Şimdi Ara

Rockit 88 Delid Tool + Thermal Grizzly Conductonaut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Rockit 88 Delid Tool + Thermal Grizzly Conductonaut
    Merhaba LGA 1150 ve 1151 için (Skylake, Kaby Lake ve Coffee Lake ve önceki uyumlu soketler) Rockit Cool'a ait Rockit 88 Delid Tool ve Thermal Grizzly Conductonaut sıvı metal macun satıyorum. Ürün ambalajlı, sıfır ve açılmamıştır. Fiyat sondur, kuruş indirim yoktur. Merak eden arkadaşlar ne olup, ne olmadığını araştırabilir.Rockit 88 Delid Tool + Thermal Grizzly ConductonautRockit 88 Delid Tool + Thermal Grizzly Conductonaut
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlanınızı karalamak gibi olmasın ama amazonda free shipping ile birlikte 45 dolara , kendi sitesinde ise 39 dolara geliyor .
    Evvela Amazon'da ödeme kısmına gelmeden yazan salt fiyatların cebinizden çıkacak olanla aynı olmadığını bir idrak edin. Türkiye free shipping statüsündeki ülkelerden biri değil. Arzu eden Amazon'dan temin edebilir, serbest piyasa. Ayriyeten ürünün fiyatı 65.94$ bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukiranta

İlanınızı karalamak gibi olmasın ama amazonda free shipping ile birlikte 45 dolara , kendi sitesinde ise 39 dolara geliyor .
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antitez21 -- 29 Mart 2018; 18:11:0 >

alışveriş yaptıklarım:iMHoTeP(mouse ve usb ethernet kartı sattım)yellowrock(asus m2npv-vm sattım)prot(x1800xl aldım)andofthehorizons(am2 3200 cpu aldım)FATALIST(Asus M2NPV-VM AM2 6150 aldım)dubambi (350 watt fsp psu aldım)HyperActive(kasa aldım)r11_flash(xerox phaser 3116 sattım)bilader007(7600gt sattım)pisina(7800gt aldım)KRALL(razer copperhead aldım)ZEPHYR(xfx 7900gs aldım)Sincity(6100 sattım)Krombacher(hd 3850 aldım)MoKoKo®(x1950pro sattım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Urunun fiyati normal, amazondan alinirsa 19 dolar shippingi + geldiginde vergisi olacaktir, cunku amazon satisli degil, rockIT satisli urundur. Bu durumda vergiyi alici karsilar.

Kendi sitesinden almaya kalkarsaniz en ucuz kargo 23 dolardir, + yine vergisi odenmelidir. 60 dolar + vergiden ucuza kurtaramazsiniz kisacasi. Kur hesabi yapabilenler beni coktan anladi bile.

Kendime getirmistin ocak ayinda, yine ayni fiyatlara geldi. Kacariniz yok. Adam 0 alip burda yari fiyatina saticak falan gibi bi beklentiniz varsa vah vah. Kaldi ki burasi serbest piyasa, bulunmayan, az miktarda olan veya ozel urunleri karina da satabilir millet burda bi yanlislik yok.

Son olarak da satici kisinin elinde bu urun anladigim kadariyla, 15-20 gun degil 2 gun kargo bekleyeceksiniz. BU tarz ilanlarin altina hep ayni kalemden cikmis basmakalip ve dusunulmemis yorumlar gormekten cok sikildim.

Satici arkadasa hayirli satislar diliyorum. FIyatiniz normal hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komojojo -- 2 Nisan 2018; 15:18:0 >

Orijinalden alıntı: Komojojo

Urunun fiyati normal, amazondan alinirsa 19 dolar shippingi + geldiginde vergisi olacaktir, cunku amazon satisli degil, rockIT satisli urundur. Bu durumda vergiyi alici karsilar.

Kendi sitesinden almaya kalkarsaniz en ucuz kargo 23 dolardir, + yine vergisi odenmelidir. 60 dolar + vergiden ucuza kurtaramazsiniz kisacasi. Kur hesabi yapabilenler beni coktan anladi bile.

Kendime getirmistin ocak ayinda, yine ayni fiyatlara geldi. Kacariniz yok. Adam 0 alip burda yari fiyatina saticak falan gibi bi beklentiniz varsa vah vah. Kaldi ki burasi serbest piyasa, bulunmayan, az miktarda olan veya ozel urunleri karina da satabilir millet burda bi yanlislik yok.

Son olarak da satici kisinin elinde bu urun anladigim kadariyla, 15-20 gun degil 2 gun kargo bekleyeceksiniz. BU tarz ilanlarin altina hep ayni kalemden cikmis basmakalip ve dusunulmemis yorumlar gormekten cok sikildim.

Satici arkadasa hayirli satislar diliyorum. FIyatiniz normal hocam.
    Fiyatı normal derken? 200 tlye uhu + tool getiriliyor serbest piyasa diye herşeyin bir ederi var abartmaya gerek yok bizim insanımız çok seviyor bazı şeyleri 2 katı 3 katı fiyatına satmayı sizler için söylemiyorum bu bakış açısı yanlış herkes birbirine takarsa ne olacak bu işler? şuan 32euro dr delid denen tool uhu ise 10,49 euro free gönderiliyor bide hesabınızı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IzzeT T. -- 8 Nisan 2018; 12:24:45 >

Intel 4690k | Msi Gaming z97m | Evga GTX 1070 SC | Samsung Pro SSD 250gb | Samsung evo 250gb | Dark N10 | 1tb Sata Hdd | Asus vp247h Monitör | Logitech g502 | Corsair Vengeance DDR3 16gb 1600mhz | Scythe Mugen 4 Cpu Cooler | Logitech G930 |

• quote:

Orijinalden alıntı: IzzeT T.

Fiyatı normal derken? 200 tlye uhu + tool getiriliyor serbest piyasa diye herşeyin bir ederi var abartmaya gerek yok bizim insanımız çok seviyor bazı şeyleri 2 katı 3 katı fiyatına satmayı sizler için söylemiyorum bu bakış açısı yanlış herkes birbirine takarsa ne olacak bu işler? şuan 32euro dr delid denen tool uhu ise 10,49 euro free gönderiliyor bide hesabınızı yapın.

Alıntıları Göster
    Dr delid olmadiginin farkinda misin? 25bin liralik araba var diye 100bin lira fiyati olani 50ye mi kovaliyorsun? Arkadaslar allah askina yipratmayin milleti, begenmeyen caz yapmaz, basar gider dr. delid alir, stokta bulursa tabi. Uhu mevzusu herhangi bir japon yapistiricisiyla veya isiya dayanikli silikonla cozulebilir, tecrubemle sabit bir bilgi. Bu urunun ederi assagi yukari bu kadar, kendime daha yeni aldim diyorum, guncel fiyatlari da yazdim daha ne anlatiyorsunuz?..

Piyasada her seyin bir ederi var, bu urunun ki de bu kadar. O kadar tilt oluyorum ki sonunda ben alicam adamdan mezarcilarla ugrasmasin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komojojo -- 8 Nisan 2018; 16:38:46 >

• Komojojo K kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin sizi kimse tutmuyor avukati gibi konusuyosunuz farkli bisey soylemiyoruz kimseye eder gider yapmiyoruzki karsinizdakini danimadan bosuna atarlanmayin fiyatlar orda zaten onu goruyoruz elestiriyoruz herkes mezarci size gore eger lafiniz banaysa ustunuze alabilirsiniz yok degilse zaten alinmayin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IzzeT T.

Alabilirsin sizi kimse tutmuyor avukati gibi konusuyosunuz farkli bisey soylemiyoruz kimseye eder gider yapmiyoruzki karsinizdakini danimadan bosuna atarlanmayin fiyatlar orda zaten onu goruyoruz elestiriyoruz herkes mezarci size gore eger lafiniz banaysa ustunuze alabilirsiniz yok degilse zaten alinmayin.
    Satici arkadasi tanimiyorum, tanimam da gerekmiyor kendisini savunmam icin. Zira burda yaptigim sey kendimi de ilgilendiriyor. Siz ve sizin gibi yorum yapanlar, daha ucuzu var niye bu kadara satiyorsuncular, alakasiz karsilastirma yapanlar bu forumu isgal etmis durumda. Yarin obur gun benim ilanlarima da bu sekilde gelip yorum yapacaklar, bos beles polemiklere giriyoruz o yuzden. Arkadasin ilanini kirletmek istemezdim sahsen ama gina geldi artik.
    Burasi forum herkes elestirisini yapar senin ilaninada yorum yapanlar olacaktir sorunu baskalarinda degil kendinizde ararsaniz anlarsiniz ha yok elestiriye gelemem diyosanizda forum sizin icin yanlis secim o yuzden herkesin agzi var dili var muhalefet olurken dusunun biraz.

• öm dönerseniz sevinirim.

edit: satıcının kendisinden thermal grizzlyinin açılmamış olduğuna dair fotoğraf istedim istersen internetten bakabilirsin foto gönderemem bizde söz senettir dedi. Almak isteyenlerin bilgisine sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signear -- 25 Nisan 2018; 10:56:19 >

• Pc bozuk hdd görmüyor yaparsam atarım link

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.