o yüzden launcher değiştirdim oda çok şarj yiyor.
    birde TMC de sorun yoktu ICS de bluetooth kulaklıkla müzik dinlerken. cebime koyunca ses kesilmeye başlıyor. bi rom tutturamadım yaa:S

zevkler ve renkler meselesi sanırım bende ics nin arayüzü üstüne tanımıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HybridTheory-

@-ÜmitsizAdam-

Bir gelişme yok mu hocam güncelleme ile ilgili?

Birde hocam romdaki ram temizliği ile ilgili komutları kaldırabilir misiniz? Biz o işlemi kendi beğendiğimiz programlarla halledersek daha iyi olur sanki.

ROM güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ÜmitsizAdam-

quote:

Orijinalden alıntı: ikayhanlar130

Upload sürüyor. Widget olayı hakkında,cihazı yeniden başlattığınızda widget görülmesi lazım.

hocam rom'u kurmadım ama konuyu baştan beri takip ediyorum. Bende prestige rom (cm7 tabanlı) kullanıyorum. Launcher olarak dxhome kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntısı yok. Bu romlardan tek isteğim miui gibi grid şeklinde kısayollara erişebilme ve üzerine uzun süre basınca özelliklerine girebilme (cm7'de yana doğru akıyor)

Çalışmaların için tebrik ediyorum, her soruna çözüm bulmaya çalışıyorsun.

İsteğin olumsuz mesajlarla bozulmasın. Güncellemelere devam et.

• Umitsiz adamim guncellemeyi sole yapsak olurmu
    Wipe cache wipe dalvik install sd

• quote:

Orijinalden alıntı: -Freedom-

Umitsiz adamim guncellemeyi sole yapsak olurmu
    kolay gelsin hocam daha önceki sürümde problem yoktu ama yeni güncellemedekinde wifiye baglanmıyor kopuyor habire sadece atmelfixli olan rom kurulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: halooo4141

kolay gelsin hocam daha önceki sürümde problem yoktu ama yeni güncellemedekinde wifiye baglanmıyor kopuyor habire sadece atmelfixli olan rom kurulu

Alıntıları Göster
    Şimdi kuruyorum inşallah bi sıkıntısı yoktur ve ayrıca ev ekranının yanındaki bulma tuşu ile tuş kilidi kapanıyor mu bunda hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Direkt olarak kursanızda olur hocam,zira kurarken otomatikman dediğiniz işlemleri yapıyor

quote:

ROM u tekrar kurmayı deneyin. Eğer olmaz ise birkaç yöntemle hallederiz.

quote:

Orijinalden alıntı: djmimax

Şimdi kuruyorum inşallah bi sıkıntısı yoktur ve ayrıca ev ekranının yanındaki bulma tuşu ile tuş kilidi kapanıyor mu bunda hocam ?

Varsayılan olarak yok. Fakat onu sizde yapabilirsiniz. Root Explorer yardımıyla system/usr/keylout a girin. qwerty.kl dosyasını text editor ile açın. SEARCH olan yeri POWER olarak değiştirin

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

Direkt olarak kursanızda olur hocam,zira kurarken otomatikman dediğiniz işlemleri yapıyor

quote:

ROM u tekrar kurmayı deneyin. Eğer olmaz ise birkaç yöntemle hallederiz.

quote:

Orijinalden alıntı: djmimax

Varsayılan olarak yok. Fakat onu sizde yapabilirsiniz. Root Explorer yardımıyla system/usr/keylout a girin. qwerty.kl dosyasını text editor ile açın. SEARCH olan yeri POWER olarak değiştirin

Alıntıları Göster
    hocam öncelikle romunuz hayırlı olsun elinize emeğinize sağlık benim sormak istediğimsizin roma

miui nun içinden system/app/ dizininde bulununan dialar, renber ve mesajların apk larını kursak miui daki görünümü elde edebilirmiyiz

• Hocam direk yüklersek dosyalarımız silinir mi?

• quote:

Hocam direk yüklersek dosyalarımız silinir mi?

Yok hocam,direkt yükleyin.

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

hocam öncelikle romunuz hayırlı olsun elinize emeğinize sağlık benim sormak istediğimsizin roma

miui nun içinden system/app/ dizininde bulununan dialar, renber ve mesajların apk larını kursak miui daki görünümü elde edebilirmiyiz

MIUI uygulamaları sadece MIUI ROM larda çalışır
  • Ne olur ne olmaz diye ayrıntılı soruyorum oyun,uygulama,launcher,tema vs herşey yerinde kalır değil mi hocam?

• quote:

Ne olur ne olmaz diye ayrıntılı soruyorum oyun,uygulama,launcher,tema vs herşey yerinde kalır değil mi hocam?

Kalır kalır,sen yinede ne olur ne olmaz yedek al
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Ne olur ne olmaz diye ayrıntılı soruyorum oyun,uygulama,launcher,tema vs herşey yerinde kalır değil mi hocam?

Kalır kalır,sen yinede ne olur ne olmaz yedek al

Alıntıları Göster
    Mihome launcher yükleyip titanyum ile normal launcheri dondursak sorun çıkarırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

Mihome launcher yükleyip titanyum ile normal launcheri dondursak sorun çıkarırmı?

Sorun olmaz
  • quote:

quote:

Sorun olmaz

Peki yiğit,hangi rom üzerine kurayım tavsiyen nedir? Şuan .32 kerneldeyim
  • quote:

32 kerneldeysen backup al CWM ile. Sonra bu ROM u direkt kur B5xx olmadan. Biliyorum batarya ve RIL çalışmayacaktır fakat şöyle bir göz gezdirirsin,eğer beğenirsen B518 in üstüne yüklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 12 Temmuz 2012; 15:54:04 >
  • quote:

quote:

32 kerneldeysen backup al CWM ile. Sonra bu ROM u direkt kur B5xx olmadan. Biliyorum batarya ve RIL çalışmayacaktır fakat şöyle bir göz gezdirirsin,eğer beğenirsen B518 in üstüne yüklersin

3 Kere B518 yüklersem daha iyi olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

quote:

quote:

3 Kere B518 yüklersem daha iyi olurmu?

Alıntıları Göster
    @-ÜmitsizAdam-

yaa miui dan vazgeçemiyorum hocam tmm belki performans olarak başka romlar daha üstün ama ben görünümünü bayılıyorum geçen sizin romu yüjkledim yarım saat durmadım tekrar miui ya döndüm bilmiyorum şu dialar rehber ve msj lar benim için çok önemli onların görünümü miui ya benzese launcher i halladeriz zaten experia kullanıyorum şu ana onu yükleri bu arada experia launcher çalışır dimi sizin romda

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.