Şimdi Ara

Rochas Man hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selam herkese,kendimi bildim bileli cok uzun yillardir sadece rochas man kullanirim.Tenimede gercekten cok uyan bi parfumdu cok seviyodum ve bu yuzden yillardir hic degistirmedim ama son 1-2 yildir ne zaman sevil veya tekin acar gibi yerlere gitsem rochasin artik gelmeyecegini soylediler.Rochas ayarinda sekerli parfum tavsiyesi istediginde bulundum fakat hic birini bir turlu sevemedim.Sonra mecburen internetten markafoni,mizu,hepsiburada gibi sitelerden siparis vermeye basladim.Gelen parfumlerin hepsi orjinal gibi kutusu olsun kokusu olsun vs bir sikinti yok bildigimiz rochas fakat kokusu hic ama hic kalici degil.Yillardir siktigim rochasin kaliciligiyla alakasi yok.Zaten anlamadigim nokta rochas eskiden 250 civari satilirdi sevil ve tekin acarda vs ama suan hepsiburada da cogu rochas 100 lira.Dedigim gibi koku ayni orjinal ona bi suphem yok ama yanlis birseyler var sanki kalicilik kokusunda.Ayni hepsiburada da baska bi satici 200 e satiyor mesela ama onunda benim eskiden tekin acar sevil vs magazalardan aldigim rochas gibi olacaginin garantisi yok.

    Benim anlamadigim bu kadar cok satan parfum neden kaldirildi?Bir tek turkiye'de mi yok yoksa komple uretimi mi durduruldu?Yillardir baska parfum kullanmadigim icin diger parfumlerden de uzak kaldim.Rochas yoklugunun cozumunu bulamazsam mecbur baska parfumlere yonelicem.Rochas tadinda yogun ve sekerli baska parfum onerisi olan var midir?
    Dp falan onermeyin lutfen kullanmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Dedigim gibi koku ayni orjinal ona bi suphem yok ama yanlis birseyler var sanki kalicilik kokusunda


    parfumlerin formüllerinin değiştirilmesi görülen bir durumdur.joop homme önereceğim ama onun da formülü değişmiş diye duydum.paco rabanne one million denemediyseniz deneyebilirsiniz.
  • Rochas`tan biraz daha az sekerli olabilir dersen Jean Paul Gaultier Terrible` a bir bak derim.
  • Parfüm alırken EDT yerine EDP alırsan esans daha yoğun olduğu için kalıcılığı da daha uzun sürüyor. Rochas'ın EDP si yok sanırım, belki eskiden kullandığın EDP idi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadowtr

    Parfüm alırken EDT yerine EDP alırsan esans daha yoğun olduğu için kalıcılığı da daha uzun sürüyor. Rochas'ın EDP si yok sanırım, belki eskiden kullandığın EDP idi.
    İyi bilgi. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum faydası olur mu veya bir şey çağırıştırır mı: 2015'te lisans P&G'den Interparfumes'e geçmiş diye yazıyorlar. İlk formül şeffaf/pembe gibiyken yeni formül kahverengi gibiymiş.

    Kalıcılıkta çoğu yeni parfüm sorunlu gerçketen. Yeni AB standartları bazı içerikleri kısıtlıyor, biraz bununla alakalı, bazen de talep çok artınca doğal rekolte yetişmiyor. Kokuya göre değişiyor tabii, sizinkini pek bilmiyorum. Bazen Eau de Rochas kullanıyorum. Kaliteli bir marka aslında ama sorun yaşayan bir tek o değil, Guerlain, Paco Rabanne... Bugün kalıcıkğını ekseriyetle koruyor gibi gelen markalardan Cacharel, YSL ve Givenchy'leri keşfettim. Bunlardan birisini beğenmeye çalışıyorum artık.

    Ben de İstanbul'da dükkan dükkan gezecek kadar enerjim olmadığından interneti kullanıyorum. İnternetten alırken müşteri yorumlarına bakın, her çeşit var maalesef. Bazıları iyi gibi görünüyor, puanları süper, fakat aradan taklitleri de satıyorlar gibi. Özellikle fiyatı genelden çok düşükse şüphelenmek lazım. Mesela, memnuniyet oranı %97+, ama ilk 20 yorumda 3 taklit şikayeti olabiliyor! Biraz "turist psikolojisi" var bence parfüm müşterisinde, o yüzden puan yerine yorumlara tek tek bakıyorum.

    ref:
    https://www.fragrantica.com/perfume/Rochas/Rochas-Man-1426.html




  • Hocam rochas yıllardır uygun fiyata satılıyor Türkiye'de. Üreticisi uygun fiyata üretebilen ve dağıtım ağları çok kuvvetli bir üretici bundan ötür maliyeti diğer parfümelere göre düşük olabiliyordur. Ayrıca bir de aradan diğer parfüm satıcılarını çıkartıp internetten satınca maliyetler iyice düşer ve ucuzlar.
    Sağlam sitelerden bakıyorsanız sahtesini alma ihtimaliniz olabileceğini pek sanmıyorum.
    Bu arada incelemek isterseniz parfüm blog'um
    parfümler ve yorumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.