Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TheRecRuiT123 Hocam vallahi siz ve sizin gibi böyle bir kaçtane gerek burda gerek başka forumlarda ender rastlanılabilir,mekale ve konularını severek okuduğum ve takip ettiğim,sorulara anında cevap veren nadir insanlardan bir tanesisiniz..Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Biraz karıştırdım galiba aynen bugünkü KPSS'deki paragraf sorusu gibi oldu ama idare edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pişto

TheRecRuiT123 Hocam vallahi siz ve sizin gibi böyle bir kaçtane gerek burda gerek başka forumlarda ender rastlanılabilir,mekale ve konularını severek okuduğum ve takip ettiğim,sorulara anında cevap veren nadir insanlardan bir tanesisiniz..Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

Biraz karıştırdım galiba aynen bugünkü KPSS'deki paragraf sorusu gibi oldu ama idare edin..

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. umarım faydam dokunmuştur o bana yeterli zaten

• 2.14 ile yeni jelly bean driver larına geçilmiş.

Nasıl hocam gözle görülür bir fark var mı performansta?
    Butter smooth projesi ise hala geçerli değil yanılmıyorsam. Doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 24 Eylül 2012; 1:04:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

2.14 ile yeni jelly bean driver larına geçilmiş.

Nasıl hocam gözle görülür bir fark var mı performansta?
    Butter smooth projesi ise hala geçerli değil yanılmıyorsam. Doğru mudur?

jelly bean driverları'nın paranoid ile tam olarak alakası yok aslında. o bahsettiğiniz driver'ların olması ve butter smooth projesi dediğiniz şey aslında Project LARD'dır yani ikisi de aynı şey. Ve Utacka, bu projenin dosyalarını sadece bir kaç sürümde entegre etti. sonradan çıkarttı ama ayrıca bir kurulum dosyasını da yayınladı.
    Project LARD da olsun isterseniz her yeni paranoid sürümünden sonra ilk sayfada verdiğim linkteki Project LARD dosyasını da flashlamanız lazım.

Ben birkaç gün Project LARD'sız kullandım ve bugün ise onu da flashladım ve LARD varken daha hızlı güzel gibi geldi bana.

• quote:

TheRecRuiT123 dostum ben ''adfree'' adlı reklam kaldırıcı uygulamayı bir türlü etkinleştiremedim..Gingerbreat yüklü tablette oluyor ama paranoid yüklü Note'de bir türlü olmuyor.Acaba bunun başka bir yolu varmı...Yada başka bir uygulama veya bunu halleden arkadaşlardan bir yardım rica ediyorum..

Hata Kodu:unable to locate a partition to remount to write the hosts file to.

Kullandığım Cihaz :Samsung Galaxy Note
    Kullandığım Android Versiyon:Paranoid Android v2.12
    Kullandığım Karnel :HydraCore v4.3b Standart Kernel

Herkese iyi tatiller şimdiden teşekkürler..

merhabalar.
    adfree yenine adaway kullanabilirsin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adaway&feature=search_result#?t=W10.
    2.13 ve 2.14 te test ettim sorunsuz çalışıyor.

iyi günler..

• telefonun orjınal rom ve kernelını nerden buluruz :) en temız nasıl gerı donus yaparız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skr44

telefonun orjınal rom ve kernelını nerden buluruz :) en temız nasıl gerı donus yaparız ?

sammobile.com adresinde bütün orjinal rom'lar vardır. ordan bularak ODIN PC ile geri dönebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

telefonun orjınal rom ve kernelını nerden buluruz :) en temız nasıl gerı donus yaparız ?

sammobile.com adresinde bütün orjinal rom'lar vardır. ordan bularak ODIN PC ile geri dönebilirsiniz.

yukleme sırası Wipe lar factory reset bunların sıralaması ? en temiz yuklemenın sıralaması nasıl olmaı sammobile de sanırım sadece rom var kernel yok die hatırlıyorum.

ps: pardon bunda butun hersey tek dosyadaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skr44 -- 25 Eylül 2012; 0:06:14 >
  • quote:

quote:

quote:

yukleme sırası Wipe lar factory reset bunların sıralaması ? en temiz yuklemenın sıralaması nasıl olmaı sammobile de sanırım sadece rom var kernel yok die hatırlıyorum.

ps: pardon bunda butun hersey tek dosyadaydı

cwm recovery'ye girerek wipe data/factory reset, wipe dalvik, wipe cache, fix permissions işlemlerini yapın. sonra telefonu pcye bağlayıp Odin PC ile samsung rom'unu kurun bu kadar hepsi.

unutmadan root yapacaksanız root yapın ve hemen sonrasında da hydracore, speedmod, notecore, franco gibi güvenilir olan kernellerden birisini flashlayın ki cihazınız ICS stock kernelindeki Brick hatası ile karşı karşıya kalmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

TheRecRuiT123 dostum ben ''adfree'' adlı reklam kaldırıcı uygulamayı bir türlü etkinleştiremedim..Gingerbreat yüklü tablette oluyor ama paranoid yüklü Note'de bir türlü olmuyor.Acaba bunun başka bir yolu varmı...Yada başka bir uygulama veya bunu halleden arkadaşlardan bir yardım rica ediyorum..

Hata Kodu:unable to locate a partition to remount to write the hosts file to.

Kullandığım Cihaz :Samsung Galaxy Note
    Kullandığım Android Versiyon:Paranoid Android v2.12
    Kullandığım Karnel :HydraCore v4.3b Standart Kernel

Herkese iyi tatiller şimdiden teşekkürler..

merhabalar.
    adfree yenine adaway kullanabilirsin.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.adaway&feature=search_result#?t=W10.
    2.13 ve 2.14 te test ettim sorunsuz çalışıyor.

iyi günler..

hay Allah sizden razı olsun işte aradığım program bu

• Utacka Paranoid Android v2.15 (25SEP2012)

ilk sayfaya eklenmiştir...
  • Bende bu aksam ustu telefona kurdum en son surumu. Fakat dikkatimi ceken 2 sey oldu.

Ekrandaki google arama widgetini kaldiramiyorum.
    Ekran dönmüyor. Ekran dönmesi çok zor oluyo. Yani sensorler algilamiyor gibi düsünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

Bende bu aksam ustu telefona kurdum en son surumu. Fakat dikkatimi ceken 2 sey oldu.

Ekran dönmüyor. Ekran dönmesi çok zor oluyo. Yani sensorler algilamiyor gibi düsünün.

google arama cubugu launcher ayarlarından kaldırılıyor. yani en azından Apex ve Nova'da öyleydi, stock launcher olan Trebuchet'ta da öyledir muhtemelen.

Ekran dönme sorunu 19 eylül müydü neydi o tarihli sürümde sorun vardı ondan sonraki hiç bir sürümde öyle bir sorun yaşamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

Bende bu aksam ustu telefona kurdum en son surumu. Fakat dikkatimi ceken 2 sey oldu.

google arama cubugu launcher ayarlarından kaldırılıyor. yani en azından Apex ve Nova'da öyleydi, stock launcher olan Trebuchet'ta da öyledir muhtemelen.

Ekran dönme sorunu 19 eylül müydü neydi o tarihli sürümde sorun vardı ondan sonraki hiç bir sürümde öyle bir sorun yaşamadım.

ekran dönmeme sorununu hallettim. kalibrasyon yapmadan kalibre edilen ayaları kullandığımdan dönüşlerde sıkıntı vardı.. kalibrasyon yaptıktan sonra sıkıntı kalmadı. ancak google search widget maalesef ekrandan kaldırılamıyor. telefona birde accuweather clock widget bulabilseydim tadından yenmezdi.

• Utacka Paranoid Android v2.15 (27SEP2012)
    imilka Paranoid Android v2.15 (27SEP2012)
    ÖZEL BETA: Paranoid Android v2.15 BETA (28SEP2012)

sürümleri ilk sayfaya eklenmiştir...

YENİ BETA PARANOID SÜRÜMLERİ:
    Memory Leak yani RAM yetmezliği sorununun çözümüne odaklanan yeni beta sürümler de stabil sürümlerle beraber yayınlanacaktır.
    Bu sürümde Memory Leak sorunu GİDERİLMİŞTİR. Fakat tabi hala BETA aşamasında olduğunu da unutmayın.
    Beta sürümlerde dikkat etmeniz gereken iki husus var:
    1- Custom Kernel (HydraCore, AniDroid vs) flashlaMAYIN. Sadece üzerinde gelen kerneli kullanın.
    2- Project larD flashlaMAYIN.

Ben Utacka Paranoid linklerinde hem normal güncellenen Stabil sürümleri hem de yeni beta sürümleri beraber vereceğim...
  • Epeyvce bir güncelleme ekledim

Paranoid Android v2.16 BETA (29SEP2012)
    Paranoid Android v2.16 (29SEP2012)

Thor v0.19-PA Kernel (28.09.2012)
    Thor v0.19-2 CM10 Kernel (28.09.2012)

JellyBeer v2.0 CM10 Standart Kernel (30.09.2012)
    JellyBeer v2.0 CM10 Overclock Kernel (30.09.2012)

CM10 Official Kernel (24.09.2012)

Tüm bu sürümler ilk sayfada ilgili yerlere eklenmiştir.

Ayrıca eklemek istiyorum. Paranoid BETA sürümü ile beraber MEMORY LEAK sorunu TAMAMEN GİDERİLMİŞTİR. Telefonu hiç kapatmadan dün akşamdan beri tutuyorum ve RAM konusunda en ufak bir kasma, RAM kullanım yoğunluğu, LAG vs vs yaşamadım.
    Şu an için Paranoid BETA sürümünü ya kendi kerneli ile ya da THOR v0.19-PA sürüm numaralı kernel ile kullanabilirsiniz. Diğer kernellerin hiç birisi bu rom'la çalışmayacaktır.
    Ayrıca HWCOMPOSER OPENSOURCE isimli eklentiyi de kurunca tam verim alacaksınız.

Paranoid BETA sürümünü kurmak için şu adımları takip ediniz:
    1- Güvenli kernelde değilseniz, güvenli kernele (Abyss, HydraCore, vs) geçiniz ve reboot recovery yapınız.
    2- CM10 romdakiler sadece wipe cache, wipe dalvik ve fix permissions yapsınlar. Diğerleri ekstradan wipe data/factory reset de yapsınlar.
    3- Paranoid BETA sürümünü flashlayın.
    4- Google Apps (GApps) flashlayın.
    5- (isteğe bağlı) Thor v0.19-PA kernelini flashlayın.
    6- (isteğe bağlı) HWComposer Opensource flashlayın.

• Peki TheRecRuiT123 Hocam Beta değilde Stabil sürümü flashlarsak (Not:2.16 sürümü için) eski flashlama yönteminden başka birşey yapmaya gerek varmı? Teşekkürler..
  • quote:

Peki TheRecRuiT123 Hocam Beta değilde Stabil sürümü flashlarsak (Not:2.16 sürümü için) eski flashlama yönteminden başka birşey yapmaya gerek varmı? Teşekkürler..

Bahsettiğim flashlama adımları BETA için. Normal sürümü flashlarken aynı şekilde flashlayacaksınız.
  • Staxxtanium-Paranoid Android v1.7:http://paranoid.onkeysoft.com/STAXXTANIUMv172610261021.html (MD5: D7D79517E4292F47715B1396F9EBCC9E)
    Hybrid Google Apps:http://paranoid.onkeysoft.com/gapps-ics-20120511-fixed.zip (MD5: F533970733FE79CCDF5E3647012CFD30)
    *** YENİ HydraCore v5.4 Standart Kernel (28/09/2012):http://hecubus.com/xda/kernel/HydraCore/GL_HYDRACORE_v5-4_STD.zip
    bunları kurdum ve 3g bağlantısı yapamıyorum yardım lütfen

• rom ile beraber gelen goomanager ile update yapmak herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
    romu kendisi otomatik update olarak alıyor ve backup bile oluşturabiliyor gördüğüm kadarıyla. daha önce bu rom üzerinden kendi güncellemesini flashlayan oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.