Şimdi Ara

Rocketdock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rocketdock kullanan varmı?memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: lovendstory

rocketdock kullanan varmı?memnun musunuz?

gayet memnunum
  • Kullanıyordum Sonra sıkıldım sildim.Hiç ordan girmiyordum sadece duruyordu..
  • Windows 7 64 bit kullanıcıları için sürekli hata veriyor.Yıllarca 32 bit işletim sistemimde kullandım ancak ne yazık ki 64 bit sistemde kararlı olarak çalışmıyor.
  • Açıkçası orjinal windows 7 home premium 64 bit kullanıcıyım.Hiçbir hata almadım şimdiye kadar.
  • quote:

Açıkçası orjinal windows 7 home premium 64 bit kullanıcıyım.Hiçbir hata almadım şimdiye kadar.

Şanslısın o zaman.Stacks dock eklentisi ile beraber ne yazık ki bilgisayarı kapatıp yeniden başlattığımda sürekli hata veriyor.Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama bazen ilk pc açılışında çalışmıyor ya da default icons hatası veriyor.Her neyse sorunun çözümünü bilen varsa mesajımı alıntılarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

quote:

Açıkçası orjinal windows 7 home premium 64 bit kullanıcıyım.Hiçbir hata almadım şimdiye kadar.

Şanslısın o zaman.Stacks dock eklentisi ile beraber ne yazık ki bilgisayarı kapatıp yeniden başlattığımda sürekli hata veriyor.Görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor ama bazen ilk pc açılışında çalışmıyor ya da default icons hatası veriyor.Her neyse sorunun çözümünü bilen varsa mesajımı alıntılarsa sevinirim.

Benimkide acilista bazen acilmiyor AMA tekrar acmasi cok zor olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OCR Program
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.