Şimdi Ara

Guitar Hero & Rock Band PS4'te oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Ben uzun süredir düzenli olarak her haftasonu arkadaşlarımla guitar heroya gidiyorum evde ps4 olunca bunun amelelik ve para kaybı olduğnu düşünmeye başladık. 3 saatine 20 lira veriyoruz eve almak daha mantıklı geldi. Biraz araştırdım fakat bulamadım da sizden yardım alayım dedim bizim playstation 4te Guitar hero gibi gitar ve bateriyi birlikte çalabileceğimiz bir oyun var mı yani baterisi ps4te çalışan oyun var mı ya da ps3teki kullandığımız bateri 4te çalışır mı bağlamanın herhangi bir yolu var mı ya da en kötü ihtimal pcde çalışır mı ps3 ekipmanları
    şimdiden teşekkürler iyi forumlar



  • yigidosever kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla PS3'teki bateri PS4'te çalışmıyor. Ayrıca PS4'te Guitar Heri Live oyunu var ama bateri var mı onu bilmiyorum. Benim arkadaşım aldı 2 gitar ve oyun paket halindeydi. Almanyadan almıştı 200 liraya falan geldi hepsi beraber. Zaten PS3'ün gitarıyla 4'teki gerek tuş dizilimi gerek tasarım olarak farklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS4 için GH serisinden sadece Guitar Hero Live var, bu oyunda da iki gitar (bass gitar seçimi yok) ve mikrofon dışında bir bağlantı yapılamıyor henüz, ileride eklenir mi bilemiyorum. Rockband ise aksine gitar, bateri, bass ve mikrofon desteğine sahip ama maliyet olarak biraz daha fazla. GH TV'nin güzel özelliklerinden birisi online desteği, gerçekten eğlenceli oluyor ama veritabanındaki şarkı sayısı şu an 500 civarında ve eski oyunlara nazaran rock grupları yerine ağırlıklı olarak pop şarkılar var. Rockband'de ise sanırım oyun ile birlikte gelen 60 civarında şarkı var, ama veritabanında çalmak için satın alınabilecek 2,000 civarı şarkı var ve oldukça zengin bir liste görebildiğim kadarıyla. Ama her bir şarkı için ortalama 2 lira ücret ödemek gerekiyormuş okuduğum kadarıyla. İki oyunun da artıları ve eksileri var, biraz ne beklediğinizle alakalı oyundan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.