Şimdi Ara

Rogue warcraft ın en iyi class ıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim nederse desin pvp de ve pve de harikalar.Ve aynı zamanda en eğlenceli class da rakibe pick pocket yapmak....World pvp de adamın kafasına sap la vurup onu deli etmek istediğin zaman görünmez olup kaça bilmek vsvs iyiki ilk karakterim rogue olmuş oyunda sürekli yapıcak birşeyler var.Adamı öldüremezsem bile sap atıyorum sürekli deli ediyorum varmı ötesi! birde one shot macrom var rakibin canı 500k nın altındaysa direk ölüyor :D Zehirler ben öldükten sonrada adama etki ediyor böylce ben ölsem bile rakibin hemen benden sonra ölme ihtimali var aynı zamanda bir sürü stun,rakibe ışınlanma istediğin kadar koşma var.

Birde priestlar çok eğlenceli dominite mind ile 2.2k ratingli adamları harcadım timeless armor um varken üzerimde ama bir rogur dğeil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 14 Ağustos 2014; 15:34:52 >

• oynadığın classı sevmek güzel bir şey de en güzel class druid ya :D tbcden beri mainim druid, oynamadığım class yok, druid ftw. bir faerie fire'lık işin var :P
  • İNSANIN EN SEVDİĞİ CLASSI OYNAYAMAMASI NE ACI EHEHAHAEHEAHAEHEAHAEHAHA
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Rogue öğretirim ben sana oynıyamıyorsan merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

Rogue öğretirim ben sana oynıyamıyorsan merak etme

yine mi duel
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Battle tag ı biliyorsun birde pm den gel konu çöp olmasın sonra ben pm atamadın citizen çökertmiş forumu mobil çalışmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 14 Ağustos 2014; 16:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisinin kavgalara bitiyorum ya haha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam warcraftın en iyi classı ile 3 itemi eksik warrioru yenemiyor ama.
  •  Rogue warcraft ın en iyi class ıdır

Rogue warcraft ın en iyi class ıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece Şarkısı -- 13 Ağustos 2014; 20:47:15 >
  • Rdruid olmasam gel bakayım derdim de ilk dpsleri kes sen
  • yav he he
  • HC silahımla bir vururum tek yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

HC silahımla bir vururum tek yersin

Wargame yaparız bende seçenek tükenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.