Şimdi Ara

[ROM][AOSP] AICP LP 10 - 5.1.1 | 25/12/2015 | [MODS] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • menü alfabetik olarak sıralanmış, 4-5li ızgara görünümüne nasıl geçebilirim biri yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect4Life

menü alfabetik olarak sıralanmış, 4-5li ızgara görünümüne nasıl geçebilirim biri yardımcı olabilir mi?

Ana Ekranda boş bir yere basili tutup,alttan cikan kutuyu yukari cekiyorsun.cikan munede Duzeni yatay yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yaptım
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cloudy 3.3'ü ilk çıktığında yüklemiştim hala da kullanıyorum, şu ana kadar da bi sıkıntı yaşamadım, eli ayağı düzgün bir rom çıkana kadar da bu roma arada wipe yapıp devam edicem..
  • Merhaba arkadaşlar, ufak bir sorum var. Şuan kullandığım güncel aicp versiyonu 10.0 Nightly(20151225) bugün yeni bir güncelleme indirdim fakat aicp_d802_mm-11.0 yazıyor sanırım marsmellow sürümü bu, otadan indirmiştim kurarsam telefon içeriğindeki uygulamalar vs. silinir mi ya da kurmalı mıyım?
  • Heryerde AICP 10 versiyonunu arıyordum hocam vallahi çok sağolun. 25122015 sürümü acaba MMye geçmeden önceki en güncel sürümü mü yoksa daha güncel olanı var mı?

• Evet mm'den önceki en güncel lp sürümü
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bildiğiniz bi bugu falan var mıydı? Aicp nightly olduğundan zamanında her güncellemeyle değişik sorunlara rastlayabiliyordum

• Hatırlamıyorum ama öyle günlük kullanıma engel bişey yoktu
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Bunun mm olanı için ne düşünüyorsunuz şu an ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marshmallow olanını bugün içerisinde kuracağım.Tüm ayarlarımı yaptıktan sonra buraya geri bildirim yazarım.Umarım önceden var olan kasmalar gitmiştir.Bu romda olan "Anti-Privacy" 6.0.1 sürümünde yok.Sırf onun için bile Marshmallow kullanılır diye düşünüyorum.Yaklaşık olarak 2-3 haftadır CM13 Snapshot sürümünü kullanıyorum.Herhangi bir takılma ya da donmaya rastlamadım fakat AICP kadar hızlı ve özelleştirilebilen bir rom görmedim.Bundan dolayı arada bir denemeler yapıyorum.
  • Marshmallow sürümüne geçtim.Tüm ayarlarımı yaptım.Birçok ayarı da konudaki ayarlardan yaptım.Hiçbir şekilde donma ya da takılma yok.49 tane uygulama kullanıyorum cihazda bulunanların haricinde.Mükemmel çalışıyor hepsi.Dokunmatik anında tepki veriyor.Pil süresi de şuanlık iyi gibi.Rom arayan arkadaşların geçmesini tavsiye ederim.Birçok Marshmallow rom kurdum, hiçbirisi beni bu kadar memnun bırakmadı.Belki bir şeyler söylemek için erken ama bir ön bilgilendirme tadında olsun istedim.
  • CM13 Snapshot sürümünü kullanıyorum ama rehberde direk arama avize butonu yok bu sürümde varmı acaba? yok cm13 gibi aynımı...?
  • Hocam böyle bir konu bir daha gelmedi. Vaktin varsa farklı bir konuyla Marshmallow için engin bilgilerinden yararlanmak isteriz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 17 Haziran 2016; 7:10:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vaktim var konu açasımda var fakat romlar çok tutarsız o yüzden kararsız kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Vaktim var konu açasımda var fakat romlar çok tutarsız o yüzden kararsız kalıyorum.

CrDroid şuan gayet stabil bence.İsterseniz bir göz atın.Sizin özelleştirmelerinizle rom mükemmel performansta oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.