Şimdi Ara

Rodi de NET % 60 İNDİRİM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
9
Favori
19.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gece mavi

Yıllar önce Rodi'den mont almıştım. Mont o kadar çabuk deforme oldu ki o zaman bir daha Rodi'den çöp bile almayacağıma yemin ettim. Batması isabet olmuş. Darısı dandik ürünleri millete kakalayan diğer firmaların başına.

Bu akşam Rodi'ye uğradım. Sazan avına çıkmışlar. Kot pantalon dışındaki her şey bedelini hak etmeyen kalitesiz çer çöp.

@Murat_5320, @MrKhan
    bu arkadaş da atıyor o zaman

yine diyorum, indirim falan yalan, zaten ederine geliyor yine , 20 liraya gelen pantolon zaten 20 liraydı her zaman

• Arkadaşlar kimse silah zoruyla slışveriş yapmıyor.Çok şükür kendi kararımızı verebiliyoruz. Isteyen alır istemeyen almaz alırsan ekime almazsan hakime kadar. Bu laf böylemiydi off yine kafamda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 21 Aralık 2013; 21:38:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rodi ile Rodi Mood farklı marka mı ? Eskiden her yerde Rodi vardı sonra o mağazalar Rodi Mood oldu marka isim değiştirdi diye biliyordum. Hala daha Rodi satılıyor mu ?
  • ben de gittim,201 civarı alışveriş yaptım,101 tl ye indi..nakit deyince %10 daha yaptılar 90 küsür oldu..ama %60 a tekabül etmez,200 liranın değil,100 liranın üzerinden indirim yaptığı için %55 indirim aslında..ama biz %50 + %10 görünce yanılıyoruz..en azından aldığım mağazada böyle oldu..
  • Az önce Haramidere E-5 Mağazasındaydım...

Kotlar pahalıydı, yüzünede bakan kimse yoktu.
    Özellikle montlar ve ceketler uygundu. 3-5 Liraya tişörtler vardı bol miktarda.

Yalnız özellikle erkeklerde L, XL ve XXL Bedenleri bulabilmek çok zordu

Bayanlarda ise her ürün grubunda bol miktarda S beden, L ve XL beden vardı...

Yani erkek ve bayanlarda çoğu üründe ençok satılan bedenlerin hepsi tükenmişti.

Neyse yinede aşağıdaki şekilde alışverişimizi yaptık...

İndirimli fiyatlarla birlikte aşağıdaki ürünleri aldık... Ne olursa olsun kazançlı bir alışverişti diye düşünüyorum.

1 Erkek Trençkot - 37 Lira
    2 Erkek Spor Ceket - 22 Lira
    2 Bayan Kazan - 25 Lira
    1 Bayan Trençkot - 15 Lira

TOPLAM: 99 TL ödedim
  • beyler izmir karşıyakada şubesine giden var mı veya izmirde herhangi bi şubesine yarın ona göre gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Bursa Kent Meydanına giden varmı ? Durum nasıl alıncak bir şey varmı?

Az önce gittim, mağazayı kapatmışlar.

güvenlikçi öyle dedi.

Cumhuriyet Cd.de rodimod bulamadım o da kapandı herhalde

O zaman yatmaya devam

• 97 liralık alışveriş yaptık. 90 tl lik ceket 30 a normal indirimler ile düşmüş bide bu %50 ile 15 tl ye düşmüş. Toplam 10 parça şey aldık. Yarın tekrar gidebiliriz.

• sercan149 kullanıcısına yanıt
    hangi şehir hocam
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    2 erkek ceketi toplam mı 22tl öyleyse çok iyiymiş

• anlaşılan o ki farklı şehirlerde farklı fiyat uygulamaları var yeğenimle konuştum osmaniyede kendisi fiyatlar şişirilmiş ve onun üzerinden indirim yapılıyor yani tamamen aldatmaca oluyor.

kayseride gerçekten çok çok ucuza alışverişimizi yaptık 200 liralık 11 parça ürün alıp 91 lira ödedik
  • asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Manisa

• mert969 M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, tanesi 11 Lira
  • Yine aldık bişeyler off

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

beyler izmir karşıyakada şubesine giden var mı veya izmirde herhangi bi şubesine yarın ona göre gidicem

ben bugün gittim ve aldım ama bayağı tükenmişti,öğleden önce gitmeme rağmen..pek bir şey kalmamıştır..konak'a geçtim,oradaki mağaza kepenkleri indirmiş..foruma dün gittim, müşteri normaldi (haftaiçi ve mesai saatleri diye olabilir).. yani bence gideceksen foruma git
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

İade yok. Degistirme yok. Bizzat sahit oldum.

Değişim olmaz olur mu. Bu ülkede yasalar var. Ben olsam değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 21 Aralık 2013; 22:57:57 >
  • kesaplix K kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam bugün forumdaydım girmedim bile morhipodan yeni 4 gömlek 75 liraya aldıgım için keşke girseydim ceket alırdım :(
  • Bursa'da iş bitmiş.Cumhuriyet Caddesi'ndeki de Kent Meydanı'ndaki de kapanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 21 Aralık 2013; 22:58:51 >
  • defacto ile lcw rekabeti rodiyi batırdı bakalım lcw ye defacto dayanabilecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

defacto ile lcw rekabeti rodiyi batırdı bakalım lcw ye defacto dayanabilecek mi

aslında üçünün de ve diğerlerinin de ortak düşmanları var, internet siteleri
    morhipo,lidyana, markafoni... gerçi bunlar da arada bir batıyor ya, vipdükkan gibi
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.