Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
101.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LastGunslingerTR'ın bahsettiği ile aynı satıcı :gamesworld. Aslında genel olarak işlem adetleri ve yorumları filan olumlu ama özellikle bu real tone kablosunda sıkıntılar yaşanmış. Bundan sonra kablo alacak olanlara ben de tavsiye etmem.
  • Ben gamerland diye bi elemandan almışım. Hatta yanlışlıkla PS sipariş etmiştim. Olabilecek en hızlı şekilde, PC yollayıp işi halletmişti sağolsun. Şanslı olmak lazım belkide. Umarım senin işin kısa sürede telafi edilir.
    Asus Sabertooth P67 // Intel Core i5 2500K // Corsair Vengeance Pro DDR3-1866Mhz CL9 (4x2) 8 GB // EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0 // Samsung 850 EVO 250GB SSD (OS) // OCZ Vertex 4 128 GB SSD // WD Cavier Black 1TB 7200 RPM 64 MB Cache // WD Green 1 TB 7200 RPM 32 MB Cache // BenQ ZOWIE XL2411 144Hz (24") // BenQ FP222W 60Hz (22") // HP x2301 60 Hz (23") // Corsair AX650 PSU // Corsair Obsidian 750D Case // Corsair Hydro H60 // Corsair K70 Lux Keyboard // Corsair M65 Pro RGB Mouse // Bose Companion 2 Series II // Sony SA-W2500 Subwoofer // Logitech G930 Headset // Sony MDR-XB600 Headphones// Logitech Attack 3 Joystick // Logitech F710 Gamepad // Logitech Driving Force GT // Everest DLK-T9S Gaming Keyboard // Steam Link // Steam Controller // Epiphone Les Paul 100 :)
  • Gamersworld nickli satıcı bulaşmayın bencede yukarda @lakeahire adlı arkadaşın yaşadıklarının aynısını yaşadım.

@realthing.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben "maximumgame" den almışım. Diğer dükkanlardan 10 lira kadar daha pahalı idi. Ama yorumlarda bir kaç tane game+kablo satışını görüp almıştım. Zira bir kaç kere GG'de başım yandı. S4 kılıfı istedim bir yerden S3 Mini göndermiş. İade ettim göndermedi.

Dün eski versiyonu tekrar indiridim galiba bir kaç dosyada hata varmış ve CFW 4.50 de oyunu her iki oyunu da çalıştırdım.
    2012 versiyonunda şarkıların tamamı belli bir progression sonrası açılıyor 2014 gibi hepsi elinizin altında değil.
    Ayrıca 2012 de notaları takip etmek 2014'e göre çok daha zor .2014 'de oyunu şarkı yükleme riff repater gibi konularda gerçekten geliştirmişler
    Bir 2014 için DLC sorununu çözersem benden mutlusu olmayacak gibi.

2014'un PC versiyonunu laptop'a kurmaya çalışırken symantec uplay.dll dosyasını trojan verdi ve direk olarak sildi bir de dx9 ile ilgili bir dll olmadığı için oyun çalışmadı ben de sildim. duzgün bir versiyonunu tekrar bulmaya çalışacağım.

Bu arada 2 hafta önce 15 yıl sonra gitarı ilk defa elime aldım hergun minimum 2 saat çalıyorum. Evdeki çakma fender beni çok kesmeyince gittim cort cr280 les paul kasa bir gitar aldım. Sap ayarını falan yaptırınca ilk defa düzgün bir gitarım olduğunu anladım. Akustik gitradan geldiğim için eskiden tellere basmak için çok güç uygulamak gerekiyordu şimdi telleri aşağıya indirince en ufak dokunuşumla gitardan ses alıyorum. Artık kendimi daha daha hafif dokunmaya alıştırmaya çalışıyorum.

Dün gece ayrıca guitar rig 5.1.1 i yükledim gece tonları denerken kucağımda gitarla uyuya kaldım . Tonlar güzel ama dip hışırtısını kesmeyi halledemedim

Bu arada internetten lick library videolarını tavsiye ederim. Tonla eğitim ve şarkıların birebir nasıl çalınacağını adım adım gösteriyorlar.

• lakeshire kullanıcısına yanıt
    Ben kabloyu 120 liraya n11.com dan aldım siparişimin ertesi günü elimdeydi

http://www.ebay.com/itm/10Feet-Guitar-Bass-6-3mm-Jack-To-USB-Link-Connection-PC-Recording-Cable-Adapter-/390618811983?pt=Guitar_Accessories&hash=item5af2b20e4f

@subzero1981 o kabloyla düzgün oynayabileceğini sanmıyorum dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 25 Ocak 2014; 11:43:32 >
  • Evet realtone kablosunu kullandim. Kabloyu elektrik kablosundan uzaklastirinca Hisirti azaldi. Ovorloudu deneyeceğim.

2014de dlc olayını cozen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çözdüm önce 1 tane paralı şarkı alıyorsun. Arkasından bir tane dosyayı rocksmith klasörüne kopyalıyorsun. Daha sonra cdlcleri indirip yüklüyorsun ben yükledim bir kaç tane. Kendim parmak egzersizi yazıp guitar pro da dlc yapmaya çalıştım ama şarkı sözleri yüzünden sorun yaşadım. uğraşıyorum hala.
  • D3DX9_42.dll diye bir dosyayı rock smith kalsörüne kopyalıyorsun. Rocksmithten orjinal smashing pumpkins şarkısını alıyorsun. Bu şarkıyı alman önemli çünkü custom songlar bu şarkının idsine göre yapılıyor. Başka şarkı aldığın takdirde id uyuşmazlığını düzeltmen gerekiyor. Daha sonra customları indirip rocksmithin içindeki dlc kalsörüne atıyorsun çalışıyor. Customları 4 şarkıdan fazla atmamalısın. Eğer atarsan ve şarkı hatalıysa hangi şarkıda hata olduğunu bulmazsın. dosyayı burdan paylaşmamız ve ya direk yardım aldım siteyi burdan paylaşmam serbestse link verebilirim. Dosya yasaktır çünkü bir tür ilaç sonuçta.

Orijinalden alıntı: detu

Evet realtone kablosunu kullandim. Kabloyu elektrik kablosundan uzaklastirinca Hisirti azaldi. Ovorloudu deneyeceğim.

2014de dlc olayını cozen var mi?

Prizde topraklama yoksa hışırtı olabilir. Bu arada oyun açılırken rocksmith mikrofon ses yüksekliğini 17 ye çekiyor. Overloud da düzgün ses almak için onu 50-100 arası bir şey yap.
  • Eyvallah, dosya ismini vermen yetti.

Ben cherub rock satın aldım, oldu
  • Kablo olmadan olmuyor mu çok pahalı
    30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • Birde bu oyunun midi klavye için olanı var mı? Onda sesleri daha kolay tabiki..
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.