Şimdi Ara

Rockrider 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu rockrider 8.1 bisiklet decathlon da 1.899 tl alınırmı önerileriniz nedir. ?

• alınır f/p çok iyi ama şuna da bakılabilirhttp://www.bisikletcim.com/salcano-igman-slx-26-jant-bisiklet. Nakit alacaksanız salcano 1800 civarı bir şeye alınır
  • 1900 tl ye dağ bisikleti ve uzun turlar için önerileriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldStonex

1900 tl ye dağ bisikleti ve uzun turlar için önerileriniz varmı

kardeşim sen rockrider dan şaşma
  • Parçalar iyi ama karma yapmışlar. Aynakol shimano deore, vitesler sram. Ben kompenantta tek marka tek model olmasından yanayım. Sram x9 ise komple sram x9 mesela.
  • Rockrider 8.1 bisikletini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Zaten Rock Shox Recon Silver TK maşa, Sram X7 vites seti, Shimano Deore aynakol vs. orta ile üst seviye donanım parçalarıdır. Şu ana kadar bisikletten bir şikayetim olmadı. Dağ bayır sürüyorum. Özellikle garanti konusunda Decathlon Türk firmalarından kat kat iyidir çünkü atıyorum benim vites kolum bozuldu götürdüm adamlar hemen yenisiyle değiştirdiler. Eğer Kron,Salcano,Sedona olsa kesinlikle değiştirmezlerdi buna eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Rockrider 8.1 bisikletini kullanıyorum. Oldukça memnunum. Zaten Rock Shox Recon Silver TK maşa, Sram X7 vites seti, Shimano Deore aynakol vs. orta ile üst seviye donanım parçalarıdır. Şu ana kadar bisikletten bir şikayetim olmadı. Dağ bayır sürüyorum. Özellikle garanti konusunda Decathlon Türk firmalarından kat kat iyidir çünkü atıyorum benim vites kolum bozuldu götürdüm adamlar hemen yenisiyle değiştirdiler. Eğer Kron,Salcano,Sedona olsa kesinlikle değiştirmezlerdi buna eminim.

Bisikleti ne zaman aldın sen şuan kaç km yaptın ben zaten decathlona güvenim tam alırsam oradan alırım :)
  • 1600 liraya alınırdı ama şimdi 1900 yapmışlar açıkcası bende salcanoya bakardım
  • 1600 TL kampanyası olsa bir dk beklemem alırdım. Ama bi kaç ay önce 1600 liraya sattıklarını bile bile 1900 veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 Km den fazla kullandım. Ben fiyatını sürekli takip ediyordum. Kur yükseldiğinden zam gelmesi muhtemeldi. Bir gün yine fiyatına bakarken 300 TL zam gelmişti.Hemen yola çıktım (akşam 9 mağaza saat 10 da kapanıyor) ve gidip sabah ki fiyata 1599 TL ye verebilir misiniz dedim. Sağolsun oradaki çalışan arkadaş baya yardımcı oldu. Bana 1599 TL ye verdiler. Bu fiyata zaten başka markada bu donanım gelmezdi. Decathlon sürekli alışveriş yaptığım bir yerdir. Valla adamların reklamını yaptım resmen :)
  • RR 8.1 benim hoşuma gitti ama dediğinize göre fiyat 300 tl artmış ilerde kampanya olurda düşermi 1599 TL ye ?
  • Bisiklet oldukça iyi ve donanımı da iyi.1599 dan kesinlikle alınır....
  • Salcano Astro 29 HD vs Rockrider 8.1 hangisini önerirsiniz ?
  • GoldStonex G kullanıcısına yanıt
    Igman diyoruz astroyla niye kıyaslıyosun

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Son dakika değişiyor bütçem :) 1.300 TL nakit ne alınır
    Bütçeniz 1300 olunca zaten rr 8.1 de alınmıyor sanırım Bu durumda ya astro 29 ya da ikinci el rr 8.1 ama piyasası çok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 8 Nisan 2014; 13:19:51 >
    biraz daha biriktirip rr 8.1 alacam yada astro 29 ve ekipmanları 600 lirayıda 2 ayda çıkarırım dersem ağustosta bisiklet almış olurum bisikleti alınca 1 ay sonra havalar soğuk olur.
    İkinci el düşündünüz mü ? Çok temiz sedona 741'ler var mesela 900-1000 lira civarına onu alıp kalanıyla aksesuarları tamamlarsınız. İstanbul'daysanız soruştururum çevreye

ikinci el düşünmüyorum ama avrupa yakasında oturuyorum 1.300 TL ye güzel bir bisiklet öner gidip alayım bu hafta
  • Arkadaşlar merhaba bende konuyu hortlatayım, uzun süredir o mu bu mu derken bende hidrolik disk frenl ve kilitli amortisörlü bir dağ bisikletine karar verdim.
    Esasen benimde bütçem 1000k TL ye kadardı ama armudun sapı üzümün çöpü derken biraz aşacağım sanırım.
    Bu nedenle mümkün olduğunca f/p olarak max yakın tercihler yapmak istiyorum.
    3 seçeneğim var bir kıyas yaparsanız sevinirim;
    http://www.meridaturkiye.com/bikedetail.html?model=bikes/matts40d.html
    http://www.meridaturkiye.com/bikedetail.html?model=bikes/bn40.html
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    http://www.decathlon.com.tr/rockrider-81-da-biskileti-id_8168918.html

ve bunlar olmazsa en düşük ihtimalimde şu;
    http://www.kackarbisiklet.com/tr/product_details.asp?ID=14&CID=8&PID=1463&probrand=&prosize=&procolour
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.