Şimdi Ara

Rogue'de 75 Assassin Skilli mi 75 Master Skilli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hiç birine basma fırsatım olmadı
  • valla bende 75 hiç olmadığım için bilmiyorum
  • 75 masterda taş atıyor şu an o açık bi nane anlamadım kör ediyor sanırım yiyen adamı ama 75 assassin eğer sağlam dmg veriyorsa onu açıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 25 Aralık 2007; 14:17:55 >
  • Beast hiding level 75. %300 damage verir ve 5 saniyeliğine stealth (görünmez) olursunuz.

Source masking level 15. Düşmana bir alıcı yerleştirir ve düşman 10 saniye boyunca görünmez olamaz..
  • 75 asasin skili 3 saniye boyunca görünmeden atak yapma skilidir mastere göre dhaa iyi ama asasın 70ten sornaki skilleri 5 para etmez diye düşünüyorum
  • 75 asas Skili 5 saniyeligine görünmez yapar ama 75 master skili taş gibi attıgın adamdan...%15 daha az dmg yersin...mesela bana attın o taşı sana 1000 vuracagıma 850 vuruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    83 Magede Flame mi ? Light mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes farklı bişey söylüyor hangisi doğru bunların. kodb.info daki yazılar sanırım skiller bufflanmadan önce yazılmış çelişkili..
  • 75 master skilli cünkü asasin atak skilleri az oldugu icin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Herkes farklı bişey söylüyor hangisi doğru bunların. kodb.info daki yazılar sanırım skiller bufflanmadan önce yazılmış çelişkili..

Benim dedigim dogru oldugunu biliyorum yalnız şu Stealth olayı 5 saniye mi 25 saniye mi bilmem ama master skilini atarsan %15 dmg eksiliyor....Yani Kafamdan Sallamıyorum Skill üstündede öle yazıyor...decreases all dmg %15 ne dmk...? %15 ini alıyor dmg nin.. tabiki master 15 daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 25 Aralık 2007; 14:39:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KéRéM

quote:

Herkes farklı bişey söylüyor hangisi doğru bunların. kodb.info daki yazılar sanırım skiller bufflanmadan önce yazılmış çelişkili..

Benim dedigim dogru oldugunu biliyorum yalnız şu Stealth olayı 5 saniye mi 25 saniye mi bilmem ama master skilini atarsan %15 dmg eksiliyor....Yani Kafamdan Sallamıyorum Skill üstündede öle yazıyor...decreases all dmg %15 ne dmk...? 515 ini alıyor dmg nin.. tabiki master 15 daha iyi

skillin üzerindeki yazı yanblıs maradon packından sonra karıstı onlar açıldıktan sonra asıl açıklaması gözüküyor ayrıca dmg filan eksiltmez

• quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

quote:

quote:

Benim dedigim dogru oldugunu biliyorum yalnız şu Stealth olayı 5 saniye mi 25 saniye mi bilmem ama master skilini atarsan %15 dmg eksiliyor....Yani Kafamdan Sallamıyorum Skill üstündede öle yazıyor...decreases all dmg %15 ne dmk...? 515 ini alıyor dmg nin.. tabiki master 15 daha iyi

skillin üzerindeki yazı yanblıs maradon packından sonra karıstı onlar açıldıktan sonra asıl açıklaması gözüküyor ayrıca dmg filan eksiltmez

70 master skilli o %15 dmg absorbe eden. Source Marking in öyle bir özelliği yok bildiğim kadarıyla. Öğrenmek istediğim şu güzel dmg veriyorsa eğer 75 skilli açıcam yoksa kör etmekden başka özelliği yoksa gerek yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

quote:

quote:

Hayır Dostum Açıldıktan SOnrada Aynı şeyi yazıyor resmi upload ediyorum bekle biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 25 Aralık 2007; 14:46:32 >

• sen assas skilini aç critical var 80de bi daha reskill yapmazsın.master skilini değilde assas skilini kullanmıştım pek bi işime yaramamıştı.
  •  Rogue'de 75 Assassin Skilli mi 75 Master Skilli mi?

Aynen bu sekil Dmg kırdıgını biliyorum sırf sizin için aksam tekrar deniicem şimdi Doom daym

Buyrun Buda Asassain 75 Skili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lome -- 25 Aralık 2007; 15:00:02 >

• Master 15 karşıdaki adama stealth bastırmıyor ve damage kırıyor
    Assasin 75 ise %300damage veriyor ve karşıya 3sn görünmez oluyorsun kullandığında bildiğim kadar böyle ama 2sindende bi cacık olmaz bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 25 Aralık 2007; 16:07:42 >
  • quote:

Aynen bu sekil Dmg kırdıgını biliyorum sırf sizin için aksam tekrar deniicem şimdi Doom daym

Buyrun Buda Asassain 75 Skili...

Ama orda yazanlar yanlış...
    Üstte de dendi karıştı onlar.
    Vahit kör etme diyorsunda hacı kör etme skilli 72 değil mi?
    75 skillini "vurunca" görünmez oluyorsun süresini bilmiyorum ama bence pvp içinde kaçmak için asasların çok tercih edeceği bir skill olabilir. 5 saniye bile olsa oradan topuklanır. 75 master atılan taş, attığı kişinin görünmez olmasını engelliyor diye biliyorum ki yanlış olabilir bence bir nane değil... sen 75 atack skillini aç son patchlerde güçleride arttırıldı onların baya iyi vuruyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• L.J konuyla alakası yok ama ardream takılıyodun
    charmi aldin
  • maradon patchle birlikte 75 atack skili dmg veriyor ve ardından 3 veya 5 sn görünmez oluyorsun masterın ne işe yaradığını hala çözemedim ama yazdığı şu %15 gelen dmgleri kesiyor yazıyor doğruysa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.