Şimdi Ara

Rock giyim ve Rap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tarz olark rap takılıyorum ve bol giyiyorum ama şunu merak ettim rockcılar neden sürekli dar giyiyor.Rapin bellide rocka nerden geldi bu dar giyme modası.
    Ayrıca Rap de bol giğinmeye taklit olarakmı bakıyonuz yoksa tarz olarakmı.Ben şahsen tarz olduğunu düşünüyorum rockcılar orasını burasını delip ortada geziyo tarz oluyo ben bol giydinmi özenti oluyo yorumlarınızı bekliyorum

• rock müziğinin coştuğu yıllarda dar giyinmek modaydı ondan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Mart 2010; 15:41:01 >
  • Rap saçma oluyor biraz. Gerçi rock ve metal giyim tarzınıda beğenmiyorum. Çok abartıya kaçmak özentilik bence. Sonuçta herkesin bir tarzı var. Herkes istediğini giyer. Ama rapte bo giyince emanet gibi duruyor. Metalde de saçma oluyor yok saçları uzatıp siyah giyinmek ojeler boyalar burun deldirmeler falan. Ben de metal dinliyorum rock dinliyorum ama sevmem öyle giyinmeyi. Abartılmaması lazım. Sokağa çıktığında ben rockçıyım veya rapçiyim diye hava atılmaması lazım. Sen demekki abartıyorsun bol giyimi. Bol giymek diz kapağına kadar tişört ile olunca saçma oluyor. Nasıl 2 yaşındaki çocuğa genç kıyafeti giydirirsin öyle oluyor. Ama rockın da abartılması saçma oluyor.
  • Bol giyiyorum derken normal ölçülerde olan bol kesimleri giyiyorum oda güzel duruyo
  • Bol giymekte, dar giymekte, müziğe göre davranmakta tamamen saçmalık bence. Hadi küçükleri anlarım da, +18 olan birisinin bol bol kıyafetler giydiğini görünce için için gülüyorum, tabi kendi zevkin ama ne bileyim hiç durmuyor.

Hep klasik giyimden yanayım, keten - üzerine oturan kot - uzun kollu çizgili gömlek - klasik ayakkabı, çok şık olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bir şey daha söyleyeyim, bol giyinen ve rapçi olarak takınanların %99'u kilolu adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extácy

Bol giyiyorum derken normal ölçülerde olan bol kesimleri giyiyorum oda güzel duruyo

İşte ne bileyim bir resmin varsa koy bakalım. Ona göre. Anlatınca anlaşılmıyor.
  • kasmadıktan sonra sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müzik sadece müzik değildir bir kültürdür
  • Aslında rock ve metalde şu derldirmeymiş siyah giymmekmiş 80'lerin sonları ve 90'ların başında başladı. Bu sanırım grupların orjinal olmaçabasıydı şimdi büyük bir özentiliğe dönüştü yoksa eski rock dinleyenlerin (60'lar ve 70'ler) genellikle saç uzatmayla yetinirler dışarıdan adama benzerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

müzik sadece müzik değildir bir kültürdür

katılıyorum
    @ _Commando_ bilgisayarda hiç yok resim ama anca arka tarafa geliyo
  • Ben de rock metal müzik dinliyorum fakat ne dar ve siyah pantolon giyiyorum ne de bi tarafım delik..Genellememek lazım..Fakat şu bol giyinenlerin kıyafetleri de gülünç doğrusu..
  • rap rock hikaye yakışanı güzel bulduğunu giy olay bu
  • Ben bol giyiniyorum hem rap dinliyorum hem de çok rahat olduğu için öyle giyiniyorum. Diğer giysiler benim hareketimi kısıtlıyor gibi geliyor. Mesela çoğu kişi eve gelince giysilerini çıkarır pijama, eşofman vb. rahat şeyler giyerler. Bol olunca böyle sorun olmuyor. Hep rahatsın.
  • aşırıya kaçılmadığı takdirde bazen dar bazen bol giyerim.aşırıya kaçıp dapdar giyilen pantolonlar;isilik,kıl dönmesi ve iktidarsızlık gibi çeşitli sağlık sorunlarına neden oluyor.
  • iş hayatına gırınce butun dolap bastan sona degısıyor
    bende metal dınlıyorum yıllardır calıstıgım ıcın normal bır gıyım tarzına sahıp olmak zorunda kaldım
    dınledıgım muzık ıle gıyım tarzım bagdasmasada olur
    onemlı olan muzıgı severek dınlemek
    gıyım tarzı ıllakı degısıyor zamanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Bol giymekte, dar giymekte, müziğe göre davranmakta tamamen saçmalık bence. Hadi küçükleri anlarım da, +18 olan birisinin bol bol kıyafetler giydiğini görünce için için gülüyorum, tabi kendi zevkin ama ne bileyim hiç durmuyor.

Hep klasik giyimden yanayım, keten - üzerine oturan kot - uzun kollu çizgili gömlek - klasik ayakkabı, çok şık olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bir şey daha söyleyeyim, bol giyinen ve rapçi olarak takınanların %99'u kilolu adamlar.

Kusura bakma da saçmalamışsın.Ne alaka +18'lerin bol giymemesi ? Belki rahatına geliyor,belki de yakışıyordur.Ne alaka saçmalıkla ?
    + rapçi olarak takılanlar ile kilolu olmayı nasıl bağladın anlamadım ???

• Nedense dar kıyafetler daha rahat geliyor bana. Derli toplu..
    Mesela likralı tişörtlere bayılırım esneyen kumaş yani..
    Ama pantolonda öyle hareketi kısıtlayacak, çok sıkacak şeyler giymem tabi. Yine de tamoturması lazım.
  • bende rap dinlerim ama öyle bol pantalon falan giymem genelde bol t-shirt giyerim abartılı olmamak kaydıyla
    Hatta Saian'dan da bir söz söyleyim ''Dinlediği müziğe göre kisve kuşananlar var''
  • Senin tarzında giyen kişilere anında apachi damgasını koyarım..Eğer amerikada giyiyor olsan bir lafım olmazdı ancak şuana kadar Türkiye'de gördüğüm tüm 'rapçi'ler apachi..
  • Rap'de dinlerim Reggie'de Rock'da Conutry'de Klasik Müzik de

hadi beni giydirin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.