Şimdi Ara

Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
24
Favori
27.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GT1 ile GX1 aynı SoC ama ram düşük ve DV yok GT1’de değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt

gt1 next ayarında sadece dolby vision da değil VS10 motoru da yok görüntü normal diğer android boxlar gibi realtek olduğu için yine bir tık iyi görüntü ama VS10 önemli next ve gt1 dv to hdr dv to sdr dönüşümü yapamaz

Benim tavsiye ettiğim GX1

Aynı SoC yarı yarıya fiyat farkı var da, 2 GB RAM çok da dert değil ama DV ve VS10 önemli. Hiremco RockTek Gx1 Yeni Ai yapay zeka Android Tv Box 

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • aynı soc ama muhtemelen dolbye verdikleri lisans parası maliyete ekleniyor neticede dolby vision vs10 realtekin değil dolbynin hatta vs12 çıkmış galiba oppodan ayrılan mühendislerin şirketi var dorpo x3 amlogic s928 chipsetli ama hem stream servisleri yok hem çok pahalı opponun kaymağını yemeye devam edelim demişler belli ki arkadaşlar

dorpodigital eu | 8k digital media players
    X3
    https://dorpodigital.eu/dorpo-products/x3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Aralık 2025; 17:12:30 >

• Hicks kullanıcısına yanıt

Türkiyede neyin fiyatlaması doğru ki amerikada gt1 70 dolar gx1 90 dolar buradan kıyasla işte 10 doları ram olsa işte 10 dolar da vs10 motoru demek ki bir tık daha iyi pcb ve soğutucu da var 5 dolar filandır maksimum lisans

• Arkadaşlar hala araştırma surecindeyim ve alışveriş sitelerinde hiremco nun cihazının arkasında durmadigina dair bir kaç kullanıcı yorumuna rastladım ve böylelikle benim için yeni bir kriter daha oluştu. Cihazının arkasında duran bildiğiniz firmalar var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    Cihazın arkasında durmayan hiremco değil,cihazı yapan firma.Şunu diyebilirsin cihaz sorunlu neden satıyosun.Yazılımını yaparsın sorunsuz cihaz olur.Ama hala stabil bir yazılım verilmedi.Firma orjinal yazılımını versin hemen yarın alırım.

• Eskiden Tüketici hakem heyetlerinin kararı bağlayıcı olduğu için satıcılar daha konrollu davranırlardı. Çek yasası gibi ,Tüketici hakem heyetleride işlevsizleştirildi.Ülke dingonun ahırına dönmüş...İthalatçı firmalar çinde sıparış verirken ürünü test etme gereği bile duymuyor. Satıcının ürün özelliklerinden bile haber ve bilgisi yok.Pıyasaya sürüp sırtını dönüyor...

Diyelim Hiremco yazılım konusunda yanıldı ya donanım. Kutu üzerinde wifi 6 yazıyor. Wifi 6 değil.

Ben GX1 i direkt Hiremco web sayfası üzerinden satın aldım. Kargo teslimatı yapıldığı gibi benim alışveriş kaydım ve üyeliğim silindi... İade etmesin diye mi?

• Araştırmalarım sonucu en son Rocktek GX1, Homatics Box R 4K Plus, Apple tv 4K arasında kaldım.Amaçlarım arasında hi-res film ve dizi izlemek var.Görüntü kalitesi çok önemli.Ip tv ve stremio (RD ile) kullanacağım.Apple a çok yakındım dolby atmos yok be ip tv de sıkıntı yaşayacağımı düşündüm.Daha sonra saydığım 2 cihaza baktım özgürlük açısından çok iyiler ama stabilite sıkıntıları var yüksek ihtimal.Nereye baksam ısınıyor diyor.Isınan kasan da bir cihaz almak istemiyorum.Var mı önerisi olan ?

Homatics Box R 4K Plus teknik olarak ısınıyor evet, boşta 60 derece olması gerekirken 70, yükte 70 olması gerekirken 80 civarı oluyor ama bu herhangi bir performans kaybına yol açmıyor, sebebi de Android TV 14 ile gelen Play-Fi özelliği, arkada devamlı işlemciyi çalıştırıyor ve kapatılamıyor, update ile düzeleceği söyleniyor ama zamanı belli değil.

Ayrıca ATV14 ile birlikte tüm kayıpsız ses formatlarını destekliyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 4 Aralık 2025; 20:14:7 >
  • eprex123 kullanıcısına yanıt
    Google Stream 4K. Bir bakın derim.

Ayni kriterlere en uygun cihazi bende ariyorum hocam

mecool km2 plus deluxe cihaz icin ne dersin? Homatics ile nerdeyse esdeger ozellikte… sahsen ben sorf su tasarim icin sicak bakamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Var tabiki ama biliyorsunuz bu cihaz Türkiye de resmi satılan bir cihaz değil. Yani resmi distribütör filan yok dolayısıyla ABD veya Avrupa bağlantısı olan birilerinden tedarik edilmesi gerekiyor. Ben öyle yaptım açıkçası. Eğer düşünürseniz özelden yardımcı olmaya çalışırım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.