Şimdi Ara

Rogue Legendary daggers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın gelicekte almam zor gözüksede

Meraktan soruyorum , forum'da kimsede varmı bu setten ?

Anladığım kadarıyla bir quest serisiyle alınıyormuş , quesstler normal bir insan biraz sabırla alabileceği türdenmi yoksa aylar süren peygamber sabrı gerektiren türdenmi

Birde sizce kasmaya değermi , yeni expansion ile yalan olma ihtimali varmıdır.

• bence bosa kasma sadece ilk questin verdigi daggerler le idare et billizin ne zaman panda getirecegi belli olmaz golduna yazık
  • Her hafta heroic bile şart olmadan düzenli DS temizle, rahatça alırsın.
    Süreyi bilmiyorum, biraz basit bi' işlem ile hesaplanabilir.
    Ama şunu söyliym, questlerden ziyade bosslardan düşen eşyaları biriktirmek belirliyo süreyi.
    Tutup da her hafta 25 man hc temizlesen, tek rogue da sen olsan world 1st olursun. Ama her hafta 10 man kesip tek başına fragmentları alırsan, yine 2 aya falan alabilirsin sanırım.
    Bosstan düşen şeyin içinde kaç tane görev itemı olduğu şansa bakıyor, ama hesaba vurduğunda yine o kadar etkili olmadığını biliyoruz.

Özet: Düzenli raid yap yeter, legendary bi' süreç yok almak için.
  • Beyler bende frostmourne dusurmek istiyorum nerden duser bunlar? <yada birilerinde varmi frostmourne?>

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk quest cok kolay zaten 10k verip aliyosun. Ikinci questte 333tane gem istiyo. Bu gemler bosslardan dusuyo ama sadece DS bosslarindan. 10man de boss basina 1 cluster, 25man de boss basina 2cluster duser. Bir cluster dan 3-9 arasinda gem cikar. 333tane topladiktan sonra Karazhanda biraz quest yaptiktan sonra ikinci kademe daggerlari aliyosun. Onlari aldiktan sonra bi quest daha veriyo. 60 tane cluster toplama gorevi. Yani gemleri toplamak icin actigin o malzemeyi acmayip toplamani istiyo. 60 cluster topladiktan sonra da legendary ler senindir. Basit bi hesaplama ile bir clusterdan ortalama 6 gem dusse, ya da bir DS de 50tane toplasan 7 hafta eder. Clusterlarda ise boss basina 1 tane dustugu icin 60 tane boss kesmen gerek. Bu da 8 hafta eder. Eger 25man yaparsan toplam sureyi ikiye bol.

Benim az kaldi legendary lere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolnedra -- 7 Nisan 2012; 4:05:44 >
  • legendaryden kastın hangisi 3 stage dagger var. önce basit bikac görev yapıp 10k verip Fear ve Vengeance denen 397 ilvl daggerları alıyosun. sonra 333 gem toplayıp stage 2 "The Sleeper" ve "The Dreamer" 406 ilvl daggerlarını alıyosn (bunları almak en az 2 ay sürüyor) sonra da 60 cluster daha toplayıp yani en az 2 ay daha ugrasıp 416 ilvl stage 3 daggerları alıyorsun. sağ eldekinin adı golad dı da solu hatırlamıyorm bize almak nasip olmadı henüz :D bu saatten sonra stage 2lerle ugrasma zaten panda gelmek üzere 10k ver stage 1leri al yeterli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Beyler bende frostmourne dusurmek istiyorum nerden duser bunlar? <yada birilerinde varmi frostmourne?>

icc de bir takım quest yapıp 50 shard topladıkdan sonra alabilirsin achi manyağı değilsen yada the lightbrinder tabardı istemiyorsan boşuna uğraşma
    konuya gelirsek bizim guildde volkan abi diye bi rog var toplamda 15 kere 10man dragon soul bitirerek aldı daggerleri 25man ds kurarsan ortalama 7-8 runda alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RARE MAGİC LEGEND NOVA
    14 yıl önce açıldı
    Dragon Fable DRAGON AMULET
    19 yıl önce açıldı
    Demon Hunter
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Firelands ile özelliklerle mageler için gelen legendary staff'tan daha kolay olduğu gerçek..

Guildimden 2 kişi ayrı ayrı 10 man yaparak aldı. ilk tamamlayan gm arkadaştı her hafta temizlemek şartıyla 2.Aya gelmemişti bile.
  • Şuan başlasan mop gelince anca alırsın o zamanda dandik yeşil item onu geçicek boşa uğraşma yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

Yakın gelicekte almam zor gözüksede

Meraktan soruyorum , forum'da kimsede varmı bu setten ?

Anladığım kadarıyla bir quest serisiyle alınıyormuş , quesstler normal bir insan biraz sabırla alabileceği türdenmi yoksa aylar süren peygamber sabrı gerektiren türdenmi

Birde sizce kasmaya değermi , yeni expansion ile yalan olma ihtimali varmıdır.

Adam sormuş baştan yeni paket ile yalan olma ihtimalini "Yalan olur" desenizde yeterdi. Ne kastınız bu kadar anlatmak için :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Şuan başlasan mop gelince anca alırsın o zamanda dandik yeşil item onu geçicek boşa uğraşma yani.

katiliyorum. zaten streamleride yakindan takip ediyorum blizzard mop hakkinda saglam adimlarla ilerliyor dolayisiyla cikis tarihide bence cok gecikmez. sirf daggerler icin kasacaksan degmez gibime geliyor ama raid yaparim o aradada questleri yaparim dersen neden olmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

quote:

Beyler bende frostmourne dusurmek istiyorum nerden duser bunlar? <yada birilerinde varmi frostmourne?>

icc de bir takım quest yapıp 50 shard topladıkdan sonra alabilirsin achi manyağı değilsen yada the lightbrinder tabardı istemiyorsan boşuna uğraşma
    konuya gelirsek bizim guildde volkan abi diye bi rog var toplamda 15 kere 10man dragon soul bitirerek aldı daggerleri 25man ds kurarsan ortalama 7-8 runda alırsın

Yanlış bilgi olmuş frostmourne player tarafından kullanılmaz düşürülmez de anca bu olur

http://www.wowhead.com/item=49623

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

quote:

Yanlış bilgi olmuş frostmourne player tarafından kullanılmaz düşürülmez de anca bu olur

Captain Obvious strikes again!

Rogue Legendary daggers

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

quote:

Captain Obvious strikes again!

Rogue Legendary daggers

TIKLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 11 Nisan 2012; 14:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crossbred

bence bosa kasma sadece ilk questin verdigi daggerler le idare et billizin ne zaman panda getirecegi belli olmaz golduna yazık

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.