< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Rockstar hayranlarına müjde: Red Dead Redemption’ın PC sürümü duyuruldu (2. sayfa)
-
-
Nesi baş yapıt 15 yıllık oyunu baş yapıt diye millete satmaya çalışmayın bari grafikleri günümüz seviyesine çekselerdi
-
Acayip para avcısı bu Rockstar Games. Bu hosuma gidiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
10 yıl sonra da bari günümüz fotorealistik seviyesine çekselerdi dersin... "Başyapıtın" ne olduğunu oturup anlatamam (belki planking ile mümkün)
-
Yıllardır internette videoları geziyor başını sonunu bilmeyen kaldıysa bile bu oyuna zor yönelir adam akıllı grafik güncellenmesi bile yapılmamış bu sineğin yağını sıkıp daha sonra o yağ ile patates kızartıp o patatesi satmaktır ama ne desek boş hiç oynamadım fırsatm da vardı bu saatten sonra da oynamam alana hayırlı olsun
Okudugunu anlamadıgını dusunuyorum, grafikleri cop dedim oyun cop gibi bir cumle kurmadım bunun grafiklerine on numara diyorsan sen saka yapıyor olmalısın.
-
Hocam yorumum almış başını gitmiş, seni kırdık gibi oldu.
Ama nasıl desem Akira Kurosava filmlerinin görüntü kalitesi çöp demek gibi bir şeydi... Evet görüntü kalitesi teknik açıdan kuşkusuz çöp, mümkünse en iyi teknolojilerle iyileştirilmeli ama o haliyle bile kalsa ne kadar kendine özgü bir başyapıt olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ve tartışırken de o noktadan konuya girersen tepkiyi alırsın, istediğin kadar filme hayran ol. Belki bir daha sefere kısa kestirmek yerine hakkını vererek giriş yap daha garanti olur.
-
Umarım bu kötü (yani eski nesil) grafiklerine rağmen salak saçma sistem gereksinimleri koymazlar. 2014'te topladığım oyun PC'sinde oynamayı düşünüyorum. 1080p'de oynar geçerim eğer Rockstar optimizasyon özürlü yapmaz ise. Sonuçta PS3 nesline ait bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rdr 2 oyununda yanlis hatirlamiyirsam haritasi bile var yani bu grafiklerle oynayacagimiza ona dlc niteliginde yapamazlarmiydi
Şu oyunu zamanında oynamayı çok istedim ama çıkarmadılar pc ye. Rdr2 de witcher kadar sarmadı beni nedense. Belki rdr 1 i oynasaydık ilk olarak farklı olurdu ama çıkarmadılar maalesef işte! Bu saatten sonra pek bir esprisi yok bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 9 Ekim 2024; 7:38:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
😂👍
Bu yeni nesil "FPS baba, poligon baba, kaplama baba, gerçek gibi grafik baba o ye" diye ortalıkta haykıran NVidia köylüsü "geymır" tayfaya eskiden kızıyordum, şimdi ise üzülüyorum...
Yazık, sırf grafikleri kötü diye bu oyunu oynamayacaklar, üzücü gerçekten.
-
Çok geç kaldılar. 2. oyun çıktı, 1. oyun daha yeni PC'ye geliyor. Gereksiz bir hamle.
-
Güzel bir gelişme, koleksiyona katarız.
-
Tepki verebilirler zaten herkesin kendi düşüncesi farklıdır, bir kişi bir oyuna on numara dediyse o sadece ona ozeldir bu yuzden herkesin tepkisi kendine.
-
Zaybırbang çöğp ile rdr çöğp tayfa ölümüne yarışır gibi çöğp ühhühühüü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
RDR2 yi oynuyorum onu bitirince RDR1’e başlarım ancak biraz ters oldu ama olsun :)
gelsin oynarıqq. ama arthur morgan babanın yerini tutmayacak jon snow.
-
millet keriz gibi satın alıp wuuaaaaw dediği için
remake diyoruz bu günümüze uygun değil diyoruz bunlar başyapıt diyor firma da çayını içiyor napsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X