Şimdi Ara

[ROM][AOSP] AICP LP 10 - 5.1.1 | 25/12/2015 | [MODS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel bir rehber uygulaması tavsiye edebilir misiniz*
  • Kurulu düzeninizi bozmayyn derim e?er memnunsanyz.Fakat ben orayy burayy de?i?tirmek telefonu kendi zevkime göre özelle?tirmek istiyorum diyorsanyz geçmenizi ?iddetle tavsiye ederim.Xposed yüklemeden her türlü özelle?tirmeyi sunun bir rom olmu? %100 Türkçe olmasyda ayry bir avantaj.

Ben AICP'yi kurdu?um zamandan bu yana hep Fruty Kernel'in 3.8 sürümünü kullandym di?er versiyonlaryny hiç denemedim fakat yakyn zamanda deniycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NexusElite -- 26 Ocak 2016; 11:35:31 >
  • Teşekkür ederim öncelikle

KK'dan bu roma geçerken sıkıntı evet belki olabilir fastboota düşebilirler bu yüzden baseband flashlamak gerekebilir.Fakat yanlış hatırlamıyorsam bu stocklar için geçerliydi.Daha önce Clouyd v2.2'den geçerken baseband yüklememiştim fakat yanlış bilgilendirme olmasın.

KDZ veya Baseband ile uğraşmaya hiç gerek yok.Hybrid Bootstack'ları da gereksiz buluyorum.Yani en idael olan Black hocamızın paylaştığı Bootloader.Hepsini denedim çok kez fakat nedendir bilinmez en sorun Black hocanın bootloaderı ile oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Teşekkür ederim öncelikle

KK'dan bu roma geçerken sıkıntı evet belki olabilir fastboota düşebilirler bu yüzden baseband flashlamak gerekebilir.Fakat yanlış hatırlamıyorsam bu stocklar için geçerliydi.Daha önce Clouyd v2.2'den geçerken baseband yüklememiştim fakat yanlış bilgilendirme olmasın.

KDZ veya Baseband ile uğraşmaya hiç gerek yok.Hybrid Bootstack'ları da gereksiz buluyorum.Yani en idael olan Black hocamızın paylaştığı Bootloader.Hepsini denedim çok kez fakat nedendir bilinmez en sorun Black hocanın bootloaderı ile oldu.

Hocam benim arkadaşım bootstack ile sıkıntısız geçiş yaptı.Sizde ne gibi bir hata verdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Hocam benim arkadaşım bootstack ile sıkıntısız geçiş yaptı.Sizde ne gibi bir hata verdi?

Tam olarak hata sayılmaz verim alamadım diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kurulu düzeninizi bozmayyn derim e?er memnunsanyz.Fakat ben orayy burayy de?i?tirmek telefonu kendi zevkime göre özelle?tirmek istiyorum diyorsanyz geçmenizi ?iddetle tavsiye ederim.Xposed yüklemeden her türlü özelle?tirmeyi sunun bir rom olmu? %100 Türkçe olmasyda ayry bir avantaj.

Ben AICP'yi kurdu?um zamandan bu yana hep Fruty Kernel'in 3.8 sürümünü kullandym di?er versiyonlaryny hiç denemedim fakat yakyn zamanda deniycem.

cevap için teşekkürler. evet özelleştirme benim için önemli. kurcalamayı severim
    Boş bi zamanımda deneyeceğim AICP

Fruity kernel için son sürüm 2,5 Lite olan mı?

http://temasek.wysocki.mobi/kernel/

Hatta bugün yayınlanmış (26.01.2016)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Tam olarak hata sayılmaz verim alamadım diyelim.

Verim derken bootstacktan ne gibi bir verim beklenir ki?

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Okuma yazma hizlari ve sistemin genel olarak stabilitesini etkiliyor anladigim kadari ile.
    Zaten nexuselite arkadaşımızda oncesinde antutu skorlarina gore verim alamadigini yazmıştı.

• .AnasoN. kullanıcısına yanıt
    Evet güncel sürüm.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Nasıl yanlış bir işlemde telefon brick oluyorsa bu durumuda öyle düşünün. En ufak sorundan en büyüğüne kadar sorun çıkartır. Mesela pil performansından tutun günlük kullanımda ki çoğalan rebootlara kadar.

• quote:

Evet güncel sürüm.

backup alıp bi deniyim bakalım
  • eline şağlık hocam çok yararlı bir çalışma olmuş dediklerinizi yaptım biraz renk geldi telefona :)
  • Romu kuran arkadaşlardan rica etsem bana bir kaç konuda yardım ederler mi?

• Kurmaya çalıştım ama bootloader den sonra romu flaşlayınca twrp reset atıyor. Yüklenmiyor rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candzh

Kurmaya çalıştım ama bootloader den sonra romu flaşlayınca twrp reset atıyor. Yüklenmiyor rom.

Bir de Bootstack ile yüklemeye çalışın.

• Arkadaşlar ekran kapalı iken WhatsApp bildirim geldiğinde ekran açılıp yapanıyor bunu nasıl iptal edebilirim?

• Açılıp kapanıyor derken biraz daha ayrıntılı anlatırmısın ?
  • Roma yeni güncelleme gelmiş bugün.Romu kurdum, şu anda da güncellemeyi kuruyorum.Hoşuma gitti rom, umarım uzun süre kullanabilirim.
  • Hocam birinci ekran görüntüsündeki temanın adı nedir ? Yazı tipi çok hoşuma gitti de.
  • Hiç hatırlamıyorum valla ne söylesem yalan olur ama bulduğum gibi haber veririm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.