Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon üzerinden Ubisoft'tan almıştım. Şimdi baktım da, adres hatalı yazıyor. Oysa işyerimin adresini vermiştim, ve bir hata da yok. Ne olduğunu anlamış değilim. PTS diye bir firma taşıyor görünüyor kargoyu, aradım onlara da ulaşamadım. Türkiye'ye girmiş görünüyor kargo, ama bu firma adresi mi bulamıyor anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Kargomda sorun çıktı ya nedense.

Amazon üzerinden Ubisoft'tan almıştım. Şimdi baktım da, adres hatalı yazıyor. Oysa işyerimin adresini vermiştim, ve bir hata da yok. Ne olduğunu anlamış değilim. PTS diye bir firma taşıyor görünüyor kargoyu, aradım onlara da ulaşamadım. Türkiye'ye girmiş görünüyor kargo, ama bu firma adresi mi bulamıyor anlamadım gitti.

yurtdışından alışveriş yaparken adres kısmına türkçe harfler yazmamakta fayda var. hatta küçük harf "ı" yerine "i" yazılmalı. mesela "Aslı Apartmanı" yerine "Asli Apartmani" gibi. ve "Çukur Mahallesi, Şemsiye Sokak" yerine "Cukur mahallesi, Semsiye sokak" gibi yazılmalı. yoksa bunlar Ş-Ç-Ğ harfini yazmaya çalıştımı " ?^'#%ukur Mahallesi" gibi ifadeler çıkıyor. o yüzden adres hatalı diyor olabilirler. banka kartındaki ad soyad kısmında bile Ö-Ş-Ç gibi türkçe harflari yazınca kartı kabul etmiyor mesela. telefonu doğru yazdıysanız size ulaşırlar büyük ihtimalle. ancak bazende gümrükte yattığı oluyor o zaman ürünün gümrük deposunda kaldığı gün sayısı kadar depo kirası ödüyorsunuz.

• Pts'ye mail attım, umarım bugün dönüş yaparlar. Bu arada adreste hiç Türkçe karakter geçmiyor, zaten çoğu kısmı rakamlardan oluşuyor.
  • Sorunu çözdüm. Meğer Amazon'da adres oluştururken, adres ismi bölümüne "İş Adresim" veya "Ev Adresim" gibi bir profil ismi girmemek lazımmış, o bölüme ad ve soyad yazmak gerekiyormuş. Amazon'dan biriyle canlı chatle görüştüm, ardından PTS diye bir Türk firmayla görüştüm. Düzelttiler. Şimdi normal seyrinde görünüyor kargom. Ülkeye giriş yapmış, ve Yurtiçi Kargo'ya verilmiş. Ancak takip numarasını göremedim hiçbir yerde. Herhalde bir kaç gün içinde elimde olur.
  • Kargom az önce geldi arkadaşlar, şu an iş yerinde olduğum için deneme imkanım yok. Öğleden sonra bakabilicem, çok heyecanlıyım :) Düşündüğümden çok daha kısa sürdü kargonun gelişi, 9 günde ulaştı elime.
  • Arkadaşlar oyun geldi, kabloyu taktım kurulum yaptım. Ancak oyun, kabloyu görmüyor. Sorun ne olabilir acaba? Kablo sorunlu mudur? İlk kez bir orjinal oyun aldım, o da şimdiden pişman etti.

EDIT: Düzeldi kabloyu çıkarıp takınca. On numara oyun olmuş. Ancak içinde 56 tane şarkı var galiba. Oriinal oyuna DLC'leri atabilir miyiz crackli felan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 20 Şubat 2016; 17:50:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Arkadaşlar oyun geldi, kabloyu taktım kurulum yaptım. Ancak oyun, kabloyu görmüyor. Sorun ne olabilir acaba? Kablo sorunlu mudur? İlk kez bir orjinal oyun aldım, o da şimdiden pişman etti.

EDIT: Düzeldi kabloyu çıkarıp takınca. On numara oyun olmuş. Ancak içinde 56 tane şarkı var galiba. Oriinal oyuna DLC'leri atabilir miyiz crackli felan?

Gözünüz aydın.

Bildiğim kadarıyla önceki sayfalarda arkadaşlar bahsediyorlardı. Bununla ilgili olarak şöyle bir video da buldum. Göz atın isterseniz.
    stellarfireflyyoutube
    Rocksmith 2014 CDLC How-To, CustomsForge version
    https://www.youtube.com/watch?v=mE0l5He5i_M

• Cocker C kullanıcısına yanıt
    Torrentten bir dosya indirdim, içinde 549 tane DLC, 1300 civarı da custom song var. Oyunu bir süre kullanayım, daha sonra onları yüklerim.

Oyunu nasıl kullanacağımı da tam olarak çözmüş değilim. Belli bir yönlendirme yok anladığım kadarıyla, missionlar veriyorlar ama dağınık baya, kafaya göre bir şarkı seçiyorum Learn a Song'dan, veya yine kafama göre Lessons'ta bir ders/teknik çalışması yapıyorum. Keşke aşama aşama gösterseymiş. Bir de nota felan öğretmiyor oyun, notanın N'si yok oyunda. Ben oyunu daha farklı canlandırmıştım kafamda. Tabi yine de eğlenceli.
  • @Darkness Çok şarkı varmış, bunları çalışmak uzun zaman alır.

RS bellir bir yeteneğe, puana göre değil kullanıcıya göre ilerlemeyi seçmiş. Dediğiniz gibi aşama olarak ilerlemek yerine rastgele bir çalışma yapıp sonra parça çalınabiliyormuş. Henüz benim RS gelmediği için fikrim yok ama böylesi de fena sayılmaz. Bir de nota yok demişsiniz ama binin üzerinde akorun gösterildiği bir akor tablosu varmış, gerektiğinde teknik konulara girildiğinde (scale, circle of fifth vs. varsa) notasız nasıl anlatılır bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

Bas gitar ile deneyen var mı forumda merak ediyorum gerçekten. Bas gitar ile deneyimi daha farklı olmalı. Türkiye'deki fahiş fiyatlardan dolayı amazon.com'dan oyunu real tone kablosu ile sipariş verdim. Türkiye'den alınacak gibi değil.

ben bas gitarla kullanıyorum az bi cızırtı var kabloyu bulsam süper olacak ama idare ediyor :D
  • oyuna ihtiyacı olan benimle iletişime geçebilir, elimde bir adet sıfır var kullanmayacağım.
  • birkaç sorum olacak arkadaşlar, guitar hero ve rockband maceramdan sonra rocksmith'e atılmak istiyorum ama bugüne kadar hiç gerçek gitar çalmadım.

bass gitara daha ilgili olduğumdan dolayı bass gitar ile başlamak istiyorum. bana giriş seviyesi için sıfır ya da ikinci el hangi gitarı önerirsiniz acaba? solağım bu arada solak gitar almam gerekiyor galiba.

oyunu ps4'te mi yoksa pc'de steamden orijinal olarak mı alıp oynamamı önerirsiniz? galiba ps4'te hdmi yüzünden biraz gecikme oluyormuş. bu arada orijinal real tone kablo da alabilirim sıkıntı değil.
  • Arkadaşlar oyunu kurarken binkw32.dll bulunamadı hatası veriyor. binkw32.dll bulup system32 nin ve syswow64 klasörlerine, kopyalamama rağmen hala bulunamadı hatası veriyor, lütfen yardım ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 17 Mart 2016; 18:47:06 >
  • ErrayN kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ayni heves ile 2 yil once ben de bass ile baslamistim Rocksmith'e. Bass gitari "duyamadigimdan" attim kenara. Ama heves kirmayayim, sahibinden'de falan 2. el bass bakin, ucuza guzel seyler denk getirmek mumkun. Ama muhakkak giatardan anlayan bir arkadasla gidin kontrol edip alin. Sap ayari bilmem ne bir suru seysi varmis bu isin sonradan ogreniyor insan. Buyuk ihtimalle basstan hoslanmayip kenarda duracak :P en kotu ihtimalle ayni paraya satarsiniz, ne kaybeder ki insan?

Sonra bu sefer elektroya kesin heves edersiniz. Ona bir sey diyemem, zira 300 liraya da gitar var, 30000 dolara da! Yine ikinci el bakmak en mantiklisi herhalde. Ibanez GRG170 veya Cort X6 en populer bu konuda. B.k atani da, ove ove bitiremeyeni de cok bu iki modelin. :) Ben ise goruntusune hayran kalip Les Paul kasa Schecter Omen Solo6 aldim 0 km. O zaman bu zaman Star Wars Main Theme ile Beethoven Ode to Joy otesine gecemedim . Ama haftalarca ugrastiktan sonra Star Wars calabilmek muthis bir sey.

Steam'den orijinal tavsiyem. PS3'te kirik versiyonu kurmustum, gecikme vardi. PS4'te arkadasta gordum, gecikme var. Bilgisayarda sorun yok, tecrubem. Kablo icin Alamanya'da tanidik var ise ebay.de veya idealo.de sitelerinde cok ucuza alinabiliyor.

Iyi eglenceler

• Arkadaşlar bu kabloyla deneyen oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 18 Mart 2016; 15:45:30 >
  • Oyunu bir süredir oynuyorum. Öncelikle oyunu Steam den aldım. Kullandığım kabloda Amozon üzerinden aldığım orjinal Ubisoft kablosu. Herşey orjinal olunca sıkıntı da olmuyor. Gecikme filan yok. Oyunu Steam den almak daha hesaplı, ayrıca öyle ekran kartı filan da gerektirmeyen bir oyun, çoğu bilgisayar da çalışır. Gitar alacak arkadaşlara tavsiyem, ucuz yollu bir gitar almaları. Eğer bu işten keyif alırlarsa ve yatırım yapmak isterlerse daha güzel bir gitara geçebilirler.

Oyuna gelirsek, baya baya detaylı bir oyun olmuş. Bu kadarını beklemiyordum. Şarkıyı öğrenmek ve Easy de çalmak sorun değil de orta seviyeden sonra işin rengi değişiyor. Çok pratik yapmak gerekli, ancak zamanla şarkıları öğrenmeye başlıyorsunuz. Oyunda kariyer modu bile yapmışlar. Oyun bizim gitarımızın sesini kendi isteğine göre değiştiriyor. Hani normalde benim gitardan o ses çıkmaz ki dersiniz ya, oyun çıkartıyor. Her şarkı öncesi akort yaptırıyor.

Her ne kadar Ubisoft a bazı konularda sitem etsek de, böyle bir oyunu bize sunduğu için teşekkür etmek gerekli. Hem gerçekçi hem de yenilikçi-eğlenceli bir oyun.

Oyunu ve kabloyu orjinal temin etmenizi tavsiye ederim. İyi eğlenceler.

• Arkadaşlar orijinal kablo sıfır 159tl kargo dahil fiyat nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 18 Mart 2016; 17:07:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Oyunu bir süredir oynuyorum. Öncelikle oyunu Steam den aldım. Kullandığım kabloda Amozon üzerinden aldığım orjinal Ubisoft kablosu. Herşey orjinal olunca sıkıntı da olmuyor. Gecikme filan yok. Oyunu Steam den almak daha hesaplı, ayrıca öyle ekran kartı filan da gerektirmeyen bir oyun, çoğu bilgisayar da çalışır. Gitar alacak arkadaşlara tavsiyem, ucuz yollu bir gitar almaları. Eğer bu işten keyif alırlarsa ve yatırım yapmak isterlerse daha güzel bir gitara geçebilirler.

Oyuna gelirsek, baya baya detaylı bir oyun olmuş. Bu kadarını beklemiyordum. Şarkıyı öğrenmek ve Easy de çalmak sorun değil de orta seviyeden sonra işin rengi değişiyor. Çok pratik yapmak gerekli, ancak zamanla şarkıları öğrenmeye başlıyorsunuz. Oyunda kariyer modu bile yapmışlar. Oyun bizim gitarımızın sesini kendi isteğine göre değiştiriyor. Hani normalde benim gitardan o ses çıkmaz ki dersiniz ya, oyun çıkartıyor. Her şarkı öncesi akort yaptırıyor.

Her ne kadar Ubisoft a bazı konularda sitem etsek de, böyle bir oyunu bize sunduğu için teşekkür etmek gerekli. Hem gerçekçi hem de yenilikçi-eğlenceli bir oyun.

Oyunu ve kabloyu orjinal temin etmenizi tavsiye ederim. İyi eğlenceler.

anladığım kadarıyla oyunun ilk versiyonunu almışsın orjinal olarak 2014 ü almanı önerirdim neyse o da iyi , bende 2012 versiyonunu nocable ile oynuyorum mikrofon seviyesini 5 yapınca cızırtı baya bi azalıyor , 2014 ü nocable ile cızırtıdan dolayı oynayamıyorum ne kadar ayar denediysem olmadı çok aşırı bi cızırtı var ama 2012 in de sorunu artık custom song ları 2012 versiyona çıkarrmıyorlar ekstra olarak 2014 versiyonu için çıkan oyunları 2012 versiyon formatına çevirmek de bayağı bi zahmetli ona da kim uğraşır bilmiyorum artık ben başlayalı 3 hafta felan oldu önceden haftada 1-2 saat max. bi elime alıp tıngırdatır arada sırada da tabdan bişeyler çalmaya çalışırdım ama bu oyun sayesinde baya bi ilerlediğimi düşünüyorum kendimi biraz daha geliştirir ve yeterli parayı denkleştirebilirsem hiç cızırtı sorunu olmaması için real tone cable ı almayı düşünüyorum , kablo biraz pahalı ilk defa deneyecek arkadaşlara ilk oyunun nocable ile oynamalarını öneriyorum genelde ona bi sıkıntı olmuyor sonradan benim gibi 2014 e real tone cable la geçmeyi düşünebilirler. Bu arada şu anda diğer arkadaşlar ne durumda ne kadardır oynuyosunuz ve neler çalabiliyosunuz merak ettim paylaşırsak eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. Power Chordları çalabilen arkadaşlara Queens of the Stone Age ' in Go With the Flow şarkısını öneririm sadece 4 akor var ve insana kendini gitar çalabiliyomuş gibi hissettiriyor

• hocam ikinci el gitar bulamadım istediğim fiyatta, solak olduğum için :) ben de solak sıfır cort action bass aldım başlangıç için işini görür dediler. oyun içinden gitarın sesini açma kısma gibi şeyler yok mu acaba?
    bir de gözüme takılan bir şey var seyrettiğim videolarda, çalan kişi notaları kaçırsa bile şarkı oraları otomatik olarak çalıyor, şarkıda kopma olmuyor yani bunun bir ayarı var mıdır? guitar hero ve rock bandda notayı kaçırınca bariz hissediliyordu.

real tone cable ve oyun siparişini amazondan verdim 30 küsür dolar tuttu kargoyla beraber.

kargonun gelmesi iki haftayı bulacak, bu zamanda ben de parmak alıştırması yapayım biraz :)
  • alptugdilbaz A kullanıcısına yanıt
    Bendeki 2014 versiyon. Önceki ile arasında ne fark var bilmiyorum ama yenisi olsun dedim :)

Bende 3 hafta filan oldu, bir kaç şarkı üsütnden gidiyorum genelde, anca hafta sonları çalabiliyorum. The doors (DLC), Radiohead, bir iki şarkı daha anca çalabiliyorum. Hatta acaba var mı dedim Depeche Mode (Enjoy the silence) yokmuş. Youtube da buldum oradan bakarak denedim, güzel, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.