Bildirim
RoG Çok Özlediğim Ekran(son25)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
11 ay olacak kendi bilgisayarımı kullanmayalı
Son 27 gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk baslarda bir şeye benziyordu da sonradan sıkıyor -
ne işe yarıyor dostlar bu. -
Bune
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çoğu kızdan güzel <3quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
ilk baslarda bir şeye benziyordu da sonradan sıkıyor -
Kanka oyun bilgisayarının bios ekranıquote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci
ne işe yarıyor dostlar bu.
nasılsın bu arada kankam -
ulan işinize gelince keşke ailemin parası olsaydı da yurtdışında okusaydım diyorsunuz
bu özellikteki bilgisayarın şuanki piyasası en az 5k ki uzun zamandır takip etmiyorum iyimser davranmış bile olabilirim -
iyidir valla hocam. sizler gibi insanları gördükçe(ünsüz sertleşmesi var) bu forumda keyfimiz(ünlü düşmesi var bu arada.) dahada güzel oluyor seviniyoruz. seni sormak lazım hocam sen nasılsın :)quote:
Orijinalden alıntı: Adam Gibi Boru
Kanka oyun bilgisayarının bios ekranı
nasılsın bu arada kankam
Alıntıları Göster
dilbilgisi çalıştığımı belli edeyim dedim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 1 Haziran 2020; 22:25:35 >
-
kanka 15 k olsun çocuk 3 yaz çalışıp almış veya hediye gelmiş olamaz mı bu arada 5 bin tl 1k dolar bile etmiyor yurtdışında okumayı bırak okulun önünden geçemezsin bu parayla baya boş yapmışsınquote:
Orijinalden alıntı: adisdasdadas
ulan işinize gelince keşke ailemin parası olsaydı da yurtdışında okusaydım diyorsunuz
bu özellikteki bilgisayarın şuanki piyasası en az 5k ki uzun zamandır takip etmiyorum iyimser davranmış bile olabilirim -
İyi de ben zaten yurtdışında okuyacaktım 😂 ama bazı şeyler engel oldu ek olarak fiyatı2-2.5 ile çarpman gerek ama ben bunu o fiyata almadım tabi. Ayrıca önemli olan yurt dışında okula kayıt olmak degil yaşam pahalı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kardeşim ben de biliyorum 5k ile zengin olunmadığını elindeki bilgisayar böyleyse fakir olmadığı kesin fakir edebiyatı yapıyorlar forumda ayar oluyorum (bahsettiğim kişi yapmıyor olabilir genel olarak söyledim) -
ne kadar eleyici bir hayko ıslandım <3quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci
iyidir valla hocam. sizler gibi insanları gördükçe(ünsüz sertleşmesi var) bu forumda keyfimiz(ünlü düşmesi var bu arada.) dahada güzel oluyor seviniyoruz. seni sormak lazım hocam sen nasılsın :)
dilbilgisi çalıştığımı belli edeyim dedim hocam
Alıntıları Göster
Bilmiyorum kanka çok az kaldı bazen olacak bazen olmayacak diyorum
-
quote:
ne kadar eleyici bir hayko ıslandım <3
Bilmiyorum kanka çok az kaldı bazen olacak bazen olmayacak diyorum
Alıntıları Göstereyv hocam.
şaka bi yana yok hoacm olacak merak etme ben peygamber gibi adamım benim hislerim dehşetverici şekilde hep doüru çıkar ve tahminimce tahmin değil gerçi gerçek ama sende gidicisin hocam. sen başaramazsan zaten biz ölelim ozaman :d
yaparsın sen
-
Kanka gece iyiydi de gece mesailerini bırakınca gündüze alışıncaya kadar 1 2 hafta kaybettim kafam hep ordaquote:
Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkincieyv hocam.
şaka bi yana yok hoacm olacak merak etme ben peygamber gibi adamım benim hislerim dehşetverici şekilde hep doüru çıkar ve tahminimce tahmin değil gerçi gerçek ama sende gidicisin hocam. sen başaramazsan zaten biz ölelim ozaman :d
yaparsın sen
Alıntıları Göster
-
her gün 1 saat zula oynuyorum.kendınızı böyle kısıtlarsanız hep kaybedn tarafta olursunuz. -
Bende beleş gta V için 7 sene sonra bilgisayar alabilirsem güzel olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 1 Haziran 2020; 22:47:12 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
zararın neresinden dönersen kardır hocam.quote:
Kanka gece iyiydi de gece mesailerini bırakınca gündüze alışıncaya kadar 1 2 hafta kaybettim kafam hep orda
Alıntıları Göster
ayrıyeten bu linke tıklaaaMurat Yazıcıoğluyoutube
Buz Devri Sid-Geçmişi unutmalısın ki bir geleceğin olsunhttps://www.youtube.com/watch?v=MZ0k_NSo2go
-
Ama sinirsiz varken 1 saat
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X