Şimdi Ara

Rock Band mi , Guitar Hero mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her iki oyunu da oynadım.Karşılaştırma yaparsak ses kalitesi olarak Rock Band daha önde gibi geldi bana.
    Eye of the Tiger 'i çalarken oyunun verdiği zevk tartışılmazdı.Aynı şarkı Guitar Hero'da sanki daha kalitesiz.
    Fakat oynanabilirlik konusuna geldiğimizde Guitar Hero daha iyi.Rock Band 'te malum ince yapılmış nota tuşları bazen karıştırılabiliyor.Ama Guitar Hero 'da net ve rahat bir şekilde geliyor notalar.
    Ayrıca Rock Band 'in diğer sevdiğim kısmı ise şarkının sololarına aynı puan vermesi ve '' % kaç '' olarak çaldığımızı göstermesi.
    Son olarak Grafik konusunu ele alalım.Guitar Hero 'da karakter ve sahne görünümü daha güzel ve özenerek yapılmış.Rock Band grafikleri bana biraz bayat geldi...
    Sizin görüşlerinizi alalım.

• İki oyunuda oynadım, İkiside muhteşem oyunlar karşılaştırma yapmak zor ama, bence Guitar Hero daha iyi..
  • rock bandı oynamadım ama guitar hero metallica süper.Ama şarkılar çok az ya. bunları nasıl çoğaltabiliriz. sevdiğimiz grupların şarkılarını indirip çalabiliyomuyuz?
  • Flash Hero en ıyısı.
  • Valla flash hero bilmem ama bilgisayarda oynayacaksanız en kralı frets on fire çok da kolay şarkı bulunup ekleniyor falan ama animasyon yok oyunda

Onun dışında bence rockbandin enstrumanları sesi falan çok kaliteli ama guitar hero da animasyon ve eğlence daha yüksek. Tecrübe meselesi tabi
  • Valla ikisi de güzeldir benim merak ettiğim konu hangisinin enstrumanları daha dayanıklı ? çok can alıcı bir nokta bu Full set almayı düşündüğüm için çok önemli bir detay bence bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elemriel

Valla ikisi de güzeldir benim merak ettiğim konu hangisinin enstrumanları daha dayanıklı ? çok can alıcı bir nokta bu Full set almayı düşündüğüm için çok önemli bir detay bence bilgilendirirseniz sevinirim

Rock Band Drum
    Guitar Hero Guitar and Microphone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

quote:

Valla ikisi de güzeldir benim merak ettiğim konu hangisinin enstrumanları daha dayanıklı ? çok can alıcı bir nokta bu Full set almayı düşündüğüm için çok önemli bir detay bence bilgilendirirseniz sevinirim

Rock Band Drum

Rock Band'in davulunda 4 pad var bildiğim kadarıyla, bu guitar hero'da sorun çıkarmaz mı?

• Rock Band bulabilsem alıcamda. Yok bulamıyorum.
  • @Kirk Hammet

gittigidiyorda bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

quote:

Rock Band Drum

Rock Band'in davulunda 4 pad var bildiğim kadarıyla, bu guitar hero'da sorun çıkarmaz mı?

Guitar Hero, 4 pade göre ayarlayabiliyor oyunu.Bir problem olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Denerod

quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

quote:

quote:

Rock Band Drum

Guitar Hero, 4 pade göre ayarlayabiliyor oyunu.Bir problem olmaz.

Oyunun vereceği zevk azalmaz mı?

• @Max_Kolesne

WT setini hiç denemedim o konuda bir yorum yapamam ama rock band setiyle de gayet zevkli.

Ayrıca davul olarak rock band her zaman daha iyidir guitar herodan, 4 padin problem olacağını düşünseler düzeltirlerdi diye düşünüyorum.
  • quote:

@Max_Kolesne

WT setini hiç denemedim o konuda bir yorum yapamam ama rock band setiyle de gayet zevkli.

Ayrıca davul olarak rock band her zaman daha iyidir guitar herodan, 4 padin problem olacağını düşünseler düzeltirlerdi diye düşünüyorum.

Peki rock band'in davul setleri ne kadar hocam? Bir de twin pedal olayı var mı?

Eğer daha hesaplıysa ondan alayım para bulduğumda
  • Arkadaşlar ebay'de 20-30 dolara guitar hero - rock band davulları var. Bunları hediye olarak işaretlettirip özel kargo şirketi değil de, posta ile göndertsem gümrükten geçer mi?
  • Guitar Hero daha iyi bence.
  • @Max_Kolesne

Rock Band'de setinde twin desteği var ama özel pedal seti almanız lazım diye biliyorum, tam emin değilim.

Bendeki davullar madcatz'in taşınabilir davul seti, gümrükte takılmadı küçücük kutudaydı zaten.

100 doları aşarsa davullar geçmeyebilir,boyutu da büyük zaten bayağı riskli bir alışveriş olur sizinki.
  • quote:

@Max_Kolesne

Rock Band'de setinde twin desteği var ama özel pedal seti almanız lazım diye biliyorum, tam emin değilim.

Bendeki davullar madcatz'in taşınabilir davul seti, gümrükte takılmadı küçücük kutudaydı zaten.

100 doları aşarsa davullar geçmeyebilir,boyutu da büyük zaten bayağı riskli bir alışveriş olur sizinki.

Hocam dediğim gibi fiyatları 20-30 dolar seviyesinde seyrediyor. Fakat büyüklüğü bakımından korkuyorum.
  • GH ve RB serisini silip süpürmüş arkadaşlar bir de Rock Revolution'a göz atabilirler

her ne kadar şarkılar cover da olsa

e,ne de olsa Konami,çıkıp da lisansa para vericek değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeeHaw -- 18 Temmuz 2009; 20:12:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeeHaw

GH ve RB serisini silip süpürmüş arkadaşlar bir de Rock Revolution'a göz atabilirler

her ne kadar şarkılar cover da olsa

e,ne de olsa Konami,çıkıp da lisansa para vericek değil

bütün şarkılar mı cover ya ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.