Şimdi Ara

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
17
Favori
18.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Force Awakens'dan 10 gömlek üst film olmuş. Son aşk sahnesi hariç - gereksiz geldi- mis gibi filmdi.
  • nerdeyse pikselleri sayılacak.Star wars gibi bir zamanda olacak şey mi bu?

Rogue One: A Star Wars Story (14 ARALIK 2016)

• Filmi izledim çok güzeldi bence force awakens'ten çok daha güzel bir film olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revenge of the sith'den sonra en iyi star wars filmi rogue one'dı bana göre. Özellikle the force awakens da göremediğimiz aksiyonu ve savaş araçlarını doya doya gördük. Ayrıca filmin müzikleri de şahaneydi..

Darth vader'ın filmin sonun da gemiye girip ortalığı darma duman etmesi resmen harikaydı. diyorum....
  • Hayran kitlesi üst düzey olan bir serinin devam filmini beğendirmek zor olabiliyorken; bir spin-off ile bu denli başarılı iş yapabilmek takdir edilesi. Özellikle belli izleyici kitlesi tarafından serinin başı çeken filmlerinin arasında gösteriliyor. Burada boşa göz boyamaların, boyutunu aşmış reklamlarla beklentileri hiçe saymanın anlamsızlığı da gözler önünde aslında. The Force Awakens ile Rogue One'ı karşı karşıya alsak, filmlerin kendilerini tanıtmasından çıkalım da hikayenin işleniş biçimlerine kadar derin farklar ortaya çıkıyor. Rogue One yan film olmaktan çok ötede, tıpkı bir ana senaryoyu gösterir gibi olgunlukla yapılmış.

İlk yarısının temposu hayli düşük. Olayları temellendiren müstesna bir geçmişi de işlediği için bunu göze almak daha kolay oluyor. Karakterlerin birbirlerine olan güvenleri, belli bir devlet anlayışı ve isyancılar gibi politizm unsurları birbirleriyle iyi oranda bağdaştırıp; aksiyonu hayli yüksek bir ikinci yarıya kendisini salıveriyor. Görsel efektlerin de ayrıca bu pozitif etkilere destek sağladığını belirtmek gerekiyor. Savaş yıldızının planlarının çalınması gibi teknik konuyu da beraberinde getirdiği için farklı yerlere doğru sürükleniyoruz. Getirdiği heyecanın yanında aynı oranda merak uyandırdı. Sinematik karakterlerin arasında belki de en etkileyici 'kötü' gösterimlerinden biri olan Darth Vader'ın da, ekranda olduğu süre boyunca duruş olarak korku saçan bir tip olarak sunması filmin beğenilmesindeki büyük etkenlerden biriydi. Star Wars hayranı olmasam da en azından benim gibi Darth Vader görmeyi sevenler için mutlu edici şeylerin başında bu geliyor.

Felicity Jones'un nesildaşlarından ayrı olarak olgun duruşu oyunculuğuna da yansıyor. Film içinde de fazlasıyla iyi bir oyunculuk sergilemiş. Force Awakens'ta, John Boyega gibi yanlış seçimleri gördükten sonra ilaç gibi gelen bir başka kısım da buydu sanırım. Sonuç olarak hayli oturmuş, iyi şekilde işlenen bir spin-off olmuş diyebiliriz.

• Ben sevdim filmi.

Hikayesi, işleyişi bir yana da o eski ruhla çekilmiş ve bu başarılmış. Mesela çatışma sahnelerindeki o eski havayı farkeden etmiştir. Ayrıca tek bölümlük dizi gibiydi.

Ben heyecanla, beğenerek izledim.

• Neredeyse gelmiş geçmiş en güzel star wars filmi diyecektim.. Neredeyse.. İlk seriye saygım ve duygusal bağım (çocukluğum) olmasa kesinlikle bugune kadar ki en iyi star wars filmi derdim... O kadar iyi bir film.. Çocukça değil , karanlık bir ve acı bir film.. Mutlu sonu yok , heryeri duygusal filmin.. Ben izleyeli aylar oluyor da gelip buraya yine yazmak istedim.

http://www.cbr.com/rogue-one-15-reasons-why-its-the-best-star-wars-movie/
  • Film çok güzeldi başlarda çok sıkıldım desemde sonradan baya bir güzel ve zevkli bir hal aldı diyebilirim.

Anlayamadığım nokta Neden darth wader sonlara doğru geldi. Birde Force awakens ile bağladılar sonunda ama işe bakki darth wader force awakensda yoktu ama burda var benim bildiğim vader sonunda öldü ve ölürkende iyi biri olarak öldü.

Birde normalde o maskeyi giyen kişi han solonun oğluydu ama burda o değil orası kesin. Son sahne gereksiz olmuş ama sonunda mesajı alabildiler.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Film 3 ile 4 arasında geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Film çok güzeldi başlarda çok sıkıldım desemde sonradan baya bir güzel ve zevkli bir hal aldı diyebilirim.

Anlayamadığım nokta Neden darth wader sonlara doğru geldi. Birde Force awakens ile bağladılar sonunda ama işe bakki darth wader force awakensda yoktu ama burda var benim bildiğim vader sonunda öldü ve ölürkende iyi biri olarak öldü.

Birde normalde o maskeyi giyen kişi han solonun oğluydu ama burda o değil orası kesin. Son sahne gereksiz olmuş ama sonunda mesajı alabildiler.

Sen bayağı herşeyi karıştırmışsın... Bunu Star Wars 3,5 olarak konumlandırdığında herşeyi yerli yerine oturtmuş olursun...

Bu film, serinin 3. Filmi olan "Revenge of the Sith" ile 4. filmi olan "A New Hope"nin arasındaki zaman diliminde geçmekte...

Kylo Ren'in olduğu film ise (kronolojik sıralamaya göre) şimdilik serinin son filmi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Film çok güzeldi başlarda çok sıkıldım desemde sonradan baya bir güzel ve zevkli bir hal aldı diyebilirim.

Sen bayağı herşeyi karıştırmışsın... Bunu Star Wars 3,5 olarak konumlandırdığında herşeyi yerli yerine oturtmuş olursun...

Bu film, serinin 3. Filmi olan "Revenge of the Sith" ile 4. filmi olan "A New Hope"nin arasındaki zaman diliminde geçmekte...

Kylo Ren'in olduğu film ise (kronolojik sıralamaya göre) şimdilik serinin son filmi...

Tmm şimdi anladım bende ise daha farklı olarak görüyordum. Demek ki daha Darth waderin ölmediği zamanda çekilmiş.

• Awakens faciasından sonra neredeyse hiç ümidim yoktu ama beklentimin çok çok üstünde bir yapımla karşılaştım. Her şeyiyle seriye tam yakışan bir film olmuş (tabi ki ilk efsane bölümler). 77 yapımına bağlantı mükemmeldi. Darth Vader'ı eski karizmasına ulaşamamış (hareket anlamında) bulsam da sondaki sahne abowww dedirtti. Biraz nostalji de yaptık Eh daha ne olsun. Bu bir eksik değil ama gözlerim jedi aradı.
  • ozellikle sonlara dogru aksiyon muthisti tam gorsel solen. ayrica simdiye kadar ki en iyi Darth Vader sahnesi bu filmde
  • Gece gece aklıma geldi Müzik ve videonun inanılmaz sekronize olduğunu düşünüyorum

Nasıl olmuş sizce??
  • valla güzeldi. izlemek şimdi nasip oldu.

ama yine de the force unleashed oyun serisi daha güzeldi hikaye olarak.
  • Ana karakter o kadar iğrençtiki yarıda bıraktım
  • tartismasiz DISNEY'in cektigi en iyi star wars filmi
  • bu film cidden iyiydi. ip-man bile vardı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.