Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marxx

Gelismeler cok guzel. Dual boot desteklemiyor mu bu son hydracore betasi ? Xda daki Dual boot konusundaki linkten indirmistim. internal 1 deki stock lrq yi acamadim.

Dual boot destekli hydracore'un yeni betası çıkmıştı.

GL_HYDRACORE_v6_2_b3_OC_dual.zip :http://www.mediafire.com/?0w852y7hl5yf8k8

quote:

Orijinalden alıntı: skr44

En son guncellemeyı yukleyecem sd karttan yukleme yaparken ındırdıgımız versiyonda yeni bir kernel barmı yoksa burdan bitanesini secmemizmi gerekiyor

Rom yüklerken her zaman için zaten uyumlu bir kernel de kendiliğinden yüklenmiş olacaktır. Fakat eğer daha iyi bir kernel olsun derseniz ilk sayfaya eklediğim HydraCore v6.2-beta3 ya da Thor v0.19-PA kernellerini yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 18 Ekim 2012; 0:06:42 >

• Utacka Paranoid Android v2.22 (17OCT2012) ---> STABİL VE GÜNCEL SÜRÜMDÜR...

Utacka Paranoid Android v2.22 BETA (17OCT2012) ---> DENEYSEL SÜRÜMDÜR... S-PEN ÖZELLİĞİ EKLENDİ (Kalem ile ekran görüntüsü alma vs)

imilka Paranoid Android v2.22 (16OCT2012)

Yeni Google Apps (11/10/2012)

HydraCore v6.2-beta3 Kernel (13/10/2012) ---> YENİ Paranoid Sürümleriyle UYUMLU

Tüm bunlar ilk sayfaya eklenmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

Utacka Paranoid Android v2.22 (17OCT2012) ---> STABİL VE GÜNCEL SÜRÜMDÜR...

Utacka Paranoid Android v2.22 BETA (17OCT2012) ---> DENEYSEL SÜRÜMDÜR... S-PEN ÖZELLİĞİ EKLENDİ (Kalem ile ekran görüntüsü alma vs)

16oct2012 tarihli PA ve HydraCore v6.2-beta3 var. bir saat kadar önce cebimden çıkardığımda telefon kapanmıştı. PA açılmamaya başladı ve tekrar aynı kerneli flashladım. bu sefer de logoda kaldı. ardından PA, gapps ve kerneli flashladım. tam her şey normale döndü derken şebeke olmadığını farkettim. ekranda da aşırı bir titreme belirdi. pc de ekran kartlarına OC yaptığımızda monitöre gelen titreme gibi. örneğin browser açıyorsun titriyor ve öyle açılıyor... ve aniden telefon kapandı :) koca gün mükemmeldi ne oldu birden bire anlamadım. beta nın azizliği sanırım. birazdan son utachka update i flaşlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 18 Ekim 2012; 0:40:25 >

• quote:

quote:

Utacka Paranoid Android v2.22 (17OCT2012) ---> STABİL VE GÜNCEL SÜRÜMDÜR...

16oct2012 tarihli PA ve HydraCore v6.2-beta3 var. bir saat kadar önce cebimden çıkardığımda telefon kapanmıştı. PA açılmamaya başladı ve tekrar aynı kerneli flashladım. bu sefer de logoda kaldı. ardından PA, gapps ve kerneli flashladım. tam her şey normale döndü derken şebeke olmadığını farkettim. ekranda da aşırı bir titreme belirdi. pc de ekran kartlarına OC yaptığımızda monitöre gelen titreme gibi. örneğin browser açıyorsun titriyor ve öyle açılıyor... ve aniden telefon kapandı :) koca gün mükemmeldi ne oldu birden bire anlamadım. beta nın azizliği sanırım. birazdan son utachka update i flaşlayacağım.

aslında beta'nın sadece adı beta yoksa sorunu yok şu ana kadar görmedim ben kaç gündür. fakat dediğiniz gibi OC ile alakalı da olabilir belki. ben bu betalarda sadece OC olmasını sevmiyordum fakat çözümü basit aslında. yen ibir yüklemede hemen en alttaki Performans ayarlarına gidip işlemciyi max 1400'e ayarlıyorum. hem batarya çok uzun ömürlü oluyor hem de telefon daha stabil oluyor.

bu arada Paranoid 16OCT rom + hydracore 6.2-beta3 kernel ikilisiyle ekran açık kalma süresinde 4.5 saati yakaladım bugün. baya güzel oldu bu şekilde yaa.

• @TheRecRuiT123 4,5 saat ekran açık kalma durumunda toplam pil kullanım süresi ne acaba ? aslında göreceli, bunun ne kadarı browser, oyun oynandı mı vs vs. bende genelde 1 güne 2 saat ekran açık oluyor. kullandığım 5 ayrı pile göre de biraz değişiyor.

şimdiye kadar telefona çok OC li kernel flaşladım, kendim de OC yaptım fakat bu sorun çok farklıydı. durup dururken birden kapanması ve ekranın yağmurlu havada titreyen ampul gibi titreyip durması ilginçti. pili çıkardım birkaç dk sonra tekrar başlattım şimdi normal, titreme vs yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 18 Ekim 2012; 1:10:05 >
  • quote:

@TheRecRuiT123 4,5 saat ekran açık kalma durumunda toplam pil kullanım süresi ne acaba ? aslında göreceli, bunun ne kadarı browser, oyun oynandı mı vs vs. bende genelde 1 güne 2 saat ekran açık oluyor. kullandığım 5 ayrı pile göre de biraz değişiyor.

şimdiye kadar telefona çok OC li kernel flaşladım, kendim de OC yaptım fakat bu sorun çok farklıydı. durup dururken birden kapanması ve ekranın yağmurlu havada titreyen ampul gibi titreyip durması ilginçti. pili çıkardım birkaç dk sonra tekrar başlattım şimdi normal, titreme vs yok.

toplam pil kullanımı 10 saatteydi zannedersem. ekran süresi 4.5 saat. telefonu kullanımımın da yarısı Chrome ile internet, yarısı da whatsapp ile mesajlaşmaydı diyebilirim. 1 saat telefonda, 15-20 dakka da Viber'de görüşme yaptım. normalde bu kullanımla da ekran süresi 3.5 saati geçmezdi başka kernel ve romlarda.

bu arada Galaxy Note ana konusunda da paylaştım. Cookies & Cream 1.3.0 - Team Passion böyle bir rom çıktı. Note'da en çok sevdiğim Paranoid ve BlackCNA romlarının en can alıcı noktalarını harmanlamışlar. Acaip meraklandım. bu roma geçiyorum ben bir süreliğine :)

• slotlardaki 3. rom olarak deneyeceğim kendisini :) oldukça iyi anılan customlar denk gelmedikçe denemiyorum normalde.
  • quote:

slotlardaki 3. rom olarak deneyeceğim kendisini :) oldukça iyi anılan customlar denk gelmedikçe denemiyorum normalde.

hocam bahsettiğim rom ICS Stunner'ın geliştiricilerinden çıktı. Bu bence güzel bir referans.

Ve üstüne de Paranoid ve BlackCNA kırması bir rom olunca kötü olmasına şans bile kalmıyor bence :) yine de önce dual'de deneyin tabi, ben dual ile de uğraşmak istemedim epey heyecanlandırdı bu rom beni, direkt olarak ana slota kuruyorum ben bu gece fln artık :)
  • dun dedıgım gıbı yukledım baska extradan bır yukleme yapmadım gapps yukledım sadece.

bugun guncellemeyı yapayım dedım.

guncelleme dosyasını ındırdım sd carta attım. once guncellemeyı sonra gapps yukledım

sonra wipe data ve cace yaptım sonuc telefon acılmıyor pandroid logosu geliyor ve takılıyor.

dn: Factory reset yaptım su anda sorunsuz acıldı :S daha oncede pa kullandım sorunsuz guncelleme yapmıstım bu son guncelleme nedense boyle oldu :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skr44 -- 18 Ekim 2012; 18:53:46 >
  • merhabalar TheRecRuiT123 Hocam

-S-Pen ile ekran almayı beceremedim acaba her hangi bir ayar varmıdır..2.22 sürümünü kullanıyorum..
    -Goomanajerden 2.23 sürümünün çıktığına dair güncelleme msj'ını aldım indirmeye başladım akşama inşaallah 2.23'ü kullanacam..Demek istediğim eğer S-Pen özelliğini yapmışlarsa bundan sonra yeni çıkacak tüm versiyonlardada olacak değilmi ?
    Herkese İyi Tatiller Diliyorum...
  • Merhaba

Tekrar sardım bu işe ve yapmak istiyorum, ancak kernel yüklemek istediğimde E. Signature verification failed hatası alıyorum bilgisi olan var mıdır ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pişto

merhabalar TheRecRuiT123 Hocam

-S-Pen ile ekran almayı beceremedim acaba her hangi bir ayar varmıdır..2.22 sürümünü kullanıyorum..
    -Goomanajerden 2.23 sürümünün çıktığına dair güncelleme msj'ını aldım indirmeye başladım akşama inşaallah 2.23'ü kullanacam..Demek istediğim eğer S-Pen özelliğini yapmışlarsa bundan sonra yeni çıkacak tüm versiyonlardada olacak değilmi ?
    Herkese İyi Tatiller Diliyorum...

S-Pen ozelligi sadece o bahsettigim beta surumunde var. Onun disindaki hicbir yeni surumde bu ozellik yok.
    Ve onceki mesajimda da dedigim gibi bu ve bunun gibi deneysel asamadaki ozellikler sadece beta surumlerinde olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün gapps güncelleme verdi. kurdum ettim ama telefon görüşmesi yaparken sesim karşıya gitmemeye başladı. ondan sonra tekrar eski gapps kurdum ama yine düzelmedi. romu tekrar kurmak zorunda kaldım.

bu rom güncellendiği zaman otomatik olarak güncelleme verecek mi goo manager üzerinden acaba?
  • cwm ile flashlayarak kurmanı tavsiye ederim. goo manager sorun yaratabillirmiş. birkaç hafta önce utachka öyle söylüyordu.
  • Utacka ParanoidAndroid v2.50 (23.10.2012)
    imilka ParanoidAndroid v2.50 (22.10.2012)

sürüm numaralı güncellemeler ilk sayfaya eklenmiştir.

ParanoidAndroid v2.50 ile gelen yeni özellik:
    "Per-App-Color"
    özelliği eklenmiştir. Artık her uygulamaya özel olarak DPI (çözünürlük) ve UI (arayüz) yanısıra navigasyon barını da uygulamaya özel olarak renklendirebiliyoruz.
  • @TheRecRuiT123
    üstat dual boot yüklemeyle ilgili güzel bir anlatımınız vardı forumda aradım ama bulamadım.
    yazınızın linkini paylaşmanız mümkünmü acaba?
    teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

@TheRecRuiT123
    üstat dual boot yüklemeyle ilgili güzel bir anlatımınız vardı forumda aradım ama bulamadım.
    teşekkürler şimdiden..

http://forum.donanimhaber.com/m_65652862/mpage_1/f_/key_galaxy+note+dual+boot//tm.htm#66904373
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

@TheRecRuiT123
    teşekkürler şimdiden..

http://forum.donanimhaber.com/m_65652862/mpage_1/f_/key_galaxy+note+dual+boot//tm.htm#66904373

çok teşekkürler...

• quote:

Utacka ParanoidAndroid v2.50 (23.10.2012)
    imilka ParanoidAndroid v2.50 (22.10.2012)

sürüm numaralı güncellemeler ilk sayfaya eklenmiştir.

"Per-App-Color"
    özelliği eklenmiştir. Artık her uygulamaya özel olarak DPI (çözünürlük) ve UI (arayüz) yanısıra navigasyon barını da uygulamaya özel olarak renklendirebiliyoruz.
    quote:

"Per-App-Color"

TheRecRuiT123 Hocam bunu tam olarak açabilirmisiniz acaba çözünürlük,arayüz ve navigasyon üçüde çok önemli ama tam olarak çözemedim olayı..

• quote:

Orijinalden alıntı: pişto

quote:

"Per-App-Color"

TheRecRuiT123 Hocam bunu tam olarak açabilirmisiniz acaba çözünürlük,arayüz ve navigasyon üçüde çok önemli ama tam olarak çözemedim olayı..

hocam zaten gerek ilk mesaj gerekse konu içindeki yazılarda bu durumları açıklamıştım. şu an sadece navigasyon renklendirme özelliği yeni geldi. Ayarlarda ParanoidSettings bölümü var ordan ister genel ayarlar yapıp tüm telefona uygulayabilir, isterseniz APPS bölümüne girerek her uygulama için ayrı ayrı çözünürlük, arayüz (tablet/phablet/telefon) ya da navigasyon çubuğu rengi atayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.