Şimdi Ara

roguelar için uygun meslekler(acillll)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi tane rogum var.daha yeni açtım.ilk oynuyorum.şu an da bi terzinin yanından geçtim.arkdaşlar ben leather giyebildiğime göre,bi terzilik(tailoring)bi de leatherworking mi öğrenmeliyim.yardım ederseniz sevinirim.

• Herb/Alch.
  • leatherworking ve skinnig
  • ya Skin-LW (PvEci isen)
    ya da Mine-Eng (PvPci isen)
  • Rogueun HPsi çok düşüktür.Bol bol pot lazım.Bu yüzden:
    Herb/Alch
  • mine/bs
  • tailoring/blacksmithing
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xibus

tailoring/blacksmithing

abim adam yeni yapmayalım böle şakalar
  • quote:

tailoring/blacksmithing

en iyisi first aid
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artistico

ya Skin-LW (PvEci isen)
    ya da Mine-Eng (PvPci isen)
  • Bu yazılanları bosver, yeniysen mining/herb
  • herb/alch iyi parada kasar ama ne kadar pot olursa olsun rogue healthine ve armoruna güvenemez bnce para yönünden iyiysen al enchanterı gitsin ondan sonra mining ve eng ama LW+Skinning de rogue içn bire birdir bnce
  • leatherworking ile kendine 70 lvl de bile bir engineer ın yaptığı kadar gerekli bir gear yapamiyorsun
    skinning hergün bir miktar gold demektir, akmasa da damlar
    mining güzel bir gelir kaynağı uğraşıp maden ararsan (yardımcı addonlar kullanabilirsin)
    rogue un hp si düşüktür pot lazım diyenler var potion lazımsa alırsın bu kadar basit
    blacksmith olmak.. 70 lvl de muazzam epicler yapabiliyorsun kullanmak isteyeceğin.. para kazandırmaz harcatır bu meslek
    enchanter.. herkesin enchanterlara ihtiyacı vardır, disenchant ile parçalayacağın tüm yeşil itemler sana para kazandıracak, 3-5g enchant ücreti aldığın oyuncularla uğraşmadan ilerde (375 lersen) asıl parayı kazanmaya başlayacaksın..
    ayrıca kendi gearların için de enchanter aramadan her zaman diğer oyunculardan (enchant yaptırmamış & yapmamış) bir adım önde olacaksın

enchanting & mining tavsiyemdir..

sadece para için, skinning & mining seçeceksin [zevksiz olur]

• yenisin galiba
    bnce en basit kasılacak meslekleri alman daha iyi olur skinning bnce en kolay meslek bide yanına LW alırsan spr olur giyeceğin kıyafetleri kndin yaparsın satabilirsinde ve dungeonlardan gelen yeşil itemleride direk satarsın yani dungeondan yapıcak tek işin eline 2 güzel dagger bulmak olur off hande swordda olr ama bnm tavsiyem pve içn sword bul pvp içn dagger 2sinide bulundur yani basit olarak LW/Skinning
    ama zoru basarırım param bol diyosan enc/istediğin bi şey olabilir ama encin parasını karşılayacak bir şeyler olsn mining tavsiye ederm
  • quote:

tailoring/blacksmithing

Cooking/alchemy daha iyi gitmez mi?
  • bana da alch-herb yattı aklıma.doğru söylüyosunuz.bu benim için çok lazım.canım çok düşük çünkü.
  • iyi dalga geçmişsiniz ya adamla
    bende alchemy/herb var ama herb bi halta yaramıyor bana(aklını kullanan bi rogue asla aç kalmaz) para sıkıntım hiç olmadı suan epicler vs herseyim tamam 3.5k civarı altınım var ki kesinlikle kasarak değil(zaman zaman herb silip bs ya da engineering almayı dusunmuyor değilim)
    ama leatherworker/skin vs bunlarla aç kalırsın
    jc/mineda alabilirsin ama basta saglam para akar jewele
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

bana da alch-herb yattı aklıma.doğru söylüyosunuz.bu benim için çok lazım.canım çok düşük çünkü.

Sana HP düşük diye Alch/Herb kas demedim mi? Aferin doğru yola gelmişsin işte.:)
    Sen diğerlerini dinleme rogue MUTLAKA herb/alch kasmalıdır.Hem roguea en gerekli meslek hem de en kazançlı meslek.
  • yo bu forumu acan unlu warlock oyuncusu deilmi 1 mantar 2 sut olan 3 de ekmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

yo bu forumu acan unlu warlock oyuncusu deilmi 1 mantar 2 sut olan 3 de ekmek

ben de 1 ile 2'ye food-water koyuyorum hocam. çünkü pvp oyuncusu değiliz level kasmak için uygun olanı o. sürekli kullandığınız 2 tuş ve başta olması gayet doğal.

bir de bu olay eski knight online oyunculuğuna dayanıyor aslında. çünkü knight online'da heal ve mana için dinlenmek zorunda değildiniz ve bu iki tuşa her an basılıyordu. kısacası normal bir şey. pvp'ye başlandığında skill bar'dan kaldırılır olur biter.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.