Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.176
Cevap
44
Favori
98.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güzel müzik tavsiye verebilicek varmı riffleri solosu iyi olan
  • İyi günler,bu başlıkta cızırtıdan bahsetmişsiniz ben de halledemedim bu sorunu,tuninge geldiğimde +999 gösteriyor gitarı falan,gelen ses rezalet zaten cızırtıdan duyulmuyor cızırtı geliyo direk,siz bu sorunu nasıl çözdünüz?hoparlör ve mikrofon ayarlarını yapmama rağmen düzeltemedim,nocable crackini kullanıyorum.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • steamde rocksmith 2014 var. windows 10 kullanıyorum no cable konusunda yardımcı olur musunuz nasıl yapabilirim?
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    ben yardımcı olayım sana pm at numaranı whatsapp den yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 2 Şubat 2018; 4:43:38 >
  • herkese selam. daha önce eline gitar bile almamış birisiyim. rocksmith i görünce denemek istedim hatta sırf bu yüzden ps3 alıp kırdırdım. rocksmith 2014 de yüklettim. şimdi kablo ve gitar almam lazım. yardımcı olabilecek var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrock89

    ben yardımcı olayım sana pm at numaranı whatsapp den yaz.

    Dostum, benim de ayni konuda yardima ihtiyacim var. yoksa kablo siparisi vermem gerekecek.

    Buraya yazabilirsen herkes faydalanir.

    Tesekkurler,
  • Elguug kullanıcısına yanıt
    buyrun kendi kullandığım çalışan crack ve .ini dosyasıhttps://drive.google.com/file/d/1ivUFV3FyyPWejChazDJLBUQTMof_T1hy/view?usp=drivesdk
    Problem olursa yardımcı olurum yine iyi çalmalar.
    [Extra olarak bilgisayarın line in girişini kullanın ve line in ve hoparlör hariç herşeyi devre dışı bırakın (varsayın olarak seçmeyi unutmadan)]
    Edit:link güncellenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrock89 -- 10 Şubat 2018; 4:59:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackrock89

    buyrun kendi kullandığım çalışan crack ve .ini dosyasıhttps://drive.google.com/open?id=1ivUFV3FyyPWejChazDJLBUQTMof_T1hy.
    Problem olursa yardımcı olurum yine iyi çalmalar.
    [Extra olarak bilgisayarın line in girişini kullanın ve line in ve hoparlör hariç herşeyi devre dışı bırakın (varsayın olarak seçmeyi unutmadan)]

    Tesekkurler hocam, aksam eve gidince deneyecegim.
    Yalniz bir sorum olacak.. Ben rocksmith'i steam'den satin almistim, bu crack orda da calisir mi? Denediniz mi?




  • Elguug kullanıcısına yanıt
    Çalışması lazım çünkü oyunun dosyalarına zarar vermiyor bu crack orijinal açıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Dostum şuanki yaşadığım şehirde gitarım yanımda değil, üstteki mesajlarınızı okudum fakat yolladığınız link kırılmış galiba dosyaya ulaşamıyorum.
  • Elguug kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dosyasını deneyimleyebildiniz mi? Gitar ile çalışırken herhangi bir problem oluyor mu ses konusunda (ses gecikmesi vs.)
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Güncelledim linki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    Selam dostum,

    Bende usb'den takilan, giris olarak da gitari ve kulakligimi takabildigim bir alet vardi, onu taktim. Crack ile birlikte kullandim ve oyunun menusunde real tone cable secenegini sectim. Calisti..

    Yalniz cok fazla noise oluyor, onu ince ayarlamalarla minimize edebiliyorsun. Bence real tone cable almaya gerek yok bu sartlar altinda..
  • blackrock89 kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkurler. Indirdim, calisiyor.
  • Elguug kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum cevap için yanıma getirebilirsem gitarımı deneyeceğim..
  • şuan steamde %70 indirimde. oyunu aldım ama her şarkıyı da ayrı ayrı satın alma olayını görünce keyfim kaçtı. ki şarkı başı fiyata bakınca hiç ucuz da sayılmaz.

    adamlar 1000 küsür şarkı eklemiş tek tek satıyor. hepsini almaya kalksan servet eder. torrente giriyorum bütün şarkı dlc ne varsa var. torrentten tüm içeriğe ulaşılabiliyorken ben neden keriz gibi şarkı başına 10 lira vereyim ya da orjinal oyunu alayım ki?

    korsana karşıyım ama bu kadar paragöz olurlarsa hiç acımam basarım torrenti. koyarsın şarkıları makul bir fiyata alırız. ya da bilmem ne pack yapıp içine 3 tane şarkı koyacağına adamakıllı 20-30 şarkısını eklersin bir grubun onu da 3-4 şarkıya biçtiğin fiyata satarsın o zaman alırız ama şu haliyle indirimdeyken bile keriz silkiyorsun.

    bunun dışında real tone cable denilen zımbırtı anladığım kadarıyla içeriğinde basit bir ses kartı olan tırt bir kablo ama onu da 200 küsür liraya satıyor. oyun bu kablo olmadan jack küçültücüyle bile bir şekilde kullanılabiliyorken herkese özel kablo almayı dayatıyorlar. gitar çalan müzikle uğraşadan çoğu kişinin bilgisayarında ses kartı da olur. en azından ses kartı olanlara kablo dayatması yapmayıp ufak bir yazılım desteğiyle kullanabilir hale getirseler ölmezler ama yok ondan da para kazanmaları lazım tabii.

    neyse ben en iyisi oyunu iade edip torrentten indirip nocable'la takılayım.




  • bu arada oyunu harici ses kartıyla kullanabilen var mı? bende m-audio fast track 2 ses kartı var ama oyun ses kartındaki mikrofon girişini bile görmüyor.
  • Beyler kabloyu aldim. akor yaparken en alttaki e telini acayip gevşettiriyor. Baska bi teldeyse cok siki olmasina rağmen -600lerde değer gösteriyor. tel kopcak.





    nasil cozcez olayi. gitar yuzunden mi böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RS i streamden indirimde 39,90 tlye indirdim. N11 den kupon indirimiyle 167 tl ye realtonecable aldım. Fakat HDMI kablo ile seste yaşanan gecikmeden ötürü büyük ekranda RS oynayamıyordum. Sorunu şöyle çözdüm. PC yi hdmi kablo ile ledtvye bağladım. PC Win 10 da hoparlör simgesine sağ tıklayıp kayıttan yürütme aygıtları seçeneğini seçip kayıttan yürüt sekmesinde çıkan LG tv simgesini sağ tıklayarak devre dışı bıraktım. Böylece TVden ses çıkışı kesildi. PC kulaklık çıkışını amfiye (aux) bağladım. Sizde aux girişi olan herhangi bir hoparlör sistemine bağlayabilirsiniz. Artık seste gecikme yaşamadan büyük ekranda RS keyfini sürüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kosedekibalici

    herkese selam. daha önce eline gitar bile almamış birisiyim. rocksmith i görünce denemek istedim hatta sırf bu yüzden ps3 alıp kırdırdım. rocksmith 2014 de yüklettim. şimdi kablo ve gitar almam lazım. yardımcı olabilecek var mı
    Gitar çalmayı bilmiyorum, Guitar Hero 3 de expert'im. Rocksmith ile elektro öğrenebilme umudum doğdu. Fakat birkaç deneme yapmadan da gereçleri toplama masrafına girmek istemiyorum. İstanbul, Kocaeli, Ankara şehirlerinde uygun bir yerde buluşup hali hazırda sistemi kurulu ve çalan arkadaşla vakit geçirmek isterim. (Seni tanımak istiyorum yiğidim gibi oldu.)

    Hatta sayfayı hortlatıp buluşma etkinliği bile düzenlenebilir bence. Ama bir kaç master da buna katılmalı.





  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.