Şimdi Ara

[ROM][AOSP] AICP LP 10 - 5.1.1 | 25/12/2015 | [MODS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam islemci voltaj ayarini nasil yaptiniz daha detayli anlatirsaniz sevinirim.
    Mmye gecme konusunda katiliyorum size, zira buglar, glitchler duzeltilmedigi surece gecmem mmye
    Birde hoxam islemci aralik ayarini ben 1267 mhz yaptim , tam olarak ta ne ise yaradigini anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci Voltaj sekmesine gelin sağ üst köşede Global Ofset olucak ona tıklayıp - 5 değerini verin.

İşlemciler arasında ki azami mhz bu ayar işlemcinin hangi mhz ler arasında çalışıcağını belirler verimlilik açısından biraz daha iyi oluyor bu ayar.
  • Hocam bu kerneller stock kernele göre bir fark yaratıyor mu birde sadece flashlamak yeterli dimi hocam ayrıca şuan iyi sonuç aldığınız bir sürümü var ise link verebilir misiniz ?
  • Merhaba hocam,

Snapdragon camera kullaniyormusun? Ben yukledim tam ekran aciliyor, bildirim cubugu ve sanal tuslar kayboluyo. Kameradan cikmak zor oluyor haliyle. Cm12.1 de boyle degildi.

AICP ekstra ayarlarda Wakelock engelleyici var. Bunu aktiflestirmek ise yariyor mu ?
    Suan pili en cok Google Play servisleri kullanmis bende. Belki bunu engelleyebilir diye dusunuyorum. Ne dersin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde her restart attigimda. Telefonun saati yanlis diye whatsapp hata veriyor :/

• ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Kernel fark yaratır tabi fakat sadece flaslamak yetmez.Eğer fark görmek istiyorsan kernelde bazı ince ayarlamalar yapman gerekli.En güncel sürümünü kullanabilirsiniz.
  • .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Snapdragon Camera'yı daha önce hiç kullanmadım ne desem yalan olur o yüzden fakat sanırım MM kullanıyorsun.Ayarlar kısmında genişletilmiş masaüstü görünümü diye bir kısım olucaktı yanlış hatırlamıyorsam ordan ayarlanabilir.

Wakelock denemedim ama Servislerin pil tüketimi normal bence full 3G - Wifi + Sosyal ağlar kullanmama rağmen 6 saat ekran süresi veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Snapdragon Camera'yı daha önce hiç kullanmadım ne desem yalan olur o yüzden fakat sanırım MM kullanıyorsun.Ayarlar kısmında genişletilmiş masaüstü görünümü diye bir kısım olucaktı yanlış hatırlamıyorsam ordan ayarlanabilir.

Wakelock denemedim ama Servislerin pil tüketimi normal bence full 3G - Wifi + Sosyal ağlar kullanmama rağmen 6 saat ekran süresi veriyordu.

Yok hocam MM kullanmiyorum. Senin paylastigin linkteki romu yukledim. Neyse biraz kurcaliyim bakalim :)

• Hocam siz hala bu romda mısınız ? Uzun zamandır bu romu kullanmıyorum. Cloudy G2 3.3, BlissPop 6.1, AICP 6.0 kullandım.Bu rom gibisini bulamadım.Tekrar döneceğim bu roma.En iyisi buydu.Siz hala memnun musunuz ? :)
  • Şuanda bu romu kullanmıyorum fakat yinede bu süre zarfına kadar kullansaydım yinede memnum olurdum.Çünkü zamanında çok uzun süre kullandım ve hiç beni üzmedi.AICP MM'de yerine oturmuş sayılır şuanda yaklaşık 2 hafta önce kullanmıştım.

• quote:

Şuanda bu romu kullanmıyorum fakat yinede bu süre zarfına kadar kullansaydım yinede memnum olurdum.Çünkü zamanında çok uzun süre kullandım ve hiç beni üzmedi.AICP MM'de yerine oturmuş sayılır şuanda yaklaşık 2 hafta önce kullanmıştım.

MM'de kalmalar oluyordu. Ben döndüm buna. Şu an hangi romu kullanıyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Traji komik olucak ama 10c

• quote:

Traji komik olucak ama 10c

Niçin ? :D

• Sıkıldım rom atmaktan birazözüne sdöneyimcihaz sda kendini toparlasın istedim. 2 senelik cihazdan ilk günkü verimi aldım

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Jelly Bean kullanabiliyorsanız Color Os kullanın bence. Lollipop Color Os olsa bir saniye beklemem. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 29 Şubat 2016; 19:57:7 >
  • ColorOS sevmiyorum nedense hiç sevemedim.OS Romlar bana hep iOS çakması gibi geliyor galiba ondan olsa gerek.Bence en iyisi JB'de De-Blot yapıp Xposed ile bir kaç modül yükleyip en iyi rom elde edilebilir.Aklımda bir fikir plan var aslında.

• quote:

ColorOS sevmiyorum nedense hiç sevemedim.OS Romlar bana hep iOS çakması gibi geliyor galiba ondan olsa gerek.Bence en iyisi JB'de De-Blot yapıp Xposed ile bir kaç modül yükleyip en iyi rom elde edilebilir.Aklımda bir fikir plan var aslında.

JB'yi özleyen birçok kişi var. Rağbet görecektir.

• LP varken ve MM çıkmışken kimse JB 'yi umursamıyor. Ayrıca aklımdaki fikir öylezor bbişey değil. Root atıp gereksiz kullanılmayan uygulamaları silip ardından xposed ve xstana greenify gibi uygulamalar yüklenirse ortaya çok güzel birsistem çıkar.

• quote:

LP varken ve MM çıkmışken kimse JB 'yi umursamıyor. Ayrıca aklımdaki fikir öylezor bbişey değil. Root atıp gereksiz kullanılmayan uygulamaları silip ardından xposed ve xstana greenify gibi uygulamalar yüklenirse ortaya çok güzel birsistem çıkar.

Aslında haklısınız.Sırf jelly bean diye kullanılmayan romlar var.

• beyler en stabil g4 portu bir rom önerirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.