Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: windshair

http://db.tt/wYkq6paG resim ekleme butonları çalışmıyor :-) linkten bakarsınız güzel bir hava durumu widgeti buldum.. paylaşayım dedim. Apex luncher pro kurup hd widget uygulaması ile sınırsız boyut ve özellikler kazandırdım :-) renk font bpyut çeşitli butonlar 5 günlük hava tahmini gibi bi çok özellikler elinizin altında oluyor :-) :-) satın alayim dedim ama yuhh 30 kusur dolarmış :-) :-) artık blackmarkt oslem tamam :-) :-)

evet bu widget güzelmiş ben şu aralar Devlet Meteoroloji İşleri'nin widget'ını kullanıyordum fakat onda da güncelleme sorunu var, kendisi pek güncelleyemiyor sinir ediyor :)
    bu dediğinizi blackmarttan bulup bir yükleyeyim bakalım görüntüsü hoşuma gitti, bilgi için teşekkürler :)

bu arada 30 küsür dolar diyince merakla google play'e baktım ama belki yanlışlıkla başka bir uygulamaya mı baktınız ki çünkü HD Widget diye bir uygulama var ve 2 dolar görünüyordu :))
    adresi de burda hatta:https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&hl=tr

• :) blackmarktta öyle yazıyordu :) bu arada apexte yatay ve dikey ızgarayı 7x7 yaptım diğer türlü sığdıramadı
  • ParanoidAndroid v1.4 JB 4.1.1 çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

ParanoidAndroid v1.4 JB 4.1.1 çıkmış.

ekleyelim ilk sayfaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN
    Demir demenizi tercih ederim tabiki :)

Aklınıza gelen fikri deneyeceğim kesinlikle çünkü projektörde mini usb girişi ve mini hdmi girişi ile SD/SDHC girişi de mevcut.
    Altyazılara gelince, D&R da test etmiştim almaya karar vermeden önce ve oynattığım iki altyazılı filmin birinde sorun yoktu diğerinde karakter hataları oldu ki buda aslında uyumlu altyazı dosyası ile sorunsuz izlenir.

Siz bence şu philips picopix 2480 i bir inceleyin :)

Bu arada DH forumda picopix 2480 muadili bir ürün daha gözükmekte ama avuç içi denmesine bakmayın, avucunuz gözükmemekte ve pilli değil.
    İyi yönleride tabiki var ama mobilitesi olmayan bir cihaz istesem çok daha iyibirşey arardım diye düşünüyorum.
    Eylül-Ekim gibi yeni modeli gelicek diye bir arkadaş yazdı ama ben açıkçası bekleyemedim :)

Bugün logitech boombox'ıda alacaktım ama kenarları beyaz renk vardı sadece ve kenarlarıda siyah yada kırmızı olanını bulamazsanız o zaman alırım daha 1 hafta vaktim var dedim.
    Ve 240 TL ye kadar buldum 299 TL den araştıra araştıra :)

Yarın itibari ile Salı gününe kadar tatilde olacağım ve sanırım ben döndüğümde picopix de gelir.
    Tanıtımını yapacağım merak etmeyin :)

Şimdiden size ve herkese iyi bayramlar.

Saygılarımla...

Öyle yaparım Demir kardeşim, ben de Akif bu arada :)

Ben de muhtemelen yakın bir zamanda bir bakarım dediğiniz cihaza hatta D&R'da inceleme şansı oluyorsa gider yerinde de incelerim yani :) Yine de sizden de tabiki yorumlarınızı bekleyeceğim :)
    İnşallah yakın bir zamanda boombox'u da halleder beraber deneme şansını da bulursunuz bir an önce.

Teşekkür ederim ben de şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum...

Memnun oldum tekrar Akif kardeşim :)

Ürün kargo da gözükmekte henüz gelmedi ama araya bayramında girmesi nedeni ile sanırım yarın yada öbür gün gelmiş olur.
    Hala speaker konusunda tereddütlerim var.
    Logitech BoomBox'ın incelemelerinde son sese gelmeden çatlama yaptığı ile ilgili sürekli yorumlar var ve o paraya değmez denilmekte.
    Önce bir pico gelsinde bakalım ne yaparız :)

Saygılarımla...

• quote:

quote:

quote:

Aklınıza gelen fikri deneyeceğim kesinlikle çünkü projektörde mini usb girişi ve mini hdmi girişi ile SD/SDHC girişi de mevcut.
    Altyazılara gelince, D&R da test etmiştim almaya karar vermeden önce ve oynattığım iki altyazılı filmin birinde sorun yoktu diğerinde karakter hataları oldu ki buda aslında uyumlu altyazı dosyası ile sorunsuz izlenir.

Bu arada DH forumda picopix 2480 muadili bir ürün daha gözükmekte ama avuç içi denmesine bakmayın, avucunuz gözükmemekte ve pilli değil.
    İyi yönleride tabiki var ama mobilitesi olmayan bir cihaz istesem çok daha iyibirşey arardım diye düşünüyorum.
    Eylül-Ekim gibi yeni modeli gelicek diye bir arkadaş yazdı ama ben açıkçası bekleyemedim :)

Bugün logitech boombox'ıda alacaktım ama kenarları beyaz renk vardı sadece ve kenarlarıda siyah yada kırmızı olanını bulamazsanız o zaman alırım daha 1 hafta vaktim var dedim.

Yarın itibari ile Salı gününe kadar tatilde olacağım ve sanırım ben döndüğümde picopix de gelir.

Saygılarımla...

Ben de muhtemelen yakın bir zamanda bir bakarım dediğiniz cihaza hatta D&R'da inceleme şansı oluyorsa gider yerinde de incelerim yani :) Yine de sizden de tabiki yorumlarınızı bekleyeceğim :)
    İnşallah yakın bir zamanda boombox'u da halleder beraber deneme şansını da bulursunuz bir an önce.

Ürün kargo da gözükmekte henüz gelmedi ama araya bayramında girmesi nedeni ile sanırım yarın yada öbür gün gelmiş olur.
    Logitech BoomBox'ın incelemelerinde son sese gelmeden çatlama yaptığı ile ilgili sürekli yorumlar var ve o paraya değmez denilmekte.

Saygılarımla...

Philips PicoPix 2480 cep projektörü bugün elime geçti.

Kendimce detaylı bir inceleme yapmaya çalıştım.
    Umarım bir fikir verir.
    Sorusu olanlar için kapım her zaman açık :)

Saygılarımla...

Philips PicoPix Cep Projektörü

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Saygılarımla...

Umarım bir fikir verir.

Saygılarımla...

Demir kardeşim ürün geldi demek, hayırlı uğurlu olsun :)
    incelemeni de bekliyordum ki hemen yazmışsın da şimdi bakıyorum ona :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

Saygılarımla...

Umarım bir fikir verir.

Saygılarımla...

Demir kardeşim ürün geldi demek, hayırlı uğurlu olsun :)
    incelemeni de bekliyordum ki hemen yazmışsın da şimdi bakıyorum ona :)

Çok teşekkür ederim :)

Daha güzelleri senin olsun kardeşim...
    İncele bakalım beğenecekmisin. Naçizane karaladık bir şeyler.

Saygılarımla...

• PARANOID v1.991 sürümü eklenmiştir...

Kernel olarak yeni eklenenler:
    CM9 19/08/2012
    CM10-Official 20/08/2012
    CM10-Unofficial 21/08/2012
    Asylum Insanity CM10 (15/08/2012)

Ayrıca bir duyuru:
    STAXXTANIUM-PARANOID v1.991 [CM10] [JB]
    Sürümü de beta aşamasındaymış. En kısa zamanda yayınlanması bekleniyor (yarın olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 24 Ağustos 2012; 20:07:57 >
  • quote:

PARANOID v1.991 sürümü eklenmiştir...

Kernel olarak yeni eklenenler:
    CM9 19/08/2012
    CM10-Official 20/08/2012
    CM10-Unofficial 21/08/2012
    Asylum Insanity CM10 (15/08/2012)

Ayrıca bir duyuru:
    STAXXTANIUM-PARANOID v1.991 [CM10] [JB]
    Sürümü de beta aşamasındaymış. En kısa zamanda yayınlanması bekleniyor (yarın olabilir)

Nihayet. Stock 4.0.4 ten sıkılmıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 25 Ağustos 2012; 0:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil tüketimi sorununu aşamadığım için stock ıcs dönüşü yaptım .. ama döner dönmez telefonu ne hale getirdim diye hayıflandım bile :) yeni verisiyona geçtiniz mi değişikliler nelerdir ?
  • quote:

pil tüketimi sorununu aşamadığım için stock ıcs dönüşü yaptım .. ama döner dönmez telefonu ne hale getirdim diye hayıflandım bile :) yeni verisiyona geçtiniz mi değişikliler nelerdir ?

Suan staxx in paranoidi cikmadi ama cok yakinda diye duyuru yapmis. Bu yuzden sanirim diger arkadaslar da benim gibi imilka ninkini kurmayip bekliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

pil tüketimi sorununu aşamadığım için stock ıcs dönüşü yaptım .. ama döner dönmez telefonu ne hale getirdim diye hayıflandım bile :) yeni verisiyona geçtiniz mi değişikliler nelerdir ?

Suan staxx in paranoidi cikmadi ama cok yakinda diye duyuru yapmis. Bu yuzden sanirim diger arkadaslar da benim gibi imilka ninkini kurmayip bekliyorlar.

aslında ben tam da pes edip imilka'nın romunu indirmeye niyetlenmiştim fakat server bir türlü indirme bağlantısı sağlamadı goo.im sitesine yüklemiş imilka ve o site de tam baş belası. bir türlü indiremeyince staxx'ın xda'daki sayfasına baktım adam 1.991 yazınca çıktı sanmıştım. meğer kendisi için port etmiş kullanıyormuş zaten o ama stabil değildi şimdiye kadar diye yayınlamamış. v1.991 sürümünü 1-2 gün içinde upload ederim dedi bugun yapmadığına göre inşallah yarın kavuşuruz :)

• Galaxy Note için JB romlarının hepsini denemiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bu romlar şuan günlük kullanım için hazır değiller.

GPS çalışmıyor(sadece 3 uyduya bağlanıyor ve bulunduğunuz noktaya kitlenmiyor; çalışıyor diyenler 3G ve Wifi yardımıyla googlemaps, yandexmaps de yerini bulanlar ama bu GPS demek değil, SYGIC vb. programlarda dediğim sıkıntıyı rahatça görebilirsiniz), kalemle ekranda yazı yazma düzgün çalışmıyor (ekran anlık olarak çizmiyor, biraz beklemeden sonra kalemin hareketini çiziyor), pil tüketimi yüksek, takılmalar çok sık, telefon sıkça restart atıyor. Benim tavsiyem bekleyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 26 Ağustos 2012; 12:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG

Galaxy Note için JB romlarının hepsini denemiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bu romlar şuan günlük kullanım için hazır değiller.

GPS çalışmıyor(sadece 3 uyduya bağlanıyor ve bulunduğunuz noktaya kitlenmiyor; çalışıyor diyenler 3G ve Wifi yardımıyla googlemaps, yandexmaps de yerini bulanlar ama bu GPS demek değil, SYGIC vb. programlarda dediğim sıkıntıyı rahatça görebilirsiniz), kalemle ekranda yazı yazma düzgün çalışmıyor (ekran anlık olarak çizmiyor, biraz beklemeden sonra kalemin hareketini çiziyor), pil tüketimi yüksek, takılmalar çok sık, telefon sıkça restart atıyor. Benim tavsiyem bekleyin!

Hocam siz JB hepsini denedim diyorsunuz ama Paranoid v1.991 sürümünü denediğinize emin misiniz? Çünkü:
    xda'dan epeydir takip ediyorum 1 değil 2 değil herkes GPS çalışıyor diyor. GPS Status gibi uygulamalarda sanki 3-4 uyduya bağlanmış gibi görünse de hata olan kısmı orasıymış yani aslında 10-14 uyduya bağlansa bile orda ve diğer GPS uygulamalarında sanki 3 tane uyduya bağlanmış gibi gösteriyormuş. GPS'i düzgünce kullanan çok kişi vardı xda'da.
    Pil tüketimi biraz da kernelle alakalı bir şey. CM10 gittikçe iyileşiyor ve Asylum Insanity gibi güzel kernel alternatifleri de var CM10'da. Denemek lazım önce bence.
    Kalem kısmıyla ilgili de fazla şikayet göremedim ben doğrusu. gözümden kaçmış da olabilir emin değilim o konuda.
    Restart sorununu da atıyorum her 10 kişiden 1 kişi fln yaşıyor o da muhtemelen başka sebeplerle.

Kısacası v1.991 sürümünü kullananlar genel anlamıyla bu rom'un günlük kullanıma uygun olduğunu söylüyor. Zaten Staxx isimli şahıs da bu rom'un stabil olmadan port yapmayacağını söylemişti. Şimdiyse port yapmış ve birkaç gündür kullandığına göre bence çok da fazla sorunu olan bir rom değildir.

Yine de tabi denemek lazım. Ben kendim denemedim. Ama bir çok kişinin yorumu da olumlu yönde yani.

• GPS PARANOID'in son versiyonunda da diğer eskilerinde de çalışmıyor. Bunu xda deki başlıkta gps yazarak aratarak insanların şikayetlerini görebilirsiniz. Sygic gibi bir programla denerseniz görürsünüz program yerinize kitlenemiyor. Ayrıca CM10 kernelleride romları gibi stabil değiller. Herkes denemekte serbest, iyi bir yedekleme ile JB li romu deneyebilirsiniz kaybedecek bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geekking -- 26 Ağustos 2012; 18:57:00 >
  • rom hazırmış ve yarın ofisine gittiğinde upload edecekmiş. deneyeceğiz bakalım...
  • quote:

rom hazırmış ve yarın ofisine gittiğinde upload edecekmiş. deneyeceğiz bakalım...
    üstelik staxx kendi port ettiği v1.991 sürümü için gayet stabil ve günlük kullanıma uygun da demiş. staxx dediyse doğrudur da bence. yani mesela ben imilka'nın v0.5 sürümüyle sürekli restart ve donma sorunu yaşarken staxx v1.7'de en ufak bir sorun yaşamadım. ikisi de aynı kaynaktan port edilmesine rağmen staxx biraz daha düzeltiyor romu belli ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 26 Ağustos 2012; 20:07:45 >
  • Denemek isteyenler için:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847323&highlight=smooth

Şuana kadar kullandığım en sorunsuz JB rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG

Denemek isteyenler için:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847323&highlight=smooth

Şuana kadar kullandığım en sorunsuz JB rom

hocam ben hala staxx'ın JB paranoid'ini bekliyorum. adam dün upload edecekti güya ama xda'da online olmadı 1 gündür. bakalım onu bir deneyelim eğer o rom da tam hazır değilse bu dediğinizi de denerim belki. Yani 1-2 tane farklı JB romu deneyesim geldi de :)

Edit: Ben de bari şunu paylaşayım dedim. NoteCore diye bir kernel vardı TouchWiz romlar için oluyordu sadece ve baya da övülüyordu. Nihayet bu kernele CM9,CM10,AOSP vs destekleri de geldi. CM9 kullanıcıları için fazladan güzel bir alternatif oldu ama esas bence CM10 için iyi oldu çünkü kernel çeşidi yoktu bunda hala.
    Şu an NoteCore kernelinin ismi de UniKernel olarak değişecek fakat son betalar yayınlanıyor zannedersem. En son Unikernel v0.8 biraz sorun yaratmış o yüzden Unikernel v0.9 gibi bir sürüm bekliyoruz çıkınca onu da paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 28 Ağustos 2012; 20:14:25 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.