|
Bildirim
|
şu çomarları atsalarda içimizin yağları erise
|
Tam bir görgüsüzler ordusu. 8 yıl Melbourne'de yaşadım, yan komşumun yıllık geliri 2 milyon dolardı ve bahçesinde 96 Corolla vardı; bir kaza sonucu tazminat alan bir Türk tanıdığım ise gidip ikinci el Ferrari bakıyordu.
|
Olay sadece görgüsüzlükten ibaret olsa iyi. Aldıkları o arabalar, evler, hesaplarındaki 100bin AVROları 1950-1965 arasında Ekonomi Bakanı ve Başbakan Ludwig Erhard'ın "işçi yüksek ücret almalıdır" prensibi sayesinde yaptılar, varlıklarını bir Alman'a borçlular, gelmişler Alman'a dil uzatıyorlar. Bu durumu açıklamaya nankör sözcüğü yetersiz kalır.
|
Konuya eklemeyi unuttum. Video altında Masterseul3 rumuzlu bir Alman "Türkiye'de birçok iyi insan tanıdım ve sevdim, ama Almanya'da yanlış bir gurur yapmış, tümüyle farklı bir halk var"
yorumu yapmış ki bu yoruma yüzde bin katılıyorum. |
İyice Arap kültürüne girmeye başladık. Malla,mülkle hava atmak ne demek? Görgüsüzlük çok kötü bir şeydir. Almanlar görgüsüzlüğü ve fuzuli para harcamayı sevmezler.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 9 Temmuz 2019; 0:21:40 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Temmuz 2019; 13:2:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|