Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

@IRON
    hocam sorulara detaylı cevap yazacağım da şu an gözlerimi açık tutamıyorum sahur yapıp yatayım yarın güzelce cevaplarım artık :)

hayırlı geceler...

Bu kadar bile ilgilenmeniz yeterde artar bile :)
    Ben bir çoğuna cevap buldum,gerçi üzerinden tekrar bilgi geçmenin herkese faydası da olur ama beni hüsrana uğratan bir durum var ki çözümünü bulamazsam malesef 4.0.4 ICS stock roma dönmek zorunda kalırım.

Turkcell TV+ ne telefon ne de tablet uygulamasında malesef çalışmıyor.
    Bir anlık görüntü geldi ama ses var görüntü yok durumu var sürekli.

Ayrıca kullandığım uydu cihazındaki görüntüyü istediğim yere mobil olarak data paketlerini küçültüp aktaran SlingBOx ın uygulaması da
    çalışmadı ama onu yarın tekrar deneyeceğim.

Sorun newtworkden de olabilir romdan da.

Şimdilik bu kadar.
    Yarın görüşmek üzere.

Hayırlı geceler herkese.

Saygılarımla...

• NotesMobile çalışıyor mu? Benim olmazsa olmaz uygulamam o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

NotesMobile çalışıyor mu? Benim olmazsa olmaz uygulamam o

Günaydın...

Bir yerlerde paylaşmıştınız o uygulamayı hatırlıyorum ama bir bakayım, nasılsa artık bizim cihazda rootlu, deneyip haber vermeye çalışırım :)

Bu arada Turkcell TV+ telefon uygulaması (tablet olan değil) ite kaka çalışıyor 3G ile ama sadece wifi ile bir türlü açamadım.
    Yanlış hatılamıyor isem 4.0.3 ICS ilk çıktığında da böyle bir sorun vardı ve güncelleme ile düzeltilmişti ama şimdi ICS 4.0.4 de iken çalışıyormuydu hatırlamıyorum.

Şayet uygulamanın güncellenmesi lazımsa benim için hava hoş, nasılsa illa güncelliycekler 4.0.4 için ama rom ile ilgili ise bu durum işte o zaman sıkıntı benim için.

Bir de dikkat ettim, MX Player ile de herhangi bir altyazılı veya dublaj film izlemek istediğimde MX player ana ekranda sağ üstteki ayarlarda standart olarak DONANIM seçili iken sorun oluyor ve hemen kapanıyor. Ama "Yazılım Kod Çözücü" veya "Yazılım Kod Çözücü (hızlı)" yı seçerseniz soprun kalmıyor.
    Bendeki MX player da arm V7 codec yüklü, bunla da alakası varmı bilmiyorum.

Anladığım kadarı rom'un görüntü oynatma ile ilgili ya stabilitesinde sorun var ya da ben henüz ayarlardan stabil hale getiremedim.

Genel olarak rom ciddi başarılı ve an be an yeni şeyler keşfettiriyor size.

- Garanti bankası cep bank şubesi uygulaması çalışıyor.(sadece cihazınız root lu diye sizi uyarıyor yani mesuliyet kabul etmeyiz durumu :) )

Uygulamaları denedikçe bilgi vereceğim.

Saygılarımla...

• quote:

Sorunsuz çalışıyor :)
    Bu arada bir root ve custm rom olayına bulaştım dünden beri 3 saat uyku ile duruyorum :)

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN
    40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)
    Çok teşekkür ederim.

Şu anda takıldığım noktalar;

- Stock ICS den kalma alışkanlıklardan 5 günlük hava durumunu ana ekranda görürdük.şimdi kilit ekranında da var ama yinede ana ekrana
    koymak istiyorum ama accu weather ı koyfum hoşuma gitmedi.
    ICS deki gibi varmı benzeri birşey sizin bulduğunuz ?

- Apex Launcher yükledim ama herşeyi ayarladım da klasör oluşturmayı niye ise bulamadım :)

- Kilit ekranında kamera veya kilitaç var ama buna başka kısa yollarda eklenmesi lazım gibi geliyor ama o ayarıda henüz keşfedemedim :)

- Ve kamera ayarlarında, çektiğim fotoğraf veya videoları sadece dahili hafızaya kaydedebiliyorum gözüküyor.
    Ayarlara baktım ama değişmiyor :(
    Hafıza kartına atmanın bir yolu umarım vardır.

Hayırlı geceler.

Saygılarımla...

edit:yazı ekleme

- Hava durumu için GoWeather gibi bir alternatif denenebilir. Ama ben şahsen The Weather Channel'ı kullanıyorum. Widget olarak sade bir şey ama sonuçta 3 günlük SAĞLAM hava durumu bilgisi veriyor ve widgeta tıklayınca da saat saat hava durumu, 36 saatlik, 10 günlük gibi sekmeler halinde yine sağlam bilgiler veriyor.

- klasör oluşturmak için sadece bir uygulama kısayolunu bir başkasının üstüne sürüklemeniz yeterli, o şekilde klasör de oluşmuş oluyor iki uygulama da klasöre atılıyor :)

- kilit ekranı kısayolları için Ayarlardan Kilit Ekranı yazan bölüme gelin orada Kaydırma Kısayollarına girin. içinde anahtar olan şekle dokununca solda kamera sağda da kilit açmanın varsayılan olarak atandığını göreceksiniz. siz sadece o simgeyi daire içindeki herhangi bir noktaya sürükleyerek oraya kısayol atayabilirsiniz :)

- kamera ayarı için kamerayyı açın orda ayarlar simgesi var ona basın en solda üç nokta var ona tıklayın. Orda Storage kısmında SD Kart yazısını seçerseniz hafıza kartına, Dahili depolamayı seçerseniz dahili hafızaya kaydeder. Yalnız dikkat: eğer dahili hafıza ile sd kartınız yer değiştirmişse o zaman bu dediğimin tam tersi geçerli olur. Yani Ayarlardan Depolama ayarlarına girin orda üstteki üç noktaya basın Depolama yapılandırmasına girin orda Dahili hafızayı kullan işaretliyse en başta dediğim geçerlidir. İşaretli değilse tam tersi durum geçerlidir.

• quote:

daha önceki konuda iki link vardı birisi stabil diğeri güncel sürümdü. ben denediğimde onlardan birisi çalışmıştı birisi çalışmamıştı zannedersem stabil olanı çalışıyordu emin olamadım ama birisnin çalıştığını biliyorum. Zaten sevgili @IRON da çalıştırmış bir üüst mesajda yazdığına göre :)
  • quote:

Bu arada Turkcell TV+ telefon uygulaması (tablet olan değil) ite kaka çalışıyor 3G ile ama sadece wifi ile bir türlü açamadım.
    Yanlış hatılamıyor isem 4.0.3 ICS ilk çıktığında da böyle bir sorun vardı ve güncelleme ile düzeltilmişti ama şimdi ICS 4.0.4 de iken çalışıyormuydu hatırlamıyorum.

Şayet uygulamanın güncellenmesi lazımsa benim için hava hoş, nasılsa illa güncelliycekler 4.0.4 için ama rom ile ilgili ise bu durum işte o zaman sıkıntı benim için.

Bir de dikkat ettim, MX Player ile de herhangi bir altyazılı veya dublaj film izlemek istediğimde MX player ana ekranda sağ üstteki ayarlarda standart olarak DONANIM seçili iken sorun oluyor ve hemen kapanıyor. Ama "Yazılım Kod Çözücü" veya "Yazılım Kod Çözücü (hızlı)" yı seçerseniz soprun kalmıyor.
    Bendeki MX player da arm V7 codec yüklü, bunla da alakası varmı bilmiyorum.

Anladığım kadarı rom'un görüntü oynatma ile ilgili ya stabilitesinde sorun var ya da ben henüz ayarlardan stabil hale getiremedim.

Genel olarak rom ciddi başarılı ve an be an yeni şeyler keşfettiriyor size.

- Garanti bankası cep bank şubesi uygulaması çalışıyor.(sadece cihazınız root lu diye sizi uyarıyor yani mesuliyet kabul etmeyiz durumu :) )

Uygulamaları denedikçe bilgi vereceğim.

Saygılarımla...

Hocam Turkcell TV'yi yükleyip açtım ben ama şifre fln isteyince devam edemedim ilerlemeye Avealıyım da ben :) Yalnız sorunun rom değil de Android sürümüyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Zaten Google Play'deki açıklamasına bakınca fark ettim henüz Android 3.0 ve 4.0 desteklenmiyor güncelleme en kısa zamanda çıkacaktır yazmışlar. Belliki daha uğraşıyorlar onun için. Yani 4.0.4 ile uyumlu olduğu anda bu romda da dğzgünce çalışacaktır diye düşünüyorum (ki birkaç cihaza 4.0.4 geldiği için mecbur güncelleyecekler). Ayrıca Wifiden izlenmiyor demişsiniz yani ben emin olmamakla birlikte sanki Wifi ile zaten izlenmiyor da sadece 3G'ye izin veriliyor diye duymuştum. Bu sayede Turkcell sadece kendi kullanıcılarına kendi şifrelerini başkalarıyla paylaştırmasına izin vermeyip sadece Turkcell ağından izletiyordu diye biliyorum ama emin değilim bu konuda.

MX Player ile bu romdayken normal bir filmi izlemeye fırsatım olmamıştı ama siz böyle diyince şimdi ben de bir deneyeceğim.

Bu arada hocam hernagi bir uygulamada bir sorun yaşadığınız anda ilk olarak Ayarlardan Paranoid Settings'e ordan da List all Apps kısmına girin ve ilgili uygulamayı Stock Phone DPI ve Stock Phone UI ayarlarını yaparak kaydedin. Bazı hata veren uygulamalar genelde bu şekilde açılıyor.

MX Player ile şimdi iki tanefilm atarakdenedim. Birincisi mkv uzantılı ve x264 codec'li 720 p çözünürlüklü bir filmdi normalde takılacaksa bunda takılır demiştim ama Film mükemmel oynadı sol üst köşede Donanım olarak seçiliydi o şekilde sorun çıkmadı yani. Sadece ses gelmedi başta Sesi sol üstten yazılıma ayarlayınca ses de mis gibi çıktı. Altyazı ile de tam uyumluydu.
    İkinci film normal xvid codec'li ve avi uzantılı bir filmdi. Bunda ise sol üstte yazılım kod çözücüsü seçiliydi ve Donanım seçeneği kapalıydı. Ama gayet güzel izleniyordu altyazı ile de yine tam uyumluydu herhangi bir problem yaşamadım.
    Muhtemelen filmlerin codec ve çözücülerine bağlı olarak MX Player otomatik olarak uygun kod çözücüyü seçiyor yani bunu anladım ben.

Edit: yazı ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 21 Temmuz 2012; 17:11:55 >

• hocam şu resimdeki menü ikonlarını nasıl büyütebilirim? "ne yaptıysam büyütemedim" http://d1207.hizliresim.com/z/q/9yjlm.jpg
    ve birde diyelim ilerde cihazımı garantiye göndermem gerekirse,stock roma nasıl geçebilirim? teşekkürler!!!

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G@KGoŞ -- 22 Temmuz 2012; 13:19:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_CemiL

hocam şu resimdeki menü ikonlarını nasıl büyütebilirim? "ne yaptıysam büyütemedim" http://d1207.hizliresim.com/z/q/9yjlm.jpg
    ve birde diyelim ilerde cihazımı garantiye göndermem gerekirse,stock roma nasıl geçebilirim? teşekkürler!!!

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel)

Hocam hangi ikonlar oldugunu tam anlayamadim iki tane resim var mesajda neyse ikisine de cevap vereyim :)
    En alttaki mesaj internet vs olan kismi kastettiyseniz Paranoid settingsteki List all Apps kismindan Launcher (Apex yada Trebuchet vs hangisi yukluyse) onu acin ve DPI drgerini buyutun.

Eger butun uygulamalarin listesi olan menuyu kastettiyseniz bildigim kadariyla o degistirilemiyor.

Garantilik durumda stock roma donmek isterseniz Odin ile stock fw flashlamaniz ve recovery menusunden butun wipe'lari yapmaniz yeterlidir. Güvenli wipe islemi icin ise odin ile 2.3.6 surumunu flashlayin wipe yapip ics kuracaksaniz ondan sonra kurun cunku ics yukluyken wipe yaparsaniz cihaziniz brick olabilir ics'deki emmc brick hatasini Samsung hala gideremedi.

• quote:

quote:

hocam şu resimdeki menü ikonlarını nasıl büyütebilirim? "ne yaptıysam büyütemedim" http://d1207.hizliresim.com/z/q/9yjlm.jpg

Hocam hangi ikonlar oldugunu tam anlayamadim iki tane resim var mesajda neyse ikisine de cevap vereyim :)
    En alttaki mesaj internet vs olan kismi kastettiyseniz Paranoid settingsteki List all Apps kismindan Launcher (Apex yada Trebuchet vs hangisi yukluyse) onu acin ve DPI drgerini buyutun.

Eger butun uygulamalarin listesi olan menuyu kastettiyseniz bildigim kadariyla o degistirilemiyor.

Garantilik durumda stock roma donmek isterseniz Odin ile stock fw flashlamaniz ve recovery menusunden butun wipe'lari yapmaniz yeterlidir. Güvenli wipe islemi icin ise odin ile 2.3.6 surumunu flashlayin wipe yapip ics kuracaksaniz ondan sonra kurun cunku ics yukluyken wipe yaparsaniz cihaziniz brick olabilir ics'deki emmc brick hatasini Samsung hala gideremedi.

Çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için
    saygılar...

• Arkadaşlar sarı ünlem ve sayaç sıfırlama çok basit ben yaptım gayet başarılı,sizinlede paylaşmak istedim;

[ROOT] TriangleAway v1.51 Samsung Note USB Jigsiz Counter Sıfırlama ve Ünlem Kaldırma

Güncelleme 2012/02/16: Kullanıcılar I9220 SGNote ICS sızıntı üzerine TriangleAway çalışmaları doğruladı!

Yapılan değişiklikler
    2012/06/06 - v1.51
    - Galaxy S3 Destek GT-I9300 * T *

2012/04/06 - v1.50
    - Galaxy Not GT-N7000/GT-I9220 düzeltmeleri
    - Galaxy S3 GT-I9300 desteği

2012/03/02 - v1.25
    - Güncelleme simgesi
    - Bazı metinler Güncelleme
    - Önyükleme seçeneği otomatik sıfırlama eklendi
    - Market yüklendi

2012/02/13 - v1.10
    - Güncelleme teknik ayrıntılar
    - Cihaz çek yerine app başlık sihirli denetler, kaldırıldı
    - İç yapısı değişti

SSS

- Üçgen takım olumsuz bir sayaç gösterir?
    Eğer çok büyük bir flaş sayısı (127 üzerinden) varsa bu durum bilinmektedir. Aslında sayacı sıfırlamadan önce bu büyük bir flash sayımı olduğunu indir modunda teyid ediniz.

Kısada kurulumu anlatım yukarıda hata olabilir translate sonuçta

Download :http://www.mediafire.com/?j1h9pf3nql1q63y

Şimdi indirdiğiniz apk dosyasını telefonunuza kurun resimde nasıl yapacağınızı tarif ettim bu tür işlerde brick riski mevcuttur olay yerse olayıdır ben paylaşım da siz yaparsınız yapmazsınız beni bağlamaz.. ama xda olumsuz bir şey yaşayan görmedim ingilizcem elverdiği kadarıyla...

NOT : ALUCARD nickli modaretör'den alıntı yapılmıştır...
    Kaynak :
    http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?13097-ROOT-TriangleAway-v1-51-Samsung-Note-USB-Jigsiz-Counter-Sıfırlama-ve-Ünlem-Kaldırma&highlight=galaxy+note+root

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G@KGoŞ -- 22 Temmuz 2012; 14:37:03 >

• Muhteşem güzel bir rehber olmuş, elinize sağlık. Ne olurdu sanki cihazımı brick etmeden önce bu çalışmayı yayınlasaydınız ? Cihazım gelir gelmez hemen ROM"u yüklüyorum.
    Kolay gelsin
  • quote:

quote:

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :)
    Çok teşekkür ederim.

Şu anda takıldığım noktalar;

- Stock ICS den kalma alışkanlıklardan 5 günlük hava durumunu ana ekranda görürdük.şimdi kilit ekranında da var ama yinede ana ekrana
    koymak istiyorum ama accu weather ı koyfum hoşuma gitmedi.
    ICS deki gibi varmı benzeri birşey sizin bulduğunuz ?

- Apex Launcher yükledim ama herşeyi ayarladım da klasör oluşturmayı niye ise bulamadım :)

- Kilit ekranında kamera veya kilitaç var ama buna başka kısa yollarda eklenmesi lazım gibi geliyor ama o ayarıda henüz keşfedemedim :)

- Ve kamera ayarlarında, çektiğim fotoğraf veya videoları sadece dahili hafızaya kaydedebiliyorum gözüküyor.
    Ayarlara baktım ama değişmiyor :(
    Hafıza kartına atmanın bir yolu umarım vardır.

Hayırlı geceler.

Saygılarımla...

edit:yazı ekleme

- Hava durumu için GoWeather gibi bir alternatif denenebilir. Ama ben şahsen The Weather Channel'ı kullanıyorum. Widget olarak sade bir şey ama sonuçta 3 günlük SAĞLAM hava durumu bilgisi veriyor ve widgeta tıklayınca da saat saat hava durumu, 36 saatlik, 10 günlük gibi sekmeler halinde yine sağlam bilgiler veriyor.

- klasör oluşturmak için sadece bir uygulama kısayolunu bir başkasının üstüne sürüklemeniz yeterli, o şekilde klasör de oluşmuş oluyor iki uygulama da klasöre atılıyor :)

- kilit ekranı kısayolları için Ayarlardan Kilit Ekranı yazan bölüme gelin orada Kaydırma Kısayollarına girin. içinde anahtar olan şekle dokununca solda kamera sağda da kilit açmanın varsayılan olarak atandığını göreceksiniz. siz sadece o simgeyi daire içindeki herhangi bir noktaya sürükleyerek oraya kısayol atayabilirsiniz :)

- kamera ayarı için kamerayyı açın orda ayarlar simgesi var ona basın en solda üç nokta var ona tıklayın. Orda Storage kısmında SD Kart yazısını seçerseniz hafıza kartına, Dahili depolamayı seçerseniz dahili hafızaya kaydeder. Yalnız dikkat: eğer dahili hafıza ile sd kartınız yer değiştirmişse o zaman bu dediğimin tam tersi geçerli olur. Yani Ayarlardan Depolama ayarlarına girin orda üstteki üç noktaya basın Depolama yapılandırmasına girin orda Dahili hafızayı kullan işaretliyse en başta dediğim geçerlidir. İşaretli değilse tam tersi durum geçerlidir.

The Weather Channel ı deneyeceğim. Ben de meteoroloji ninkini denedim fena değil ama stock romdaki gibi birşey göremedim henüz.

Diğer sorduğum soruların cevabını o gece uyku tutmadığı için hallettim ama yine de çok teşekkürler.

Sadece Apex Launcher da, romun kendi launcher'ı "Trebuchet" deki gibi ekranı her yöne döndürdüğümüz de tüm sayfalardaki yaptığımız düzenlemeler de
    dönmüyor.
    Apex de bu ayarı bulamadım, ya da varmı böyle bir ayar :)

Sarı üçgeni kaldırma konusunda da sevgili @By_CemiL in dediklerini yapacağım ama 1-2 haftaya jellybean gelirse birdaha l baştan yapmıyım diye bekliyorum.

Thor kerneli de yaptım bu arada.Cihaz cidden hızlı ve çok daha keyifli hale geldi.

Siz digiturkWebTV de maç izledizmi yoksa uygulamanın açılıp açılmadığını mı kontrol ettiniz tam anlayamadım ama Turkcell TV+ daki sorun şu, muhtemelen
    4.0.3 de ki sorunu Turkcell dekiler gidermiş ve 1.0.2 veriyonu çıkarmıştı ama sanırım ICS 4.0.4 için yeni bir güncelleme de çıkarabilirler.
    Gerçi dün akşam dışarıda test ettiğimde bana stabil gibi gelmesede Turkcell TV+çalıştı ve izledim biraz.

Bu arada benim de olmazsa olmazlarımdan olan "SlingPlayer" çalışıyor hiç bir sorun yok.

Ekranda ikonlar ciddi ufak yada ben beceremedim ama tek sayfa da baya bir yer kalarak tüm ayarlamaları da yaptım.

Ciddi keyifli bir rom ve artık NOte II yi beklediğim kadar bu romun yeni güncellemesini de bekleyeceğim.

Tekrar teşekkürler sevgili @TheRecRuiT123 :)

Saygılarımla...

• quote:

Arkadaşlar sarı ünlem ve sayaç sıfırlama çok basit ben yaptım gayet başarılı,sizinlede paylaşmak istedim;

[ROOT] TriangleAway v1.51 Samsung Note USB Jigsiz Counter Sıfırlama ve Ünlem Kaldırma

Güncelleme 2012/02/16: Kullanıcılar I9220 SGNote ICS sızıntı üzerine TriangleAway çalışmaları doğruladı!

Yapılan değişiklikler
    2012/06/06 - v1.51
    - Galaxy S3 Destek GT-I9300 * T *

2012/04/06 - v1.50
    - Galaxy Not GT-N7000/GT-I9220 düzeltmeleri
    - Galaxy S3 GT-I9300 desteği

2012/03/02 - v1.25
    - Güncelleme simgesi
    - Bazı metinler Güncelleme
    - Önyükleme seçeneği otomatik sıfırlama eklendi
    - Market yüklendi

2012/02/13 - v1.10
    - Güncelleme teknik ayrıntılar
    - Cihaz çek yerine app başlık sihirli denetler, kaldırıldı
    - İç yapısı değişti

SSS

- Üçgen takım olumsuz bir sayaç gösterir?
    Eğer çok büyük bir flaş sayısı (127 üzerinden) varsa bu durum bilinmektedir. Aslında sayacı sıfırlamadan önce bu büyük bir flash sayımı olduğunu indir modunda teyid ediniz.

Kısada kurulumu anlatım yukarıda hata olabilir translate sonuçta

Download :http://www.mediafire.com/?j1h9pf3nql1q63y

Şimdi indirdiğiniz apk dosyasını telefonunuza kurun resimde nasıl yapacağınızı tarif ettim bu tür işlerde brick riski mevcuttur olay yerse olayıdır ben paylaşım da siz yaparsınız yapmazsınız beni bağlamaz.. ama xda olumsuz bir şey yaşayan görmedim ingilizcem elverdiği kadarıyla...

NOT : ALUCARD nickli modaretör'den alıntı yapılmıştır...
    Kaynak :
    http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?13097-ROOT-TriangleAway-v1-51-Samsung-Note-USB-Jigsiz-Counter-Sıfırlama-ve-Ünlem-Kaldırma&highlight=galaxy+note+root

Paylaşımınıziçin teşekkürler sevgili @By_CemiL

Bu arada hava durumu için @TheRecRuiT123 ün önerileri harici bende meteoroloji nin apk sını kurdum idare eder diyorum ama stock romdaki hava durumuna ve boyutuna çok alışmıştım o da ayrı :)

Saygılarımla...

• quote:

quote:

Bu arada bir root ve custm rom olayına bulaştım dünden beri 3 saat uyku ile duruyorum :)

Saygılarımla...

tebrik ederim. darısı M@ni@C ın başına :) bu arada benim de 25. -30. custom maceramdır herhalde. customlarla uğraşmak da cihazdan aldığım hazzı yitirmememi sağlayan bir faktör. pil değiştirmekten arka kapak yalama oldu diyebilirim :) imilka custom işinde çok sık adı geçen biri olduğundan ilk önce onun uyarlamasını denemiştim. şimdi staxx ınkini deniyorum, bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 22 Temmuz 2012; 18:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

quote:

Saygılarımla...

tebrik ederim. darısı M@ni@C ın başına :) bu arada benim de 25. -30. custom maceramdır herhalde. customlarla uğraşmak da cihazdan aldığım hazzı yitirmememi sağlayan bir faktör. pil değiştirmekten arka kapak yalama oldu diyebilirim :) imilka custom işinde çok sık adı geçen biri olduğundan ilk önce onun uyarlamasını denemiştim. şimdi staxx ınkini deniyorum, bakalım...

Çok teşekkür ederim.
    Staxxdan daha fazla memnun kalacağınıza eminim.
    Bende yanında pil taşıyan biriyim ama ne yapalım, her güzelin bi kusuru vardır :)
    Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 22 Temmuz 2012; 18:34:02 >

• quote:

quote:

daha önceki konuda iki link vardı birisi stabil diğeri güncel sürümdü. ben denediğimde onlardan birisi çalışmıştı birisi çalışmamıştı zannedersem stabil olanı çalışıyordu emin olamadım ama birisnin çalıştığını biliyorum. Zaten sevgili @IRON da çalıştırmış bir üüst mesajda yazdığına göre :)

Stabil sürümü kurdum ben ve onda sorun yok...

Saygılarımla...

• Paranoid in kendi launcher i trebuchet (apex in kisitlisi) yerine marketten apex launcher in kendisini kurmanizi tavsiye ederim. Ana ekranda 10 x 10 izgara buyuk eksiklikti.

• quote:

The Weather Channel ı deneyeceğim. Ben de meteoroloji ninkini denedim fena değil ama stock romdaki gibi birşey göremedim henüz.

Diğer sorduğum soruların cevabını o gece uyku tutmadığı için hallettim ama yine de çok teşekkürler.

Sadece Apex Launcher da, romun kendi launcher'ı "Trebuchet" deki gibi ekranı her yöne döndürdüğümüz de tüm sayfalardaki yaptığımız düzenlemeler de
    dönmüyor.
    Apex de bu ayarı bulamadım, ya da varmı böyle bir ayar :)

Sarı üçgeni kaldırma konusunda da sevgili @By_CemiL in dediklerini yapacağım ama 1-2 haftaya jellybean gelirse birdaha l baştan yapmıyım diye bekliyorum.

Thor kerneli de yaptım bu arada.Cihaz cidden hızlı ve çok daha keyifli hale geldi.

Siz digiturkWebTV de maç izledizmi yoksa uygulamanın açılıp açılmadığını mı kontrol ettiniz tam anlayamadım ama Turkcell TV+ daki sorun şu, muhtemelen
    4.0.3 de ki sorunu Turkcell dekiler gidermiş ve 1.0.2 veriyonu çıkarmıştı ama sanırım ICS 4.0.4 için yeni bir güncelleme de çıkarabilirler.
    Gerçi dün akşam dışarıda test ettiğimde bana stabil gibi gelmesede Turkcell TV+çalıştı ve izledim biraz.

Bu arada benim de olmazsa olmazlarımdan olan "SlingPlayer" çalışıyor hiç bir sorun yok.

Ekranda ikonlar ciddi ufak yada ben beceremedim ama tek sayfa da baya bir yer kalarak tüm ayarlamaları da yaptım.

Ciddi keyifli bir rom ve artık NOte II yi beklediğim kadar bu romun yeni güncellemesini de bekleyeceğim.

Tekrar teşekkürler sevgili @TheRecRuiT123 :)

Saygılarımla...

Tekrar merhaba hocam, ben şu an aynı zamanda laptopla da uğraşıyorum da sistem çöktü ben de çökmüşken Windows 8 kurayım dedim onu karıştırıyordum :)

Hocam Apex ile ilgili dediğinizi tam olarak anlayamadım ama söylemek istediğiniz şey Apex launcher'ının dönme ayarlarının aktif olmasıysa o zaman Apex Ayarları->Davranış Ayarları->Ekran Yönü bu menüye giderek ayar yapmanız lazım. Tabi başka şeyi kastettiyseniz bir daha anlatırsanız belki yardımcı olabilirim soruyu algıladığım kadarıyla cevap bu gibi geldi bana :)

Sarı üçgeni root ile mi oluşturdunuzki? Ben en baştan GB'nin KKA kodlu ilk romlarını yükleyerek root yapıyorum. Zergrush yöntemiyle PC'den bir tıklamayla root oluyor üstelik sarı ünlem çıkmıyor. Ondan sonra da sayısız rom, kernel vs yükledim hiç ünlem çıkmadı. Ama ünlem varsa da Triangle Away'ı By_CemiL'in anlattığı şekilde çözmek mümkün tabi.

Yok hocam ben maç için değil TV için yüklemiştim TV üyeliğim vardı ama uygulamada sadece maç kanalları varmış deneyemedim yani :)

Herhangi bir uygulama içinde ikon yada yazılar ufak gelirse o uygulamanın DPI'ını artırın hatta telefon DPI'ına kadar çıkartarak deneyin o şekilde hallolur. Sadece Tüm uygulamaların olduğu liste vardı ya Launcher'da orayı büyütemedim ben ama gözüme de hoş geldi o büyüklük doğrusu.

Rica ederim hocam keyifle kullanmanız dileğiyle zaten beni Note'a bağlayan da bu rom oldu artık Note 2 gelene kadar bununla güzelce oyalanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Paranoid in kendi launcher i trebuchet (apex in kisitlisi) yerine marketten apex launcher in kendisini kurmanizi tavsiye ederim. Ana ekranda 10 x 10 izgara buyuk eksiklikti.

Sevgili @TheRecruiT123 ün tavsiyesi ile bu roma geçtiğim anda zaten Apex'i kurdum ama romun kendi launcher'ında olan her yöne döndürdüğümde
    tüm ekranın da dönmesini ya ben ayarlayamadım ya da Apex de yok :)
    Yoksa bir sıkıntım yok Apex ile :)

Bu arada yanlış görmedi isem kendi launcher'ında Bluetooth, Hoparlör ve telefon ses ayarlarını ve ses yüksekliğini yapabiliyorduk (baz ses ekleme dahil)
    ama Apex de bulamadım, gerçi şimdi kendi launcher'ında da bulamıyorum o ayrı :)

10x10 ana ekran ızgara eksikliğini anlamadım diyeceğim çünkü @TheRecruiT123 ün tavsiyesi ve kendi kurduğu ayarlamalar ile Apex de 9x7 ve 7x7 ayarını bende yaptım ki bu şekilde bile abiyane tabir ile ekran da ikonlar cücük kadar oldu :)))

Tavsiyeniz için tekrar teşekkürler.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.