Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lacokaan

Staxxtanium-Paranoid Android v1.7:http://paranoid.onkeysoft.com/STAXXTANIUMv172610261021.html (MD5: D7D79517E4292F47715B1396F9EBCC9E)
    Hybrid Google Apps:http://paranoid.onkeysoft.com/gapps-ics-20120511-fixed.zip (MD5: F533970733FE79CCDF5E3647012CFD30)
    *** YENİ HydraCore v5.4 Standart Kernel (28/09/2012):http://hecubus.com/xda/kernel/HydraCore/GL_HYDRACORE_v5-4_STD.zip
    bunları kurdum ve 3g bağlantısı yapamıyorum yardım lütfen

Kernel kaynaklı olabilir. HydraCore v4.3b sürümünü deneyin. O da olmazsa HydraCore v3.5 sürümünü deneyin.
    Yine olmazsa modem kaynaklı olabilir. XXLB2, XXLPT, XXLRK gibi bir kaç modem öne çıkıyor onları deneyin..

• teşekkürler deniyeceğim

ne yazıkki indirme linkleri çalışmıyor. indirmanin başka bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacokaan -- 2 Ekim 2012; 1:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

rom ile beraber gelen goomanager ile update yapmak herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
    romu kendisi otomatik update olarak alıyor ve backup bile oluşturabiliyor gördüğüm kadarıyla. daha önce bu rom üzerinden kendi güncellemesini flashlayan oldu mu?

yok hocam sıkıntı yapmaz. ben başka romlara gelip gittiğimden hiç deneyemedim henüz ama GOO Manager ile güncelleme yapabilirsiniz. Fakat paranoid ayarlarının backup'ı konusunda yine de Properties.conf dosyasını elinizle yedeklemenizi tavsiye ederim nolur nolmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: skr44

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skr44

telefonun orjınal rom ve kernelını nerden buluruz :) en temız nasıl gerı donus yaparız ?

sammobile.com adresinde bütün orjinal rom'lar vardır. ordan bularak ODIN PC ile geri dönebilirsiniz.

yukleme sırası Wipe lar factory reset bunların sıralaması ? en temiz yuklemenın sıralaması nasıl olmaı sammobile de sanırım sadece rom var kernel yok die hatırlıyorum.

ps: pardon bunda butun hersey tek dosyadaydı

cwm recovery'ye girerek wipe data/factory reset, wipe dalvik, wipe cache, fix permissions işlemlerini yapın. sonra telefonu pcye bağlayıp Odin PC ile samsung rom'unu kurun bu kadar hepsi.

unutmadan root yapacaksanız root yapın ve hemen sonrasında da hydracore, speedmod, notecore, franco gibi güvenilir olan kernellerden birisini flashlayın ki cihazınız ICS stock kernelindeki Brick hatası ile karşı karşıya kalmasın...

Root yaptı hard brick olma ıhtımalı varsa bu kernellerden bırını yukleyım :S bu yuzden 1 telefn kaybettım.

• 26 eylül güncellemesindeyim hala. hiç ram problemi olmadı. stabil hızlı zevkli, daha ne olsun :)
  • Utacka Paranoid Android v2.17 (02.10.2012)
    imilka Paranoid Android v2.16 (29.09.2012)

sürümleri ilk sayfaya eklenmiştir...

Utacka Paranoid v2.17 sürümü ile stabil olarak memory leak sorunu tamamen giderilmiştir...
  • quote:

teşekkürler deniyeceğim

zannedersem Staxx Paranoid v1.7 için demiştiniz. linkte şu an sorun görünmüyor bende...
  • quote:

quote:

teşekkürler deniyeceğim

zannedersem Staxx Paranoid v1.7 için demiştiniz. linkte şu an sorun görünmüyor bende...

thor kernel yükledim sorun düzeldi
  • 5 ekim tarihli güncellemeyi flashladım ama bir türlü dual boot ile başlatamadım. dual boot menusu uzerinden paranoid açılmıyor. son hydra kernel i de denedim fakat durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

5 ekim tarihli güncellemeyi flashladım ama bir türlü dual boot ile başlatamadım. dual boot menusu uzerinden paranoid açılmıyor. son hydra kernel i de denedim fakat durum aynı.

ben hem son yorumlarımda hem de ilk sayfada uyarmıştım defalarca. memory leak sorunu düzelen yeni paranoid sürümleri (paranoid v2.16 BETA ve v2.17 sürümü sonrası) r2p4 driverından r3p0 driver'ına geçtikleri için hiç bir custom kernel yeni paranoidlerde şu an çalışmamaktadır. sadece kendi kerneliyle uyumludur. o yüzden hydracore ile uyumlu olmadığı gibi dual boot hydracore ile de uyumlu değildir. custom olarak sadece thor kerneli güncelleme çıkardı. dual boot ile yeni sürümler, hydracore için güncelleme çıkana kadar çalışmayacaktır...

• Kernel konusu yalnizca beta olanlar icin var saniyordum. Umarim yakin zamanda tekrar hydra ile kullanabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu işleri ilk defa yapıyorum. 3g bağlantısını paranoid ve thor ikilisini kurduktan sonra oldukça zorlanarak ayarladım. ancak sanki resmi sürüme (2.3.6) göre 3g hızı daha yavaş gibi geldi. böyle bir sorun sizde de varmı? var ise çözümü mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacokaan -- 6 Ekim 2012; 13:41:12 >
  • quote:

ben bu işleri ilk defa yapıyorum. 3g bağlantısını paranoid ve thor ikilisini kurduktan sonra oldukça zorlanarak ayarladım. ancak sanki resmi sürüme (2.3.6) göre 3g hızı daha yavaş gibi geldi. böyle bir sorun sizde de varmı? var ise çözümü mevcut mu?

boat browser kullanıyorum ve sayfaları stock LRQ'da daha hızlı açıyor. paranoidde ise biraz daha geç tepki veriyor nedense. bence dual boot yapmalısın. keyfine göre hem paranoid hem de storck firmware kullanabilirsin böylece.

http://forum.donanimhaber.com/m_65652862/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 6 Ekim 2012; 19:00:02 >

• selamlar,

7 ekim tarihli 2.17 versiyonunu kullanıyorum. denildiği gibi memory leak sorunu yok. telefonu 3 4 gündür hiç reboot etmedim gayet hızlı hala. ama önceki versiyona göre şarjı daha çabuk bitiyor gibi geliyor bana. standbyda bile şarj baya hızlı düşüyor. bu konuda bi gözlemi ve çözümü olan var mı. teşekkürler.

• Utacka Paranoid Android v2.20 (12.10.2012)
    imilka Paranoid Android v2.20 (11.10.2012)

sürümleri ilk sayfaya eklenmiştir...

NOT: Bu sürüm itibariyle Android 4.1.2 sürümüne geçilmiştir.
  • Orj. rom jb görmeden bu roma 4.1.2 böyle hızlı gelmesi çok güzel.

Dual boot konunuzu okuduktan sonra stock romun üstüne dual bootla bunu kuracam inşaallah.
  • Bir suredir yeni driverlara uygun ve dual boot destekli bir hydracore kernel bekliyordum ve stock romda takildim. Az once son hydracore betasi ve 16 ekim tarihli utachka paranoid i flashladim. Stock firmware larda hep can sikan klavyedeki tembellik kayboldu ve her zamankinden de akici gibi. 1 senedir kullandigim aletten hala keyif almami sagliyor bu ikili.

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Bir suredir yeni driverlara uygun ve dual boot destekli bir hydracore kernel bekliyordum ve stock romda takildim. Az once son hydracore betasi ve 16 ekim tarihli utachka paranoid i flashladim. Stock firmware larda hep can sikan klavyedeki tembellik kayboldu ve her zamankinden de akici gibi. 1 senedir kullandigim aletten hala keyif almami sagliyor bu ikili.

Evet yeni driverlar, android 4.1.2 derken hydracore'un da uygun betalarinin cikmasi cok iyi oldu. Cihaz ciddi manada ucuyor ben en son staxx paranoid v1.7 uzerine de thor kernel ikilisinde bu kadar keyif almistim. Simdi hem rom inanilmaz bir stabiliteye ulasti hem de hydracore kerneli thor'dan cok daha iyi. Thor gibi isinmiyor ve bataryayi icmiyor. Bu ikili super oldu valla.

Dun utacka'yla konusmustum haftada 1-2 defa deneysel bir beta yayinlayip icine de s-pen ozelligi dahil o tarz deneysel ve gelistirilme asamasinda olan ozellikleri koyup yayinlar misin demistim. Fikrimi benimsemis her gece olmasa da haftada 1-2 gun beta yayinlarim dedi.
    Bu sabah yeni beta surumu yayinladi. S-pen ozelligi eklemis bu beta surumune. Hala denemedim ama stabil diyor deneyenler :)

• Gelismeler cok guzel. Dual boot desteklemiyor mu bu son hydracore betasi ? Xda daki Dual boot konusundaki linkten indirmistim. internal 1 deki stock lrq yi acamadim.

• En son guncellemeyı yukleyecem sd karttan yukleme yaparken ındırdıgımız versiyonda yeni bir kernel barmı yoksa burdan bitanesini secmemizmi gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.