Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flashladım. hemen bildirim çubuğunda goomanager aracılığıyla yeni bir sürüm olduğu belirdi. maalesef bildirim imilka nın 2.1 i içinmiş ve indirmeden yarıda kestim.
  • Gps calisiyor. Mhl adapter bagladim bir tepki alamadim. Ram sorunu yok. Kendi kerneli ile antutu puani 5300 civari, hydracore 1.1 std ile 6300 civari. Staxx in jb paranoidinde bu deger 7000 idi. Kendi kerneli ile biraz hantal gelse de hydracore ile guzel. Staxx inkinden daha stabil bence bu utacka nin romu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @marxx

hocam ben dün Utacka'ya sordum ve bana OTA'yı uygulamak için goo.im adresinde dosyaları depolaması gerektiğini bunun için de XDA recognized developer olması gerektiğini ama olmadığını ve yapamayacağını söyledi. zaten OTA'nın da çok verimli olmadığını normal şekilde flashlamanın daha iyi olduğunu da söyledi. yani update bildirimleri hep imilka'nın sürümlerine ait olacaktır ve utacka'nınkiler daha güncel olacağı için yanlış bir update bildirimi ile eski bir sürüme düşebilirsiniz :) en iyisi goomanager uygulamasını kaldırmaktır diye düşünüyorum.

antutu puanı biraz performansı gösterse de tam belli etmeyebilir yani dediğiniz gibi utacka'nınki daha stabilse önemli olan da odur bence. zaten staxx bir türlü gps sorununu aşamadı ve kendisi bile utacka'nın sürümünü flashlayıp onu kullanıyormuş. yani güncelleme nerde diiyenlere bunu söyledi :)

ben de bugün utacka'nın v2.1 sürümünü flashlayacağım o da sabah çıktı :)

• * Utacka's Paranoid Android v2.10 (07SEP2012-072701)

* imilka's Paranoid Android v2.10

sürümleri çıktı. Linkler ilk sayfaya eklenmiştir.
  • Evet zaten xda daki yazismalarinizi okuyunca ben de goo manager i sildim :) bu rom u daha cok sevdim. Senin duyurularin olmasa haberim olmayacakti. Yeni romlar icin Xda takip etmek angarya geliyor bu siralar. Bu yuzden tesekkur ederim.

2.1 deki degisim ne oldu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 7 Eylül 2012; 14:26:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Evet zaten xda daki yazismalarinizi okuyunca ben de goo manager i sildim :) bu rom u daha cok sevdim. Senin duyurularin olmasa haberim olmayacakti. Yeni romlar icin Xda takip etmek angarya geliyor bu siralar. Bu yuzden tesekkur ederim.

2.1 deki degisim ne oldu acaba ?

rica ederim hocam ben de bazen kaçırıyordum bu aralar bir kaç rom birden çıkınca gözden de kaçabilirdi ama Paranoid kelimesi dikkatimi çekti benim de :)

bu arada v2.10 değişikliklerini de yazmıştım ilk sayfaya şunlar var listede:

v2.10 (07SEP2012-072701)

Paranoid Changes:
    ParanoidPreferences 3.0. Edit your workspace settings and much more (Fixed on v2.10)!.
    Hybrid bug hunting, fixed most of the bugs on Hybrid engine, cutoffs, etc is history.
    Camera on tablet mode is displaying fine now
    Included CM version on Settings > About together with PA version.
    Fixed tablet notifications, they're perfect now. Added key dispatch (Close tablet notifications with hardware back button)
    USB mount on all the workspaces (Tablet, Phablet, Phone)
    New logos and PAWallpapers app (More walls on v2.10)!
    Much, much, much more things, you can find them here

CM10 Changes:
    Fix camera extra settings menu
    (android_packages_apps_Camera) Merged 06.09.2012 at 22:15
    Camera: Add pinch to zoom
    (android_packages_apps_Camera) Merged 06.09.2012 at 21:32
    Bionic/libm: Pow optimizations and bug fixes
    (android_bionic) Merged 06.09.2012 at 04:15
    msm7627a: Enable neon optimized memove and pow functions.
    Bionic/libm: Remove extra vmov from sin/cos
    Bionic/libm: add assembly versions of sin/cos
    Bionic/libm: Prefer branches and VFP ABI
    linker: Increase maximum shared libraries loaded to 192
    Fix for updating TCP buffer size when switching network type
    (android_frameworks_base) Merged 06.09.2012 at 04:04
    PowerWidget: Don't show mobile data options if not supported
    (android_packages_apps_Settings) Merged 06.09.2012 at 04:03
    audio: fix when using ICS audio blobs
    (android_hardware_libhardware) Merged 06.09.2012 at 04:02
    libhardware: Load the MPQ HAL for the MPQ8064 target
    (android_hardware_libhardware) Merged 06.09.2012 at 02:20
    include/system: JB upgrade for the MPQ8064
    (android_system_core) Merged 06.09.2012 at 02:17
    audio: JB upgrade for the MPQ 8064
    (android_hardware_libhardware_legacy) Merged 06.09.2012 at 02:17

• Bu arada HydraCore v4 de bugün çıkacakmış. Önemli değişiklikler var demiş eleman. bakalım onu da bekliyorum zaten oldukça iyi olan kerneli daah nereye götürecek bu arkadaş yani merak ediyorum
  • Guncellemeye deger seyler varmis. Simdi 2.1 flashlayinca muhtemelen UI ayarlarim default olacak. Aldigim backup i restore ettigimde sikinti olmaz umarim.

• Ben az önce Utacka Paranoid v2.1 sürümünü az önce flashladım ve daha onu da kurcalamadan DUAL BOOT olayına girdim şimdi de external sd kartına AlBa LRQ romunu flashlıyorum. İkisini de HydraCore v3.5 kerneliyle beraber kullanacağım. Bakalım nasıl olacak, sonucu paylaşırım :)
  • HydraCore v4.0 ilk sayfaya eklenmiştir...
  • Ben de bir kaç saatlik kullanımımla ilgili ilk izlenimimi paylaşayım dedim.

Öncelikle Utacka Paranoid v2.10 sürümünü HydraCore v4.0 kerneliyle beraber kullanıyorum şu an.

CM10 romlarda RAM optimizasyonunda bir sıkıntı var deniyordu hep. Paranoid v1.992 sürümünde fena şekilde hissetmiştim boş RAM 50 MB fln kalıyordu bu da aşırı derecede sorunlara yol açıyordu. Bu utacka'nın v2.10 güncellemesinde ben bir kaç saattir RAM konusunda hiç sıkıntı yaşamadım gayet memnun kaldım. Boş RAM olarak 200-300 MB kalıyor ki bu stock romlardan bile iyi zannedersem.
    batarya konusunda şu an için ne söylesem yalan olur. Ancak yarın ya da sonraki gün bir fikrim olabilir. Ama şimdiye kadar ne Paranoid'lerde ne de HydraCore kernellerinde batarya ile ilgili hiç şikayetim olmamıştı, buna dayanarak iyi bir beklentim var bu konuda da.
    Bu arada stabilite anlamında da cidden çok çok iyi durumda bu rom. Ekran yağ gibi akıyor, hiç zorlanma, kasma, donma, uykudan uyanamama, restart atma gibi sorunlar yaşamadım.

• 2.10 sürümünü flashlayınca galeri ve quick pic gibi programlar harici sd arttaki fotoğrafları göremiyorlar. root explorer dan ulaşılabiliyor.
  • quote:

2.10 sürümünü flashlayınca galeri ve quick pic gibi programlar harici sd arttaki fotoğrafları göremiyorlar. root explorer dan ulaşılabiliyor.

hocam siz deyince baktım ve galeride de quickpicte de harici karttaki resimlerimi gördüm ben.
  • 2.10 ageçerken önce wipe data yaptım 2.10 flashladım wipe cache dalvik cacheleri de uyguladım. kurulum bu şekildeydi ama maalesef galeri uygulamalarım sd kartı görmüyor. az önce pil değişimi yaptım. bütün uygulamaların verileri sıfırlandı tekrar. google a yedeklenmek üzere ayarlanmıştı. ondan mı acaba bilemiyorum. alarmlarım da sıfırlanmıştı. dpi ayarları vs ise eskisi gibiydi.
  • quote:

2.10 ageçerken önce wipe data yaptım 2.10 flashladım wipe cache dalvik cacheleri de uyguladım. kurulum bu şekildeydi ama maalesef galeri uygulamalarım sd kartı görmüyor. az önce pil değişimi yaptım. bütün uygulamaların verileri sıfırlandı tekrar. google a yedeklenmek üzere ayarlanmıştı. ondan mı acaba bilemiyorum. alarmlarım da sıfırlanmıştı. dpi ayarları vs ise eskisi gibiydi.

hocam cidden ilginç bir durum. herşeyi geçtim de veriler neden pil değiştirince sıfırlansınki anlamadım. acaba yüklü bir uygulama fln mı öyle bir soruna yol açıyor. çünkü sonuçta aynı romdayız, aynı şekilde kurulum yapmışız. ben de google'a yedeklenmek üzere ayarladım. tabi o ayarda hem yedeklemek hem de yedeği bu telefonda kullanmak şeklinde iki seçenek vardı ikisini de seçmiştiniz değil mi? onun dışında da aklıma başka bir sebep gelmiyor.
    yani ben staxxtaydım ve wipe data/factory reset yaptım sonra utacka v2.10 kurdum Gapps kurdum Hydracore kernelini (v3.5 ya da v4 hatırlamıyorum) kurdum wipe cache ve wipe dalvik ile fix permissions yaparak kurulumu bitirdim.

• telefon açılırken logo uzun süre kalırsa anlıyorum ki veriler sıfırlanmış :) şimdilik pek sorun olmadı da... yine de can sıktı. her defasında olmaması da ayrı muamma. günde en az bir kere değiştiririm çünkü.
  • quote:

telefon açılırken logo uzun süre kalırsa anlıyorum ki veriler sıfırlanmış :) şimdilik pek sorun olmadı da... yine de can sıktı. her defasında olmaması da ayrı muamma. günde en az bir kere değiştiririm çünkü.

hiç duymadığım bir şey bu valla çözemedim bir türlü neden oluyor diye :) utacka her gün yeni sürüm eklemeye devam ediyor, bir ara yeni sürümlerden birisini kurarken yine full wipe yaparak kurup üstüne hydracore v4 fln yükleyin hocam bakalım inşallah düzelir.
  • Kernelı sd denmı odındenmı yukleyecegız odınden yuklemesını beceremedım dosyaları bır turlu gormuyor. abys kernel yuklu su anda (PA ve Gapps) lerı sd den sorunsuz yukledım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skr44

Kernelı sd denmı odındenmı yukleyecegız odınden yuklemesını beceremedım dosyaları bır turlu gormuyor. abys kernel yuklu su anda (PA ve Gapps) lerı sd den sorunsuz yukledım

odinden verdiğim dosya yüklenmez zip yerine tar dosyaları var odin için. ya ilk sayfadaki hydracore v4.1 kernelini indirip CWM recovery üzerinden flashlayın ya da şu dosyayı indirip odin veya mobile odin ile flashlayın:http://hecubus.com/xda/kernel/HydraCore/GL_NOTECORE_HYDRACORE_v4-1_STD.tar

• Utacka's Paranoid Android v2.10 (08SEP2012-122853)
    HydraCore v4.1

ilk sayfaya eklenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 9 Eylül 2012; 1:00:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.