Şimdi Ara

[ROM] PARANOID ANDROID v2.50 (HİBRİT TABLET/TELEFON) [Galaxy Note] (23.10.2012 Güncel) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
5
Favori
18.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: windshair

hocam öncelikle teşekkür ederim az önce tüm işlemleri hallettim ve paranoide dikey geçiş yaptım :) bi çok şey zamanla kurcalıyarak olmazsa sorarak araştırarak olurda ben sd karta ulaşamadım . ilk sayfada bu konudan bahsetmişsiniz belki diğer sayfalardada değimilmiştir gözden kaçmıştır. emmc klasöründen erişildiğini yazmışsınız. ancak ben usb pc bağlantısıyla erişemedim. yokmudur bunun stock romdaki gibi bir hali ? bu arada beats için özel bir kernel vermişsiniz onu flaşlamak yeterli midir ? stabilitesi paranoid romdaki gibimidir ? thor kerneli indirdim henüz flaşlamadım bu konuda son öneriniz ne olur ? soroları sorarken son sayfayıda tarıyordum ve beats için gerekli uygulamayıda öğrendik bi kaç sorun yaşayan var gibi. neyse çok karıştırmadan sd karta bi çare var mıdır ?

hocam Ayarlar->Depolama kısmına gidin ve orda menü tuşuna basarak çıkan menüden USB bilgisayar bağlantısını Medya Cihazı (MTP) olarak ayarlayın. aynı menüdeki Depolama Yapılandırması bölümünde de Dahili Hafızayı Kullan işaretli olsun. Ben bu şekilde telefonu PC'ye bağladığımda hem telefonun hafızasını hem de sd kartımı görebiliyorum.

kernel olarak denediklerim CM9'u güncel olarak takip ettim, Anidroid v6 denedim ve Thor kernelinde v18'e kadar hepsini denedim. Bu 3 kernel de bence iyidir kendiniz de deneyebilirsiniz son sürümlerini. Ben şu an Thor v0.18-final kernelindeyim ve bence gayet güzel olmuş önceki sürümlerdeki hatalardan eser kalmamış. yine de sizin tercihiniz tabi. Beats Audio'yu kastettiyseniz o kernel değildir sadece Ses Yöneticisini değiştiren bir uygulamadır. Bir arkadaşımız yükleyince telefonun stabilitesinin biraz düştüğünü söylemişti ama herhangi bir başka sebepten de olmuş olabilir o çünkü xda gibi sitelerde de o eklenti bir çok kişi tarafından kullanılıyor.

• Sanırım benim kurulumda sıkıntı var.. dedikleriniz bende zaten öyle işaretliydi..ancak hiçbirşekilde sd kart ne pcde ne telefon üzerinde aktf..kurulumdan önce formatlamıştım onda bir sıkıntı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

@TheRecRuiT123

Aklıma şimdi geldi,söyliyim dedim.

Turkcell TV+ alıpta TV ye MHL ile bağlama daha iyi ;)
    NOte un kendi ekranında 3G ile data bedeli ödemeden izle daha iyi.
    Ama digiturk web tv alırsan bağla,sorun yok ;)

Söylemesi ayıptır, geçen gün VU+ Duo uydu cihazıma,D Smart modülde aldım ki, bence kaçırılmayacak bir fiyattı, modül yuvalı uydu cihazı kullananlar için (12 ay maxi paket 289 tl/12 ay) şimdi hem D Smart maçlar dahil, hem digiturk dahil slingbox ile wifi varsa bedava yoksa da arada bir de olsa 3G ile her yerden izliyorum ;)

Saygılarımla...

Hocam bu kapitalist düzen sinirimi bozmaya başladı benim yaa :)

Digiturk web tv'de şimdiye kadar maç bazında bir kaç satın alma yapıp izlemiştim kalitesi hoşuma gitmeyince hiç sezon işine girmedim. Şimdi bir de Türkiye kupasını AHaber, Digiturk'e devretmiş Türkiye kupası maçları gitti yani. Eh kendimi bildim bileli Şampiyonlar Ligi'nin adresi Star TV'ydi onu da Dsmart almış, ki hala anlamadım Çarşamba günkü Türk takımlarının maçları iin anlaşmışlar bu nasıl bir anlaşmadır aklım durdu :)) Ona para buna para derken ben pes ettim hala öğrenci adamım bu sene devletin kredisi de kesiliyor :) artık internetten başka türlü izleriz bir iki güzel yer vardı hem PC ile beraber ayrıca Note'da da izlenebilmesi güzel hem de Digiturk Web TV'ye göre daha kaliteli geldi bana, tabi Digiturk son 1 yılda iyileştirme yaptıysa bilemem :))

Bir iki hafta içinde Digiturk web TV ve mobil uygulamasını test edip cevaplarım :)

Turkcell TV+ da lig başlamasına az bir süre kalmasına rağmen hala lig tv maçlarını yayınlayıp yayınlamayacağı
    belli değil ve kendilerinde de bir bilgi yokmuş.

Turkcell TV+ Lig TV için Turkcell in kendi sayfasında,
    "Lig TV abone alımına kapandı. Mevcut Lig TV aboneleri standart pakete geçirildi." diye bir ibare var.

Saygılarımla...

• quote:

Sanırım benim kurulumda sıkıntı var.. dedikleriniz bende zaten öyle işaretliydi..ancak hiçbirşekilde sd kart ne pcde ne telefon üzerinde aktf..kurulumdan önce formatlamıştım onda bir sıkıntı olabilir mi?

Hocam formatlarken ntfs seklinde formatladiysaniz sıkıntı ordan kaynaklanıyordur. Fat32 biciminde tekrar formatlayarak deneyin.

• quote:

quote:

quote:

@TheRecRuiT123

Söylemesi ayıptır, geçen gün VU+ Duo uydu cihazıma,D Smart modülde aldım ki, bence kaçırılmayacak bir fiyattı, modül yuvalı uydu cihazı kullananlar için (12 ay maxi paket 289 tl/12 ay) şimdi hem D Smart maçlar dahil, hem digiturk dahil slingbox ile wifi varsa bedava yoksa da arada bir de olsa 3G ile her yerden izliyorum ;)

Saygılarımla...

Digiturk web tv'de şimdiye kadar maç bazında bir kaç satın alma yapıp izlemiştim kalitesi hoşuma gitmeyince hiç sezon işine girmedim. Şimdi bir de Türkiye kupasını AHaber, Digiturk'e devretmiş Türkiye kupası maçları gitti yani. Eh kendimi bildim bileli Şampiyonlar Ligi'nin adresi Star TV'ydi onu da Dsmart almış, ki hala anlamadım Çarşamba günkü Türk takımlarının maçları iin anlaşmışlar bu nasıl bir anlaşmadır aklım durdu :)) Ona para buna para derken ben pes ettim hala öğrenci adamım bu sene devletin kredisi de kesiliyor :) artık internetten başka türlü izleriz bir iki güzel yer vardı hem PC ile beraber ayrıca Note'da da izlenebilmesi güzel hem de Digiturk Web TV'ye göre daha kaliteli geldi bana, tabi Digiturk son 1 yılda iyileştirme yaptıysa bilemem :))

Bir iki hafta içinde Digiturk web TV ve mobil uygulamasını test edip cevaplarım :)

Turkcell TV+ da lig başlamasına az bir süre kalmasına rağmen hala lig tv maçlarını yayınlayıp yayınlamayacağı

"Lig TV abone alımına kapandı. Mevcut Lig TV aboneleri standart pakete geçirildi." diye bir ibare var.

Saygılarımla...

Turkcell eger TV+ ile lig tvyi izletmezse baya bir prestij kaybeder gibi geliyor bana. Yani sirf fiyati digiturkwebtvye gore cok daha uygun oldugu icin bi ara ciddi ciddi Turkcelle mi gecsem demistim. Eminim sirf o nedenle gecenler de olmustur. Umarim sizin gibi halihazirda ligtv aboneligine aldigi abonelerini magdur etmez yoksa ciddi bir problem yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@TheRecRuiT123

Saygılarımla...

Saygılarımla...

Turkcell eger TV+ ile lig tvyi izletmezse baya bir prestij kaybeder gibi geliyor bana. Yani sirf fiyati digiturkwebtvye gore cok daha uygun oldugu icin bi ara ciddi ciddi Turkcelle mi gecsem demistim. Eminim sirf o nedenle gecenler de olmustur. Umarim sizin gibi halihazirda ligtv aboneligine aldigi abonelerini magdur etmez yoksa ciddi bir problem yani.

LİG TV aboneliğine aldığı tüm abonleri standart pakete döndürdü bile ki ben yazın standarta kendim dönmüştüm ama 3G ücreti ödemeden mobil LİG TV güzel fikir di ama rekabet açısından digiturk'ü hayli zorlamıştı görüntü kaybı olsada.
    Bence buna istinaden digiturk taş koymuş olablir bu duruma ve yakında data paketi içinde tarife görebiliriz lig tv için, demedi demeyin :)

Ayrıca ben staxxtanium romu cidden özledim.
    MHL ve Kalemle editleme olduğu anda saniye düşünmemem :)

Telefondan soğudum bir anda şaka değil. Yani herşey elimin altında idi, kullanım daha kolay idi gibi.
    Stock da bir anda telefon kullandığımı hissettim tablet yerine :)

Müjdeli haber bekliyorum.
    Hatta şu dual rom olayına el atsanızda en azından gerektiğinde stock gerektiğinde staxxtanium paranoid ile yola devam etsek :)

sevgili M@ni@C'ın da niyeti yok belli, geriye konuyu açan bizlere aşılayan olarak siz kalıyorsunuz :) (çok fena bi gaz oldu ama umarım yerine ulaşır :) )

Saygılarımla...

• quote:

LİG TV aboneliğine aldığı tüm abonleri standart pakete döndürdü bile ki ben yazın standarta kendim dönmüştüm ama 3G ücreti ödemeden mobil LİG TV güzel fikir di ama rekabet açısından digiturk'ü hayli zorlamıştı görüntü kaybı olsada.
    Bence buna istinaden digiturk taş koymuş olablir bu duruma ve yakında data paketi içinde tarife görebiliriz lig tv için, demedi demeyin :)

Telefondan soğudum bir anda şaka değil. Yani herşey elimin altında idi, kullanım daha kolay idi gibi.

Hatta şu dual rom olayına el atsanızda en azından gerektiğinde stock gerektiğinde staxxtanium paranoid ile yola devam etsek :)

sevgili M@ni@C'ın da niyeti yok belli, geriye konuyu açan bizlere aşılayan olarak siz kalıyorsunuz :) (çok fena bi gaz oldu ama umarım yerine ulaşır :) )

Saygılarımla...

Datayı ücretlendirerek o şekilde tarife çıkartsa bu sefer de data yetiştirilmez yani Vodafone ve Avea'da yine fiyatlar uygun ama Turkcell'de internet de pahalı ve o durumda wifi'ye izin vermeyebilirler, o yuzden yine tek alternatif Digiturk kalacak gibi :)

Valla ben bi ara aslında denesemmi ki diyordum fakat şu son 1 haftadır fln telefonun etine sütüne hiç karışmak istemiyorum. Telefona en son wipe data yapıp tekrar Staxx v1.7 ile Thor v0.18-final kernelini yükledim. Belki 1 hafta fln oldu telefon bir kere bile donmadı, restart yapmadı en ufak bir aksama yaşatmadı. Belki ilerde Paranoid v1.98 sürümünün Note için Staxx portu çıkarsa ona güncellerken dual boot olayını deneyebilirim, o zaman hazır uğraşmışken onla da uğraşırım ama şu an telefon bu kadar stabil hale gelmişken korkuyorum yine nazar değecek diye elleyemiyorum :))

• quote:

quote:

Saygılarımla...

Datayı ücretlendirerek o şekilde tarife çıkartsa bu sefer de data yetiştirilmez yani Vodafone ve Avea'da yine fiyatlar uygun ama Turkcell'de internet de pahalı ve o durumda wifi'ye izin vermeyebilirler, o yuzden yine tek alternatif Digiturk kalacak gibi :)

Valla ben bi ara aslında denesemmi ki diyordum fakat şu son 1 haftadır fln telefonun etine sütüne hiç karışmak istemiyorum. Telefona en son wipe data yapıp tekrar Staxx v1.7 ile Thor v0.18-final kernelini yükledim. Belki 1 hafta fln oldu telefon bir kere bile donmadı, restart yapmadı en ufak bir aksama yaşatmadı. Belki ilerde Paranoid v1.98 sürümünün Note için Staxx portu çıkarsa ona güncellerken dual boot olayını deneyebilirim, o zaman hazır uğraşmışken onla da uğraşırım ama şu an telefon bu kadar stabil hale gelmişken korkuyorum yine nazar değecek diye elleyemiyorum :))

PC ler de elektronik cihazlarda altın kural ;

Çalışıyorsa, sorun yoksa elleme :))
    Bana zamanında böyle denmişti :)
    Hayırlısı ile sorunsuz kullanın da ben beklerim ama cidden özlemişim staxx paranoid'i, stock roma geçince anladım :)

Saygılarımla...

• Değişik ve teknolojik şeyleri sevdiğimiz için burada da paylaşmak istedim diğer başlıkta arada kaynayıp gidebilir ama burada üzerine konuşadabiliriz belki, bilgisi olan arkadaşlar fikirleri belirtir.

Konu yeni teknolojik NOte ile kullanılabilecek ve herşeyi tamamen mobil hale getirip yanınızda sinema sisteminizi neredeyse taşıayacağınız bir ikili :)

Logitech BoomBox kullanan bir arkadaşımız vardı forumdan ama yanlış isim zikretmek istemiyorum, lütfen o kendi çıksın orataya :)

Logitech BoomBox spekaer ve MOnster Clarity HD arasında kaldım.
    Logitech BoomBox ın sesini dinledim, gayet o boyuta göre güzel ama diğer tarafta da MOnster var ki henüz dinleyemesemde
    çok başarılı olduğu söylenmekte.

Logitech BoomBox resmi site linki

Logitech BoomBox vatan Bilgisayar satış linki

Monster Clarity HD D&R satış linki

NOte'unu özellikle benim gibi iş ve keyif için her an kullanmak isteyenlere yukarıda bahsettiğim iki cihazdan birini ve yanına da
    Philips pico pix tavsiye derim ki evet pahalı bir keyif olabilir ama olayın son noktası budur dedirtir :)

Philips Picopix resmi site linki

Philips Picopix D&R satış linki
    Geçtiğimiz Cumartesi günü Suadiye-Bağdat caddesindeki D&R da baktığımda fiyat 999 TL idi ve dün sitesinden baktığımda indirim ile % 15 ucuzlamış
    ve 850 TL olmuş. Ayrıca 12 taksitte vardı yanılmıyor isem)

Kendimi Technofreak diye biliyorum ama değilsem de o yolda gidiyorum :)

Saygılarımla...

• quote:

Değişik ve teknolojik şeyleri sevdiğimiz için burada da paylaşmak istedim diğer başlıkta arada kaynayıp gidebilir ama burada üzerine konuşadabiliriz belki, bilgisi olan arkadaşlar fikirleri belirtir.

Konu yeni teknolojik NOte ile kullanılabilecek ve herşeyi tamamen mobil hale getirip yanınızda sinema sisteminizi neredeyse taşıayacağınız bir ikili :)

Logitech BoomBox kullanan bir arkadaşımız vardı forumdan ama yanlış isim zikretmek istemiyorum, lütfen o kendi çıksın orataya :)

Logitech BoomBox ın sesini dinledim, gayet o boyuta göre güzel ama diğer tarafta da MOnster var ki henüz dinleyemesemde

NOte'unu özellikle benim gibi iş ve keyif için her an kullanmak isteyenlere yukarıda bahsettiğim iki cihazdan birini ve yanına da
    Philips pico pix tavsiye derim ki evet pahalı bir keyif olabilir ama olayın son noktası budur dedirtir :)

Geçtiğimiz Cumartesi günü Suadiye-Bağdat caddesindeki D&R da baktığımda fiyat 999 TL idi ve dün sitesinden baktığımda indirim ile % 15 ucuzlamış

Saygılarımla...

Hocam aslında harika bir üçlü olur cidden Note+Logitech BoomBox+Picopix
    Mini sinema keyfi üstelik nerde istersen orda, tamamen mobil özellikle şu yaz günlerinde dışarda şöyle yeşillik fln uygun bi yer bulup bir de ayaklı perde almakla iş çözülür, dışarda sinema keyfi işte :) yalnız bizim Türk insanı da baya meraklıdır böyle şeylere yani şöyle eşle dostla başbaşa film izleyelim desek arkadan biter bir kaç kişi daha çekirdekle izlenir beraber :))

şaka bir yana cidden bu tarz bir lüks için maddi durumu olan arkadaşlar için bence çok güzel bir set olur bu şekilde. ben de hayırlısıyla şu okulu bitirip bir mühendis olabilsem özellikle evlilik öncesinde bu tarz lüks gelebilecek şeyleri ilk maaşlarla aradan çıkartmak isterim doğrusu :)

• quote:

quote:

Değişik ve teknolojik şeyleri sevdiğimiz için burada da paylaşmak istedim diğer başlıkta arada kaynayıp gidebilir ama burada üzerine konuşadabiliriz belki, bilgisi olan arkadaşlar fikirleri belirtir.

Saygılarımla...

Hocam aslında harika bir üçlü olur cidden Note+Logitech BoomBox+Picopix
    Mini sinema keyfi üstelik nerde istersen orda, tamamen mobil özellikle şu yaz günlerinde dışarda şöyle yeşillik fln uygun bi yer bulup bir de ayaklı perde almakla iş çözülür, dışarda sinema keyfi işte :) yalnız bizim Türk insanı da baya meraklıdır böyle şeylere yani şöyle eşle dostla başbaşa film izleyelim desek arkadan biter bir kaç kişi daha çekirdekle izlenir beraber :))

şaka bir yana cidden bu tarz bir lüks için maddi durumu olan arkadaşlar için bence çok güzel bir set olur bu şekilde. ben de hayırlısıyla şu okulu bitirip bir mühendis olabilsem özellikle evlilik öncesinde bu tarz lüks gelebilecek şeyleri ilk maaşlarla aradan çıkartmak isterim doğrusu :)

Daha güzelleri sizin olsun :)

Ben bugün itibari ile Philips Picopix 2480 modelini sipariş ettim.
    Sanırım ben yurtdışından dönene kadar gelir.

Sırada Logitech BoomBox var.Bugün sanırım onu da alırım gitmeden.

Ancak bahsettiğiniz gibi "Note+Logitech BoomBox+Picopix" üçlüsü ile full mobilite olmuyor dün akşam farkettim :)

Neden derseniz, sizin de bahsettiğiniz gibi kırda bayırda şayet NOte un üzerindne film izlemeye kalkar isek MHL kablo ile NOte ' a bağlandık, bir tarafı mini HDMI diğer tarafı HDMI olan kablo ilede giriş yaptık ama hani 220 volt için şarj adaptörü ? :)))

Dediğim gibi bende dün akşam D&R da cihazı ve NOte u test ederken farkettim ki bu üçlü de işi bozan MHL adaptörünü çalıştırmak için gerekli olan gücü verecek şarj adaptörünü nereye takacağımız :)

Gerçi Philips Picopix 2480 in üzerinden SD kart okuyucu bölümüde var ki test ettim ve filmleri atarım SD ye olur biter diye düşünüyorum.
    Gerçi o şekilde de BT hoparlör yerine kablolu daha uygun fiyatlı bir cihazda alınabilir aslında, çünkü NOte üzerinden film oynatmak isterseniz MHL şart ve adaptör elektrik denklemi sıkıntı olacaksa, o zaman NoTe devre dışı kalırki BT hoparlör yerini de Philips Picopix'in arkasında bulunan kulaklık çıkışından hoparlöre bırakır.

Farklı kombinasyonlar ile deneyeceğim tabiki tüm ürünleri bir toplayayım.

Bu arada bende bir dahaki seneye evlilik hazırlığı yapıyorum ama bir kaç aydır odamda TV nin boyutu nedeni ile göz sorunu yaşıyordum ve bir kaç başlıkta sadece 3D si olan Led TV ararken bunu dile de getirmiştim.

Philips Picopix 2480 i görünce,en ucuz 3D li smart Tv ve dahili uydu alıcısı olmayan 32" lik bir TV bile seçsem 1000 TL ödeyeceğim için, 850 TL/12 gibi
    bir rakama her yere yanımda götürebileceğim, günde 10 saatte kullansam 8 sene gibi bir zamanda 30.000 saat lamba ömrü olan küçük ekrandan 120" gibi devasa bir boyuta ekranı büyüten bir cihaz işime geldi açıkçası.

Belki dediğiniz gibi yazlık açık hava sinema keyfi yaptırıp 3-5 kazanırsak cihaz bedavaya gelir :))))

Tekrar, daha güzelleri sizin olsun diyorum.

Saygılarımla...

• 3 gündür staxx kullanıyorum thor kernel ile awsome beatsde sorunsuz. tek sıkıntım pil ve ısınma sorunu . cpu spy ile kontrol ettim deep sleepte çok az kalmış. ics romlar için maniac arkadaşın bu sorun için bi yöntemi mevcuttu bundada işe yarar mı acaba ? bu arada sony mv600 bt kulaklık kullanıyorum arayan ismi çıkmama sorunu androidte baş belası bi sorun buna çözüm bulunur mu acaba ?
  • 21 agustos tarihli cm9 kerneli tavsiye ederim. Thor kadar seri ve uyku-isinma sorunu yok idi. Kernel versiyonunun yeni olmasi daha iyi oldugu anlamina gelmez bence. Thor kullanirken deep sleep sorunu hep olmustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 16 Ağustos 2012; 21:22:32 >
  • quote:

Ancak bahsettiğiniz gibi "Note+Logitech BoomBox+Picopix" üçlüsü ile full mobilite olmuyor dün akşam farkettim :)

Neden derseniz, sizin de bahsettiğiniz gibi kırda bayırda şayet NOte un üzerindne film izlemeye kalkar isek MHL kablo ile NOte ' a bağlandık, bir tarafı mini HDMI diğer tarafı HDMI olan kablo ilede giriş yaptık ama hani 220 volt için şarj adaptörü ? :)))

Dediğim gibi bende dün akşam D&R da cihazı ve NOte u test ederken farkettim ki bu üçlü de işi bozan MHL adaptörünü çalıştırmak için gerekli olan gücü verecek şarj adaptörünü nereye takacağımız :)

Gerçi Philips Picopix 2480 in üzerinden SD kart okuyucu bölümüde var ki test ettim ve filmleri atarım SD ye olur biter diye düşünüyorum.
    Gerçi o şekilde de BT hoparlör yerine kablolu daha uygun fiyatlı bir cihazda alınabilir aslında, çünkü NOte üzerinden film oynatmak isterseniz MHL şart ve adaptör elektrik denklemi sıkıntı olacaksa, o zaman NoTe devre dışı kalırki BT hoparlör yerini de Philips Picopix'in arkasında bulunan kulaklık çıkışından hoparlöre bırakır.

Bu arada bende bir dahaki seneye evlilik hazırlığı yapıyorum ama bir kaç aydır odamda TV nin boyutu nedeni ile göz sorunu yaşıyordum ve bir kaç başlıkta sadece 3D si olan Led TV ararken bunu dile de getirmiştim.

Philips Picopix 2480 i görünce,en ucuz 3D li smart Tv ve dahili uydu alıcısı olmayan 32" lik bir TV bile seçsem 1000 TL ödeyeceğim için, 850 TL/12 gibi
    bir rakama her yere yanımda götürebileceğim, günde 10 saatte kullansam 8 sene gibi bir zamanda 30.000 saat lamba ömrü olan küçük ekrandan 120" gibi devasa bir boyuta ekranı büyüten bir cihaz işime geldi açıkçası.

Belki dediğiniz gibi yazlık açık hava sinema keyfi yaptırıp 3-5 kazanırsak cihaz bedavaya gelir :))))

Saygılarımla...

Teşekkür ederim dilekleriniz için :)

MHL ile bağlarken adaptör de gerekliydi değil mi? aslında ben hiç denemediğim için bilmiyorum ama okumuştum Galaxy Note konusunda bu konuyla ilgili bazı yorumları ordan hatırladım :)

Ama dediğiniz gibi mini projektörlerde SD girişi olması o konuda da avantaj telefondan da bağımsız olarak film izlenebilir o şekilde. Yada diyelimki telefonda bir şey varsa belki projektörde usb girişi de vardır da telefonun en azından dahili belleğini bulur o şekilde. Varyasyonlar artırılabilir :) Bu durumda da dediğiniz gibi kablolu hoparlör alınabilir tabi yine fiş istemeyen ve direkt kabloyu takınca çalışan bir şey almak lazım ama en azından BT'ye göre uygun fiyatlı ya da aynı fiyatlarda daha kaliteli bir şeyler alınabilir :)

LED TV örneğini verdiğiniz zaman bana daha da mantıklı gelmeye başladı bu projektör işi. Yani normalde benim özellikle de uzun süreli kullanıma soğuk bakma nedenim lamba ömrüydü fakat 30.000 saat lamba ömrü de az değil ki TV bi evde kaç saat açık kalır ki yani en az 7-8 sene gider hadi bilemedik 6 sene gitsin nolacak ki :) Yani TV, sinema, Playstation gibi konsol vs çok amaçlı ve güzel şekilde kullanılır. Şu an fdena halde düşünmeye başladım aklıma soktunuz Demir kardeşim valla :) Bu arada isminizi bilip de IRON diye niye devam ettiysem önceden bilmiyorum :))

Özellikle PicoPix elinize geçtiği zaman yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Isınma sorunu, çözünürlük kalitesi, SD ile film ve altyazı durumları gibi konularda fikrinizi almış olayım ki ilerde düşünürsem o tarz bir modele yöneleyim ben de. Hem büyük ekran hem göze zararı olmaz ve mobil bir alet süper olabilir aslında :))

bu arada tekrar teşekkür ediyorum güzel dileklerinize :) Size de şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Saygılarımla...

• quote:

3 gündür staxx kullanıyorum thor kernel ile awsome beatsde sorunsuz. tek sıkıntım pil ve ısınma sorunu . cpu spy ile kontrol ettim deep sleepte çok az kalmış. ics romlar için maniac arkadaşın bu sorun için bi yöntemi mevcuttu bundada işe yarar mı acaba ? bu arada sony mv600 bt kulaklık kullanıyorum arayan ismi çıkmama sorunu androidte baş belası bi sorun buna çözüm bulunur mu acaba ?

Hocam staxx v1.7 ve thor v0.18-final ikilisini kullanıyorum. siz de aynı kombinasyondaysanız deep sleep konusunda bu ikilinin direkt olarak bir sorunu yok. maniac'ın önerdiği yol, deep sleep sorununu direkt olarak rom ya da kernel'den yaşayanlar içindi. sizin cihazda yüklü bir uygulama deep sleep'e geçişe engel oluyor diye düşünüyorum ben. mesela bende bir ara geçmediğinde bir baktımki tapa talk arkaplanda hep açık kalmış pili de sömürmüş, meğer ayarlarda abone olunan konuları anında bildir seçeneği açık kalmış onu kapatınca anında arkaplanda çalışmayı bıraktı sorun düzeldi. bunun gibi daha önce de stock romdayken K9 Mail uygulaması deep sleep'i engelliyordu. Uygulamaları Ayarlar->Pil bölümünden kontrol edin anormal kullanımı olan uygulamaları kaldırarak sonraki şarj döngüsünde Deep Sleep'i tekrar izleyin.

Pil sorununa gelince, Deep Sleep'e girmediği için belki fazla gitmiştir, bahsettiğim şekilde sorunu çözün ve rom ile kernel'i hiç değiştirmeden 2-3 tam şarj boyunca kullanın sonunda gözle görülür bir pil performansı alacaksınız.
    Isınma konusunda yoğun kullanımda buna engel olmak zor fakat ısınmayı düzenli takip edin özellikle internet ve oyunlarda 40-45 derece normal sayılır 50'yi geçerse biraz durabilir ama dinlendirmek de iyi olur. Genelde pek sıkıntı çekmedim ben ısınma konusunda.

bu arada kulaklık olarak ben de sony mw600 bt kulaklık kullanıyorum. tesadüfün de bu kadarı :) maalesef ekranda rehberde kayıtlı da olsa numara yazıp isim yazmaması sorunu android'e has bir sorun gibi görünüyor ve donanımsal bir sorundan dolayı da zannedersem çözülmeyecekmiş. ve sonraki modelde zannedersem bu sorun giderilmiş. bu konuda maalesef yapacak pek bir şeyimiz yok...

• %40 ekran %13 tarayıcı %10 asphalt pil tüketiminde asphalt datayı indiriyor sanırım o normalde tarayıcıda sıkıntı var gibi birde acaba parlaklık ayarlarında mı sıkıntı var? bi ara onu kurcalamıştım ayarlar stoktaki gibi sade detaysız olmadığı için bi hata yapmış olabilirim.

mv600 konusundada anlamıyorum bu durumu xperia serisinde bile çalışmıyorsa bu özellik ne demeye böyle bir model sürersinki piyasaya. diğer taraftan sorun donanımsal olduğuna inanmıyorum. sonuçta şarkı isimleri müzik çalar fonksiyonları çalışıyorken rehberdeki isimlerin çıkmaması çok garip ve düzeltilemez durmuyor. yani gözüm mv1e kaymıyor değilde onca parayı hakeden bi ürün olmadğınıda söyleyebilirim.

son olarak performans ayarında işlemci üst seviye 1700 mhze kadar çıkabiliyorda dokunmadım tırsıp :) deneyen olumsuzluk gören var mı ? :) huyum kurusun ocde sınır tanımayanlardanım :D bu arada hakkınızı helal edin yoruyoruz sizi. güzel bi değişiklik oldu artık sıkılıyordum paranoidde tek sevmediğim şey ikonların küçüklüğü onuda tarif etmişsinizde apex luncher bende yüklü değil zamanlar düzenliyeceğiz artık :) teşekkürler.

• quote:

quote:

Saygılarımla...

Teşekkür ederim dilekleriniz için :)

MHL ile bağlarken adaptör de gerekliydi değil mi? aslında ben hiç denemediğim için bilmiyorum ama okumuştum Galaxy Note konusunda bu konuyla ilgili bazı yorumları ordan hatırladım :)

Ama dediğiniz gibi mini projektörlerde SD girişi olması o konuda da avantaj telefondan da bağımsız olarak film izlenebilir o şekilde. Yada diyelimki telefonda bir şey varsa belki projektörde usb girişi de vardır da telefonun en azından dahili belleğini bulur o şekilde. Varyasyonlar artırılabilir :) Bu durumda da dediğiniz gibi kablolu hoparlör alınabilir tabi yine fiş istemeyen ve direkt kabloyu takınca çalışan bir şey almak lazım ama en azından BT'ye göre uygun fiyatlı ya da aynı fiyatlarda daha kaliteli bir şeyler alınabilir :)

LED TV örneğini verdiğiniz zaman bana daha da mantıklı gelmeye başladı bu projektör işi. Yani normalde benim özellikle de uzun süreli kullanıma soğuk bakma nedenim lamba ömrüydü fakat 30.000 saat lamba ömrü de az değil ki TV bi evde kaç saat açık kalır ki yani en az 7-8 sene gider hadi bilemedik 6 sene gitsin nolacak ki :) Yani TV, sinema, Playstation gibi konsol vs çok amaçlı ve güzel şekilde kullanılır. Şu an fdena halde düşünmeye başladım aklıma soktunuz Demir kardeşim valla :) Bu arada isminizi bilip de IRON diye niye devam ettiysem önceden bilmiyorum :))

Özellikle PicoPix elinize geçtiği zaman yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Isınma sorunu, çözünürlük kalitesi, SD ile film ve altyazı durumları gibi konularda fikrinizi almış olayım ki ilerde düşünürsem o tarz bir modele yöneleyim ben de. Hem büyük ekran hem göze zararı olmaz ve mobil bir alet süper olabilir aslında :))

bu arada tekrar teşekkür ediyorum güzel dileklerinize :) Size de şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın :)

Saygılarımla...

Demir demenizi tercih ederim tabiki :)

Aklınıza gelen fikri deneyeceğim kesinlikle çünkü projektörde mini usb girişi ve mini hdmi girişi ile SD/SDHC girişi de mevcut.
    Altyazılara gelince, D&R da test etmiştim almaya karar vermeden önce ve oynattığım iki altyazılı filmin birinde sorun yoktu diğerinde karakter hataları oldu ki buda aslında uyumlu altyazı dosyası ile sorunsuz izlenir.

Siz bence şu philips picopix 2480 i bir inceleyin :)

Bu arada DH forumda picopix 2480 muadili bir ürün daha gözükmekte ama avuç içi denmesine bakmayın, avucunuz gözükmemekte ve pilli değil.
    İyi yönleride tabiki var ama mobilitesi olmayan bir cihaz istesem çok daha iyibirşey arardım diye düşünüyorum.
    Eylül-Ekim gibi yeni modeli gelicek diye bir arkadaş yazdı ama ben açıkçası bekleyemedim :)

Bugün logitech boombox'ıda alacaktım ama kenarları beyaz renk vardı sadece ve kenarlarıda siyah yada kırmızı olanını bulamazsanız o zaman alırım daha 1 hafta vaktim var dedim.
    Ve 240 TL ye kadar buldum 299 TL den araştıra araştıra :)

Yarın itibari ile Salı gününe kadar tatilde olacağım ve sanırım ben döndüğümde picopix de gelir.
    Tanıtımını yapacağım merak etmeyin :)

Şimdiden size ve herkese iyi bayramlar.

Saygılarımla...

• quote:

Demir demenizi tercih ederim tabiki :)

Aklınıza gelen fikri deneyeceğim kesinlikle çünkü projektörde mini usb girişi ve mini hdmi girişi ile SD/SDHC girişi de mevcut.
    Altyazılara gelince, D&R da test etmiştim almaya karar vermeden önce ve oynattığım iki altyazılı filmin birinde sorun yoktu diğerinde karakter hataları oldu ki buda aslında uyumlu altyazı dosyası ile sorunsuz izlenir.

Siz bence şu philips picopix 2480 i bir inceleyin :)

Bu arada DH forumda picopix 2480 muadili bir ürün daha gözükmekte ama avuç içi denmesine bakmayın, avucunuz gözükmemekte ve pilli değil.
    İyi yönleride tabiki var ama mobilitesi olmayan bir cihaz istesem çok daha iyibirşey arardım diye düşünüyorum.
    Eylül-Ekim gibi yeni modeli gelicek diye bir arkadaş yazdı ama ben açıkçası bekleyemedim :)

Bugün logitech boombox'ıda alacaktım ama kenarları beyaz renk vardı sadece ve kenarlarıda siyah yada kırmızı olanını bulamazsanız o zaman alırım daha 1 hafta vaktim var dedim.
    Ve 240 TL ye kadar buldum 299 TL den araştıra araştıra :)

Yarın itibari ile Salı gününe kadar tatilde olacağım ve sanırım ben döndüğümde picopix de gelir.
    Tanıtımını yapacağım merak etmeyin :)

Şimdiden size ve herkese iyi bayramlar.

Saygılarımla...

Öyle yaparım Demir kardeşim, ben de Akif bu arada :)

Ben de muhtemelen yakın bir zamanda bir bakarım dediğiniz cihaza hatta D&R'da inceleme şansı oluyorsa gider yerinde de incelerim yani :) Yine de sizden de tabiki yorumlarınızı bekleyeceğim :)
    İnşallah yakın bir zamanda boombox'u da halleder beraber deneme şansını da bulursunuz bir an önce.

Teşekkür ederim ben de şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller diliyorum...

• quote:

%40 ekran %13 tarayıcı %10 asphalt pil tüketiminde asphalt datayı indiriyor sanırım o normalde tarayıcıda sıkıntı var gibi birde acaba parlaklık ayarlarında mı sıkıntı var? bi ara onu kurcalamıştım ayarlar stoktaki gibi sade detaysız olmadığı için bi hata yapmış olabilirim.

mv600 konusundada anlamıyorum bu durumu xperia serisinde bile çalışmıyorsa bu özellik ne demeye böyle bir model sürersinki piyasaya. diğer taraftan sorun donanımsal olduğuna inanmıyorum. sonuçta şarkı isimleri müzik çalar fonksiyonları çalışıyorken rehberdeki isimlerin çıkmaması çok garip ve düzeltilemez durmuyor. yani gözüm mv1e kaymıyor değilde onca parayı hakeden bi ürün olmadğınıda söyleyebilirim.

son olarak performans ayarında işlemci üst seviye 1700 mhze kadar çıkabiliyorda dokunmadım tırsıp :) deneyen olumsuzluk gören var mı ? :) huyum kurusun ocde sınır tanımayanlardanım :D bu arada hakkınızı helal edin yoruyoruz sizi. güzel bi değişiklik oldu artık sıkılıyordum paranoidde tek sevmediğim şey ikonların küçüklüğü onuda tarif etmişsinizde apex luncher bende yüklü değil zamanlar düzenliyeceğiz artık :) teşekkürler.

mw600'de nedense en baştan beri donanımsal dediler ama durumu ben de tam bilmiyorum. belki donanımsal değil de donanım içerisindeki firmware'le alakalı olabilir o zaman da sorun düzeltilmiş bir firmware flashlamak çözerdi ama bu konuyla ilgili en ufak bir çözüme bile rastlamadım ben daha maalesef.

1.7 ghz değil de 1.6 ghz denemiştim ben ama benim için pek gerekli değilmiş gibi geldi sanki. yani zaten genelde oyun ya da Chrome gibi tarayıcılar işlemciyi full kullanıyor onda da zaten 1.4 ghz hayli yetiyor. 1.6-1.7 yapınca batarya 10 puan kötüleşiyorsa performans 1 puan yükseliyordur, değmez bence.

hakkım varsa helal olsun lafı bile olmaz, bilgi paylaşımı için burdayız zaten :)

• güzel bir hava durumu widgeti buldum.. paylaşayım dedim. Apex luncher pro kurup hd widget uygulaması ile sınırsız boyut ve özellikler kazandırdım :-) renk font bpyut çeşitli butonlar 5 günlük hava tahmini gibi bi çok özellikler elinizin altında oluyor :-) :-) satın alayim dedim ama yuhh 30 kusur dolarmış :-) :-) artık blackmarkt oslem tamam :-) :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 18 Ağustos 2012; 16:45:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.