Şimdi Ara

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
24
Favori
27.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mecool km2 plus deluxe yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. android 14 ile geliyor.yerli piyasadaki en kaliteli kutu. iptv ler çok seri. ses ve görüntü seçenekleri bakımında yerli piyasadaki en zengin ürün.

hdr 10+ , dolby vision ve dolby atmos süper çalışıyor. ethernet girişi 1000 megabit. maalesef wifi 6 yazıyor ancak wifi 6 değil.

bende nokia 8010 var wifi 6 olan ağların üzerinde "6" ibaresi oluyor. mecool ve rocktek gx1 lerde bu ibare çıkmıyor.

eğer çok gelişmiş bir soundbar kullanmıyorsanız, lüx seçenek merakınız yoksa next start pro gayet güzel kutu.fiyat çok uygun.

Yok hocam tek derdim 4gb olmasi (ileriye donuk olmasi acisindan) goruntu net olsun. Cam gibi. Donmasin kasmasin. Ne menude ne filmde dizide maclarda. Yok goruntu ayari yok ses yok su uygulama falan. Hic bisey beklemiyorum. Sadece kutudan cikartip dertsiz tasasiz stabilite, hiz, ve kaliteli goruntu. Sadece film dizi ve iptv futbol maclari icin alacam. Almisken eski bisey de olsun istemiyorum. Guncel bisey olsun. Cok fazla kriterim yok yani aslinda.

cihaz alirken birde vpn aboneligi almak istiyorum o sekilde iptv izlemek istiyorum. Yani cihaz von kurulumuna da elve risli olmali.

gx1 donanim olask cok iyi fakat ustundeki yazilim donanimi kullandirtmiyor oyle anliyorum diger arkadaslardan.

mecool ise tipsiz bise bembeyaz kutu on tarafta. Minacik iki uc led

en guzel tasarim homaticsde. Sirf o beni dusunduruyor, ama iste mecool daha stabil analdigim kadariyle. (Homatics ve mecool benzer donanim olmasina ragmen farkliliklarini hala cozemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 5 Aralık 2025; 13:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Üretici özelliklerinde WiFi6 görünen 2 cihaz için de WiFi6 olmadığını iddia ediyorsunuz? Bunun kararını nasıl verdiniz, 8010’da 6 ibaresi çıkıyor ve bunlarda çıkmıyor olması bunun için yeterli midir? Onların kullandığı yazılımlarda görünmüyor ya da konfigürasyon problemi olabileceği ihtimali yok mudur? Hız kontrolü yaptınız mı mesela, ya da başka şekilde doğrulayabildiniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

benim samsung telefonum wifi 6 yazıyor. tablet wifi 6 yazıyor, nokia 8010 wifi 6 yazıyorsa aynı modem e bağlı masaüstü bilgisayardaki wifi 6 adaptörü "6" yazıyorsa sözkonusu kutu aynı modem (Keneertic Hoper)e bağlı kutu niye wifi 6 işareti vermesin?yazmasın? ayrıca sinyal testlerindede fark ediliyor.

Nokia 8010 android 14 kullanıyor bu kutularda.yazılım ile ilgisi yok.

• Farkettim ki mükemmel cihaz diye birşey şuanlık yok.Bi özelliği olsa biri mutlaka olmuyor,Geminiye ayrıntılı bir karşılaştırma raporu oluşturdum.Kimi corelec desteği var, kiminin grafik işlemcisi daha iyi ama ethernet girişi 100 mbit sadece.Apple tv ye gitsen özgürlük diye birşey yok.En iyi senaryo Homatics 4k plus + corelec + android downgrade ( ısınma sorunu android 14 ile gelmiş) gibi geldi bana şu anda

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box

• yapay zeka internette var olan bilgileri harmanlayıp sana sunuyor

corelec android 12 ile varolan sınırlamaları aşmak için homaticslilerin ara çözümü idi millet illallah etti her seferinde yeniden başlat stream servisler gider sonra tekrar başlar netflixe geri dön vs. android 14 ile coreleceten kurtuldu homatics

realtek zaten hazır herşeye

dv profile7 tam muamma tam anlamıyla oynatan yok (oppo ve clone oynatıcıları hariç) homatics de oynatıyorsa bile fel katmanını silip oynatır anlamı yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Aralık 2025; 12:53:34 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 7 Aralık 2025; 13:30:53 >

• Vallahi o kadar teknik ki zidoo forumunda yazıyorlar ben o kadar bilgim yeterli değil oynatabiliyor anlamındadır oynatabilmek ile çift katman oynatabilmek ayrı şeyler

filmi açıyor ama ekranda gördüğün DV profile 7 çift katman değil gibi bir şey

Filmler için dönüştürüldüğünü biliyorum ama bu test videoları dönüştürünce yazı görünmüyor olmalı diye de biliyorum, dolayısı ile yazıyı görüyorsam olması gerektiği gibi çalışıyordur diye düşünüyorum.

Zidoo forumundan link varsa incelemek isterim.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

arayamam şimdi kusura bakma çünkü yeni okuduğum bir şey değil moderatöre (markswift2003) zidoolarda vs10 motoru var diyorsun DV pfrofile 7 oynatmıyor amlogic chipsetli bundan daha ucuz oynatıcılar oynatıyor deyince o açıklamıştı kimbilir hangi mesajındaydı ama temel kural Dv profile 7de çift işlemci gerekiyor yani katmanın birisini bir işlemci birisini diğer işlemci çözüp birleştirip ekran veriyor

bizim oynatıcıların hiçbirisi çift işlemcili değil çok çekirdekli işlemci demek değil bu arada çift işlemci ne bileyim öyle bir şeyler zaten test videosu ile filan olmaz DV iso indireceksin 70-80 gb onu oynatabiliyorsa helal olsun derim istediği katmanı çıkarsa bile

FEL 7 film listesinden en son şunu seyrettim 50GB civarıydı:

Kesin olduğunu bildiğiniz film/dosya adı varsa onu da denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 7 Aralık 2025; 15:16:32 >
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt

bu kutuda var. tek eksiği netflix 7.20 p uhd değil. İncelemek lazım. Lisans durumu nasıl, telefon android yüklü ise işe yaramaz. işlemci ve ramı geriyormuş.

• Sanırım next 4k ya da dreamstar nova ikisinden birini alacağım? Sizce hangisi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar Next Start Pro almayı düşünüyorum da wifi anteni olmaması ve wifi 5 olması biraz endişelendiriyor sizce aradaki fiyat farkını göz ardı edip rocktek gx1 almaya değermi

Günaydın.

mevcut rocktek ve pıyasadaki kutularda wifi 6 yok.bende mevcut kutularda wifi 6 sadece nokia 8010 da var. next pro kullanıyorum,gayet sorunsuz kutu. wifi anteni var ve problemsiz bağlanıyor. şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.

youtube deki uhd 16 HDR videoları next start pro ile wifi üzerinden sorunsuz izliyorum.

Teşekkür ederim az önce amazondan sipariş verdim inşallah üzmez. Diğer seçenek dreamstar nova 2 vardı. İşlemci yeni nesil ama görüntü arabirim olarak mali g310 kullanıyor o yüzden next in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum film dizi içerik izlemede.

aynı fabrikada üretilen cihazlar , farklı kutu ve küçük donanım farklarıyla satıcılara özel markalarla satışa sunuluyor.

temeli aynı olan bu cihazların son piyasaya sürülenleri android 14 ile geliyor.sormamız gereken neden hala next pro ve hiremco gx1 e ve diğer sky üretimi cihazlara android 14 yazılımı verilmiyor.sanırım unutuldular veya hiç verilmeyecek.nasıl olsa piyasaya yeni sürdükleri cihazlarla hacmi arttırıyorlar.eskilere gerek duymuyorlar

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Boxturkish.alibaba.com
    Syta Rocktek Rt-x3 4k Android Tv Kutusu Realtek Rtd1325 4gb 32gb Wifi6 Bt5.x Android 14 Hdr10 + Dört Çekirdekli Işlemci Set-top Box Ile - Buy 4k Support Tv Boxrocktek Google Tv Boxrt-x3 Android Tv Boxset Top Boxandroid Tv Boxtv Decoder Udp Android Set Top Box Product on Alibaba.com
    https://turkish.alibaba.com/product-detail/SYTA-Rocktek-RT-X3-4K-Android-10000033248798.html

• Bu cihazlar hdr android sürümün önemi yok

Sorun adaptive hdrda olduğu için google tarafı onaylamada ağırdan alıyor firma yetkilileri googledan onay bekliyoruz filan diyormuş rus forumlarının yalancısıyım

gx1 için tamam ama next proda dv yok. o neyi bekliyor

Next start ve next start pro da kodi sorunsuz çalışırken ,Gx1 ve Mecool Km2 Plus Deluxe de çalışmıyor. Eklentileri seçtiğim gibi android 14 olan her iki cihazda kapanıyor?

kodi ayarları her dört cihazda aynı...

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.