Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STAXXTANIUM PARANOID v1.992 Beta-1.0.1 Sürümü eklenmiştir

Ayrıca kernel olarak HydraCore isimli (NoteCore'un devamı) bir kernel çıkmıştır. Bu kernel tüm romlarla (Touchwiz ICS, AOKP, AOSP, CM9 , CM10, JellyBean, ParanoidAndroid, MIUI) uyumludur. Thor kernelinde yakaladığım performansı ilk kez aşan bir kernel görmüş oldum. Mutlaka tavsiyedir

Bunun dışında CM9.1.0 Stable-2 kerneli ve CM10 Unofficial güncel kernelleri de eklenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 30 Ağustos 2012; 15:32:50 >
  • hydra kerneli simdi 2.3.6 da deneyecem sonra da 4.04 de deneyecem cok merak ettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

hydra kerneli simdi 2.3.6 da deneyecem sonra da 4.04 de deneyecem cok merak ettım

bu kernel acaip bişey çıktı, telefonu uçuruyor 2 şarjdır telefonda yüklü ve daha bir kere bile ne dondu, ne reboot oldu, ne de SOD oldu. yağ gibi de akıyor maşallah valla :)

yalnız hocam 2.3.6 ile uyumlu mu bilmiyorum tüm romlar derken hep o parantez içindeki ifadeyi de yazıyordu kernelin geliştiricisi. 2.3.6 romlarla uyumlu olmayabilir gibi geldi bana.
  • rom un linki yoğunluk yüzünden kullanım dışı maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

rom un linki yoğunluk yüzünden kullanım dışı maalesef.

evet aşırı yoğunluktan hesap kapatılmış. mirror bir link de şu an için bulamadım maalesef.
    kendim upload ediyorum şu an mediafire sitesine. 20 dakikası fln var bitince eklerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

evet aşırı yoğunluktan hesap kapatılmış. mirror bir link de şu an için bulamadım maalesef.
    kendim upload ediyorum şu an mediafire sitesine. 20 dakikası fln var bitince eklerim..

1 saat aradım google'da belki bir yerlerde birileri upload etmiştir diye. adamsın.
  • quote:

quote:

quote:

1 saat aradım google'da belki bir yerlerde birileri upload etmiştir diye. adamsın.

hocam yok böyle bir şey yüzde 95 küsüre gelmişti bağlantı hatası verdi mecbur tekrar başlıyorum. bakalım umarım bu sefer sorun çıkmaz

• :) ilk izlenimlerin neler merak ettim ?
  • quote:

:) ilk izlenimlerin neler merak ettim ?

ilk izlenimlerim: telefonu göçürdüm hocam ya sd karta format atıp taktım ki telefon hafızasındaki dosyaları sd karta yedekleyerek wipe ve format işlemlerini yapayım öyle geçeyim yeni roma dedim yani 1 yıldır wipe yapmıyorum nerdeyse. fakat telefon açılmadı mecbur wipe data yaparak açtım şu an oldukça yavaş bir hızla telefondaki dosyaları pc'ye atıyorum. muhtemelen 1-2 saate fln ancak kurarım yeni romu. ancak o zaman yazabilirim ilk izlenimlerimi :)

bu arada yeni romla beraber hydracore kerneli tavsiye ederim. kerneli önceki paranoidde denedim çok hoşuma gitti valla :)

• quote:

quote:

ilk izlenimlerim: telefonu göçürdüm hocam ya sd karta format atıp taktım ki telefon hafızasındaki dosyaları sd karta yedekleyerek wipe ve format işlemlerini yapayım öyle geçeyim yeni roma dedim yani 1 yıldır wipe yapmıyorum nerdeyse. fakat telefon açılmadı mecbur wipe data yaparak açtım şu an oldukça yavaş bir hızla telefondaki dosyaları pc'ye atıyorum. muhtemelen 1-2 saate fln ancak kurarım yeni romu. ancak o zaman yazabilirim ilk izlenimlerimi :)

bu arada yeni romla beraber hydracore kerneli tavsiye ederim. kerneli önceki paranoidde denedim çok hoşuma gitti valla :)

tavsiyene uyacağım. sessiz kalmandan belliydi böyle bir halt yediğin :) birkaç güne gps ile ilgili bir fix gelebilirmiş. kimileri gps sıkıntısı çekiyormuş.

• quote:

quote:

quote:

tavsiyene uyacağım. sessiz kalmandan belliydi böyle bir halt yediğin :) birkaç güne gps ile ilgili bir fix gelebilirmiş. kimileri gps sıkıntısı çekiyormuş.

valla bi taraftan iyi oldu herşeyi baştan aşağı silip tertemiz kurmak güzel olacak, züğürt tesellisi oldu bu da biraz :)

bu arada staxx pa v1.992.http://www.mediafire.com/?m0n0ndyu20lb7an nihayet bitti upload :)

• ben de rom u deneyeceğim diye stockta kalıp kişiselleştirmedim telefonu kaç haftadır. çok teşekkür ederim upload için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 30 Ağustos 2012; 4:23:03 >
  • quote:

ben de rom u deneyeceğim diye stockta kalıp kişiselleştirmedim telefonu kaç haftadır. çok teşekkür ederim upload için.

rica ederim hocam güle güle kullanın :)
  • Hydracore standart kernel ile simdiye kadar kullandigim en akici rom oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hydracore standart kernel ile simdiye kadar kullandigim en akici rom oldu.

Ben de o bahsettiğim tüm sıfırlama işlemlerini sabah 7 gibi bitirdim. sonra da staxx paranoid v1.992 ile HydraCore v1.4 sürümünü kurdum. Mükemmel bir ikili oldu bence de. Şimdiye kadar herhangi bir donma ya da reboot yaşamadım. Çok akıcı ve performansı da çok iyi oldu. Herşeyiyle enine boyuna tabiki henüz denemedim ama şu ana kadar kullandığım kadarıyla bir problem yok.
    Sadece zaten önceden de bildiğim gibi GPS çalışmıyor ama onun için de zaten bir fix çıkacaK o şekilde halledilir o da artık. Bu rom da beta aşamasında olmasına ve staxx'ın daha JB için çıkardığı ilk sürüm olmasına rağmen kullandığım en stabil rom diyebilirim.

Quadrant 3810, Antutu ise 6900 çıktı. Aslında HydraCore v1.0 ile daha yüksekti Quadrant 4100, Antutu 7000 çıkmıştı fakat v1.4 biraz daha stabil ve boot sırasında açılışı daha hızlı hale getirildi. bazı performans iyileştirmeleri testte puanın düşmesine sebep olmuş. çok takmamak lazım :)

• HydraCore v1.4 Standar ve OC-UV beta test sürümleri ilk sayfaya eklenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 30 Ağustos 2012; 15:31:18 >
  • evet güzel 2 li oldu yalnız ben biraz daha gps için bekliyor olacam full kurulumlu olarak cvm duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son stock ics den daha çok pil tüketimi gözlemledim. kendi kerneli ile pek kullnamadım ama hydracore standart kernel ile uyku sorunu olmamasına rağmen pil tüketimi biraz fazla. belki modemdendir.
  • quote:

en son stock ics den daha çok pil tüketimi gözlemledim. kendi kerneli ile pek kullnamadım ama hydracore standart kernel ile uyku sorunu olmamasına rağmen pil tüketimi biraz fazla. belki modemdendir.

hocam hydracore v1.0 sürümünde pil sorunu vardı ama v1.4 test sürümüyle düzeltilmişti biraz. isterseniz onu deneyin.
  • HydraCore v2.0b (01.09.2012)
    AniDroid v1.0 (01.09.2012)

kernelleri ilk sayfaya eklenmiştir...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.