Şimdi Ara

Rock giyim ve Rap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanın tarzı dışında değil içinde olmalıdır. İlla bol giyinip veya dar giyinip orasını burasını deldirip ben rap'çiyim, ben rocker'ım diye bağırmaya gerek yok.. ( bu arada bende rock ve metal dinlerim )
  • rockçıyım ve bol giyiyorum çünkü daha rahat
  • Rock - Metal dinlerim dar giyinirim.
    Bol giyenede saygı duyarım fakat içimden hoş karşılamam ne bileyim bol giymek pek insanlara yakışmıyo bana göre
  • Rob abimiz yüzünden. Rob Halford. Zamanında yenilik olsun diye bir dükkana giyip fantazi giysileri alıyor ve o zamandan beri moda. İşin ilginç tarafıda Rob Halford eşcinseldir. Şimdi o kadar dar giyilmiyor ama 80'lerde modaydı. Herkes giyiyordu öyle. Ama şimdi herkes giymediği için öyle giyinenler göze batıyor. Ama abartılmasa bence dar iyidir. Derli toplu işte rahat rahat.
  • Metal dinliyorum , olsa olsa bir iki tane tişörtüm vardır ama bundan ayrı , kapkara giyinip yüzü halkadan geçilmeyenleri saçma buluyorum , insan özenir elbet ama foseptiğini çıkarmamak da fayda var .
  • Öncelikle kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim.Ve gerektiği yerde gerektiği gibi giyinirim.Bence sizde kendinizi kısıtlamayın ve böyle yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muşmula

Metal dinliyorum , olsa olsa bir iki tane tişörtüm vardır ama bundan ayrı , kapkara giyinip yüzü halkadan geçilmeyenleri saçma buluyorum , insan özenir elbet ama foseptiğini çıkarmamak da fayda var .

+1

Herşeyin azı karar çoğu zarar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irondawn -- 15 Mart 2010; 19:27:45 >
  • Rock ve Metal müzisyenlerinin dar giyinmelerinin sebebi sert ve erkeksi görünmek. Bir kaç konser izlerseniz dar deri pantolonlar üzerinden herşeyin ortada olduğunu görebilirsiniz. Amaç bu zaten.
  • Death-Black-Heavy metal dinlerim , hayvani eşofmanıma vansımada kimse laf edemez.
  • bol giyimek yakısmıyormu?
     Rock giyim ve Rap
     Rock giyim ve Rap
     Rock giyim ve Rap

• Müzikle pek alakası yok rap hiç dinlemem rock/metal dinlerim ama asla dar giymem bol giyerim genelde rahatlık meselesi.
  • Evet birader yakışmıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

bol giyimek yakısmıyormu?
     Rock giyim ve Rap
     Rock giyim ve Rap
     Rock giyim ve Rap

• arkadaşım nedir bu bol veya dar meselesi al bi tane gömlek ve onun üzerine uyumlu bir kazak.Altınada bi kot tamamdır.aşırıya kaçmanın gereği yok.
  • Abartmaya gerek yok günlük hayatımda giyerim kot pantolon gömleğimi dolaşırım, ancak şöyle olur metal bar yada konsere giderim çekerim siyahları. Öyle her zaman siyah dolaşmaya gerek yok, aynı şekilde bol giyinmeyede. Hadi rock tarzı yine iyi rapciler tam züppe çuval gibi giyiniyorlar.
  •  Rock giyim ve Rap

Kişinin zevkine bağlı bence kimisi çuvalda giyse yakışır

Dipçik: Rapçilerin seneyede giyerim hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pLainLogic -- 16 Mart 2010; 18:29:54 >
  • bence rock ve rap insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • Özenti mallarla giyinirsen özenti gibi olursun ama düzgün markalardan moda ya göre giyinirsen bi özentilik göremiyorum.
  • Bana kalırsa ne giyeceği kişiye kalmış.İster dar giyer, ister bol giyer, ister klasik giyer yolda gördüğü zamanda buna kimse karışamaz.Sonuçta herkesin zevkleri farklıdır bu açık açık görülüyor.Bende rock-metal dinlerim fakat giyim tarzım bu yöne hiç bir zaman kaymadı ( yırtık pantolonu saymazsak hoşuma gidiyor ).Fakat siyah veya koyu giyinen kişileri gördüğüm zamanda çok hoşuma gidiyor.Yani buna müzik tarzı olarak bakmamak gerekir.Müzik sadece aracıdır.Kişi gözüne hoş göründüğü veya giymeyi sevdiği için bol veya siyah veya klasik giyer.Bu arada koyu takılan fakat türkü dinleyen bir kız arkadaşım vardı :<
  • Metal kulturunde bulunan dar giyinme kismi, dar giyinmek olarak degil, eskiye uyumlu giyinmek olarak gecer. Kot pantolon yerine antik caglarda giyilen deri pantolon mesela...

Tabi dar giyin diye bir kural yok. Old scool thrasherlar kot pantolon ve beyaz tshirt giyer. birde kot yelekleri vardir. Blackerlar siyah pantolon giyer, deri ceketleri vardir rider modelinde. Hepsinin altinda ise postal vardir. Deathciler askeri pantolon giyer, ve bu boldur...

• yani kendi tarzını yaptığın zaman bol giyinmek ne özentiliğe kaçıyo nede başka bişeye yakışıyor bana göre evet görüşleri almak istiyorum yolda yürüken bakan çok oluyo ona sinir oluyom
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.