Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
101.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biraz inceledim 2.ellere de baktım. ibanezin grg170 li bir modeli avr birde cort x1 x2 vs var. şimdi 2.el de güven olurmu fiyatlar 250 tlden 400 500 tlye kadar çıkıyor. yani 400tl 2. el gitara verene kadar bu rocksmith bundle daki gitar, cort veya ucuz ibanez den daha mı kötü? sizce bu rocksmith bundle daki gitarın sıfırı vitrinde olsa ederi ne olur sizin gözünüzde?

ben bide gitardan anlamam mağazaya gitsem ya elinde kalmış 5 yıl önceki gitarı gösterir adam bana yada kimsenin almadığı satılmayan gitarı tavsiye eder. 2. eldede gözümle görsem bile anlamam gitarın arızalı eski olduğunu. o yüzden tecrübeli birinin tavsiyesine ihtiyacım var.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    rocksmith in kendi gitarı hakkında hiç bir bilgim yok malesef. benim ilk gitarım cort x2 idi. gitar forumlarına göz gezdirirsen yeni başlayanlara milyonlarca tavsiye bulabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyunu 1 aydır oynuyorum çok memnunum ama iki sorum olucaktı bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.

1-Oyunda akorlara basarken bazı şarkıların akorları galiba hep yukarıdan aşağı değil penayla, bazı yerlerde aşağıdan yukarı vurucaz tellere, up-up-down vb. şeklinde gitar öğreiti videolarında görüyordum ama oyunda nasıl anlayacağız hangi akorda aşağıdan yukarıya vuracağımızı bütün akorları aynı gösteriyor?

2-Tele vurduktan sonra çoğu zaman titreşim devam ettiğinden telden ses gelmeye devam ediyor uzun süre başka notaya basarken sesler birbirine karışıyor bu normal mi kulağa hiç düzgün gelmiyor?
  • real tone cable ı en uygun nereden alabilirim?
  • cklnc C kullanıcısına yanıt
    sahibindende yeni veya 2.el satanlar var 130-170tl arası 2.eli yenisi 250tl. ancak bir müzik markete veya gitar çalan bir tanıdığa gidip böyle bir kablo var bunun 2. eline güven olurmu diye sormakta fayda var çünkü kablo katlanmaya dayanıklımı katlandığı zaman kırılırmı bu etkilermi vs sormak gerekir.

yurtdışından amazon sadece kablo 55usd=175tl, yurtdışı 2.el ise 45usd=145tl.

ucuz istiyorsan 2.el türkiyeden almak en mantıklısı.
  • aliexpress te var 6 7 dolara deneyen kullananda varmış sorunsuz diyorlar aranızda varmı deneyen
  • ps4 rocksmith 2014 realtone cable + gitar full set olarak almış bulunmaktayım. ayrıca bir kullanıcı incelemesi konusu açıp aşama aşama orada blog\köşe yazısı tarzında deneyimlerimi gelişmeleri paylaşmak istiyorum. 3. keredir elime alıyorum. kısaca ilk izlenim olarak hoşuma giden gitmeyenler bunlar:

+ bu sayede gitar çalabilmek çalmaya çalışmak güzel bir duygu size gitar çalma duygusunu tattırıyor..
    + nota nota çalmaktan çok daha kolay. yani ezbere oluyor. alaylı & mektepli olarak alaylı grubuna girmiş oluyorsunuz.
    + çok güzel antreman oluyor
    + aynı anda arkaplanda daha doğrusu ön planda müziğin orjinalini görüntüler ile de dinlediğiniz için sıkılmıyorsunuz. şimdi gitar dersi alim deseniz kendi çaldığınız seslerden hayata küsersiniz belki 2-3 ay sürer kursa giderek kulağınızı gıdıklayacak bir şeyler çalmanız. ancak oyunun karşısına oturduktan kalkana kadar güzel müzik dinliyorsunuz tempo gibi gitarınızlada eşlik ediyor gibi oluyorsunuz. böylelikle sıkıcı değil tam tersine eğlenceli oluyor.
    + oyunla gelen gitar Epiphone Les Paul Junior. kullanımı kolay, ayarlaması basit.
    + oyunda gitarı çalmak için tekniik terim öğrenmeye gerek yok. herşey şekillerle ve renklerle belirtilmiş. tabiki teknik videolar derslerin olduğu bölümler var isterseniz.

- parmaklarımın uçları şişti. nedenini anlamadım tellere bastırmaktan öyle canım yandıki artık tellere baktım basamıyorum oyunu kapattım. ya tellerin ayarlarda bişey var yada bu ilk defa çalmaya başladığım için heralde önce bir parmakların alışması nasır tutması lazım. tam anlamadım.
    - tellere iyi basmadığımdanmıdır nedir, teller titreşirken özellikle kalın olan 2 tel E-A klavyenin metaline değerek gitardan cızırtı ses yapıyor(hoparlörden değil). tam basınca cızırtı yapmıyor ancak sert basmaktan parmaklar gitti.
    - gitarda pena ile tellere vurduğun ua alan bana biraz küçük gibi geldi.
    - oyun bazen hızlı ilerliyor gibi.
    - diğer oyunlar gibi 2-3 saat oynanmıyor adam yoruluyor özellikle şarkılar hızlıysa.

artık devamını ve daha detaylısını ve gelişmeleri açtığım konuda bahsedeceğim.

ekleme: açtığım kullanıcı incelemesi burada http://forum.donanimhaber.com/m_114422502/f_//tm.htm#114422502

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 17 Şubat 2016; 2:46:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: youxell35

aliexpress te var 6 7 dolara deneyen kullananda varmış sorunsuz diyorlar aranızda varmı deneyen

Ben denedim, eBay'den 6 dolara satın aldım bir ucu usb, diğer ucu jak olan bir kablo. Çalışmadı. Oyun kabloyu algılamıyor.

Şansıma kargo çok gecikti, 25. gün olmuştu ve ürün halen gelmemişti, satıcıya pm attım, adam paramı iade etti, "lütfen olumsuz yorum yapmayın sayfamda, kablo elinize ulaşırsa isterseniz geri gönderin, isterseniz ücreti ödeyin" dedi.. Bir kaç gün sonra kablo geldi. Ancak oyun kabloyu görmeyince ne adamın parasını iade ettim, ne de kabloyu geri gönderdim

• oyunu alayım diyorum da lag yaşamamak için araştırıyorum sürekli.ps3 veya ps4üme alayım diyordum onlarda lag filan işin içinden çıkamadım.pc'de durum ne?pc için mi düşünsem ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqqqrpppp -- 8 Şubat 2016; 19:25:01 >
  • merhaba millet. ben oyunu steam üzerinden aldım 2 gün önce fakat realtone cable uygun fiyata bulamadım. kendi kablomla no cable uyguladım ama cızırtı çok fazla geliyor. bunu çözmenin yolu yok mu ? ya da kullandığım kablodan kaynaklıysa ne tür bi kablo almalıyım napmalıyım yardım ederseniz sevinirim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordglorfindel

merhaba millet. ben oyunu steam üzerinden aldım 2 gün önce fakat realtone cable uygun fiyata bulamadım. kendi kablomla no cable uyguladım ama cızırtı çok fazla geliyor. bunu çözmenin yolu yok mu ? ya da kullandığım kablodan kaynaklıysa ne tür bi kablo almalıyım napmalıyım yardım ederseniz sevinirim =)

Aynı sorun bende de var. Gitarı taktığımda yükse sesle cızırtı yapıyor. Real tone kablosu bir fark yapar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal oyunla custom song yükleyebiliyor muyuz arkadaşlar?
  • Az önce Amazon'dan siparişi verdim. Toplam 160 TL'ye patladı orjinal oyun+kablo. Bakalım kaç günde ulaşacak elime, gelişmeleri buradan yazarım.
  • Bende klasik gitar var amfi girisi olan bunu real tone cable baglasam calisirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el hesap -
    quote:

Bende klasik gitar var amfi girisi olan bunu real tone cable baglasam calisirmi?

Evet, çalışır.https://www.youtube.com/watch?v=XgcjYUxTRqY bu linkte birisi akustikle çalmış. Kemanla bile çalan var bakarsan.

Maggese -
    quote:

Orijinal oyunla custom song yükleyebiliyor muyuz arkadaşlar?

Elbette. Oyun klasörünün içinde dlc var. Onu içine atıcaksın. burdan DLC leri indirebilirsin:http://search.customsforge.com/ önce üyelik açman lazım tabii.

alfadmaynax - Lordglorfindel
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lordglorfindel

merhaba millet. ben oyunu steam üzerinden aldım 2 gün önce fakat realtone cable uygun fiyata bulamadım. kendi kablomla no cable uyguladım ama cızırtı çok fazla geliyor. bunu çözmenin yolu yok mu ? ya da kullandığım kablodan kaynaklıysa ne tür bi kablo almalıyım napmalıyım yardım ederseniz sevinirim =)

Aynı sorun bende de var. Gitarı taktığımda yükse sesle cızırtı yapıyor. Real tone kablosu bir fark yapar mı?

Ben de bu sorunu yaşıyordum. Kalibrasyonu iyi yapmak önemli. Cızırtı az olsa olucak ama hala seni rahatsız edecek kadar varsa real tone cable alman gerek büyük ihtimal. Yine de bi ubisoft ve steam forumlarına bak derim. Çok insan var senin gibi yazan.

qqqqrpppp -
    quote:

oyunu alayım diyorum da lag yaşamamak için araştırıyorum sürekli.ps3 veya ps4üme alayım diyordum onlarda lag filan işin içinden çıkamadım.pc'de durum ne?pc için mi düşünsem ki

Hocam benim laptopun durumu da pek iyi değil ama rocksmith de sorun yaşamıyorum. İstersen bi torrenttan indir dene sonra alırsın.

Darkness - youxell35 Birkaç yerde kablonun adını değiştirerek sorunun çözülebileceğini okumuştum ama ucuz olan kablolar genellikle çok da kaliteli olmuyo.

Buarada real tone fiyatı ne kadar artmış ya. 2013'de 125'e filan aldığımı hatırlıyorum gitti gidiyordan.

• Bende kablosuz çalışmıyor orada yazan her şeyi adım adım yaptım ama yok rocksmithi açınca kalibre etme kısmında kablo yok diyor boş boş duruyor öyle neyi yanlış yapıyorum?
  • Bas gitar ile deneyen var mı forumda merak ediyorum gerçekten. Bas gitar ile deneyimi daha farklı olmalı. Türkiye'deki fahiş fiyatlardan dolayı amazon.com'dan oyunu real tone kablosu ile sipariş verdim. Türkiye'den alınacak gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

..Türkiye'deki fahiş fiyatlardan dolayı amazon.com'dan oyunu real tone kablosu ile sipariş verdim. Türkiye'den alınacak gibi değil.

Aynen ben de, başka satıcıdan değil direkt Ubisoft'tan aldım Amazon üzerinden. Toplam 160 TL'ye patladı bana orijinal oyun+kablo+kargo.. Türkiye'den alacak olsam 250'den aşağı değildir herhalde..

10 Şubat'ta aldım, bakalım ne zaman ulaşacak elime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

..Türkiye'deki fahiş fiyatlardan dolayı amazon.com'dan oyunu real tone kablosu ile sipariş verdim. Türkiye'den alınacak gibi değil.

Aynen ben de, başka satıcıdan değil direkt Ubisoft'tan aldım Amazon üzerinden. Toplam 160 TL'ye patladı bana orijinal oyun+kablo+kargo.. Türkiye'den alacak olsam 250'den aşağı değildir herhalde..

10 Şubat'ta aldım, bakalım ne zaman ulaşacak elime.

Benim siparişim sizinkinden dört-beş gün sonrasına denk gelmiş. 9 Mart tarihini gösteriyor Amazon. Dediğiniz gibi 250 TL civarı hatta 300 TL olan oyun ve kablo satışı yapan yerler var. Ayrıca Türkiye'de bulmakta zorlandığım bas gitar tellerini de Amazon'dan daha uygun fiyata buldum. Rocksmith sayesinde Amazon'dan alışverişi keşfettim.

• Arkadaşlar merhaba. Rocksmith 2014 mevcut bende. Custom parçaları bir türlü yapamadım yani dlc satın almama rağmen o dosyanın içine custom parçaları atınca oyunda gözükmüyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.