Şimdi Ara

Rolls Royce Phantom vs Maybach 62

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar beklenen an geldi Yalnız her şeyden önce şunu belirteyim, bu karşılaştırma sadece ve sadece biraz gülüp eğlenmek için buraya koyulmuştur. Gaza gelip iki markadan herhangi birine ya da her ikisine çamur atmaya kalkanlar direk olarak şikayet edilecektir. Eleştiri-çamur atma ayrımını kavrayamayanlar için bir uyarı olsun istedim. En nihayetinde Maybach, Mercedes-Benz; Rolls Royce ise BMW tarafından vakti zamanında satın alınmıştır. Her iki aracın da 6'şar resmi ve bazı kozlarını az-çok sunmaya çalıştıkları birer video'ları bulunmakta. Rolls Royce Phantom baz modeli fabrika çıkışı 340.000 $ ve Maybach 62 baz modeli fabrika çıkışı 391.500 $. Phantom 403.000 $ değerinde EWB isim uzantılı ve baz olandan daha uzun bir modele; 62 ise 431.000 $ değerinde S isim uzantılı, daha performanslı bir modele sahip. Ayrıca burada belirtilen fiyatları az bulanlar için Türkiye fiyatlarının en az 2 katı (vergiler) olacağını belirtelim. Daha adil bir karşılaştırma için Phantom EWB ve 62'yi kıyaslamak daha doğru olurdu uzunluk (yani konfor) olarak. Fakat Phantom EWB'ye ait video bulamadım bulan varsa belirtsin koyalım.

• rolls royce ile güzel drift yapılır,

jeremy clarkson derki "put esp off" "you cannot do it in an audi or in a mercedes"

ama maybach'ı değişmem dünyadaki hiçbir arabaya, o arka koltuğu yokmu o :) bide 6.2 litre biturbo motoru şaka gibi hızlanıyo
  • Rolls Royce adı bıle yetıyor.

Ancak bunda kı tercıhım Maybach olurdu. Kesınlıkle konforda gelınebılecek son noktada bu arac
  • tasarım olarak bakarsak maybach çok fazla mercedes s serisi kokuyor,ama phantom öyle değil,duruşu yeter
  • m.fatih_ söylediklerinin aynısını Clarkson abimiz de daha önceki bir Maybach & Rolls Royce karşılaştırmasında söylemiş :) Ben de yorumunu okurken o aklıma geldi. Diğer arkadaşlar da genel kanıyı belirtmişler. Rolls Royce ve lüks birbirlerini ilk olarak çağrıştıran şeyler. Performans olarak 62 baz modelde bile bariz üstün. Bir de S modelini düşünün. Bu konuda söylenecek söz yok. Performans Maybach'ta. Fakat bunun dışındaki bazı önemli konularda ve yaptıkları ün konusunda Rolls Royce son noktayı koyuyor çoğu kişiye göre. Yine de ben Maybach'ı teknolojik özelliklerindeki aşırılık ve aşmışlık nedeniyle öncelikli görüyorum. İsmine ve dolayısıyla karizmaya öncelik verseydim Rolls Royce diyebilirdim ama o arka planda
  •  Rolls Royce Phantom vs Maybach 62

Seçimim
  • Sahil yolunda Phantom görmüştüm, fotoğraflarını filan çekmiştm, bi sağından bi solundan süper araç yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Land Rover Defender 90
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çektiğin fotoğrafları gösterirsen seviniriz. Bu şansı yakalamak çok zor bir şey gerçekten.
  • Belki kızacaksınız ama tasarım olarak ikisi de bana çekici gelmiyor. Özellikle eski Bentley ve RR'leri çok beğeniyorum ama bence yenileri tasarım açısından sınıfta kalıyor. Tasarım olarak Maserati Quattroporte bu arabalara göre alt sınıfta yer alsa da bence çok daha çekici.
    Konfor, lüks vs hakkında yorum yapmak ise gereksiz gibi. Ama prestij açısından RR önde yer alır gibi geliyor bana.
  • HAYAL BİLE OLSA BİRİNİ SEÇTİĞİM ANDA HEMEN AKLIMA
    YEDEK PARÇA
    YAKIT
    2,EL
    SENELİK VERGİSİ
    VB.VB.VB.
    SORULAR GELİYOR VE MUTLU OLAMIYORUM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker3838

HAYAL BİLE OLSA BİRİNİ SEÇTİĞİM ANDA HEMEN AKLIMA
    YEDEK PARÇA
    YAKIT
    2,EL
    SENELİK VERGİSİ
    VB.VB.VB.

kardes madem hayal kuruyosun bir de yedek parca fabrikasi basbakanlik benzincilik mesleklerini hayal et boylece bu dertlerden bir nevi kurtulursun

• Aynı durumu bende yaşıyorum,bu zamlar paranoyak etti beni yaa,hayal ble kuramaz oldum.
    quote:

YEDEK PARÇA
    YAKIT
    2,EL
    SENELİK VERGİSİ
    VB.VB.VB.

• quote:

YEDEK PARÇA
    YAKIT
    2,EL
    SENELİK VERGİSİ
    VB.VB.VB.

Şöfor masrafını da eklersen iyi olur

• abı ben o arabalara kımseyı bındırtmem bıle ne soforu ....koltuguna oturmaya kıyamaz ınsan
  • 2 aracıda yakından görme ve inceleme şansınız olsa klasik araçlara çok ilgili kişiler dışında herkesın seçimi maybach olucaktır.

Benim ikisinide görme şansım oldu Maybach ın en ufak ayrıntısı bile insanı kendine hayran bırakmaya yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rolls-royce-yenikoy-motors-2013-rolls-royce-phantom-ewb-120258071/detay buna ne demeli

Horrrrrrrrrtt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rolls-royce-yenikoy-motors-2013-rolls-royce-phantom-ewb-120258071/detay buna ne demeli

5 yıllık hort.

bende bilmiyorum tarihe bakmamışım hort iyidir iyi

• Bugün hort günü mü ne? Bütün konular hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.