Şimdi Ara

Roccat Kave 5.1 Almayı Düşünüyorum(ALINDI!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
12.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bişey sorucam bende roccat kave var onboard ses kartıyla kullanıyorum bu kulaklığın üzerindeki ayar kısmından rear sub center kısımlarını hareket ettiriyorum seste değişim olmuyor aynı şekilde titreşim olayıda çalışmıyo nedendir bu?
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Ob ses kartı ile pek kullanılacak bir kulaklık değil.O yüzden seste değişiklik olmuyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 23 Aralık 2014; 11:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Ob ses kartı ile pek kullanılacak bir kulaklık değil.O yüzden seste değişiklik olmuyor olabilir.

Mikrofonuda bozuldu yeni kulaklık almayı düşünüyorum kendiliğinden ses kartlı gelen kulaklıklardan almak mantıklımı sizce?
  • Ras0 R kullanıcısına yanıt
    Beni de kablosu rahatsız ediyordu masam geniş ve uzun sinema sistemim olduğu içinden kulaklığı çok nadir kullanıyordum.Geçtiğim hafta hem kablosuz olsun hemde şu eğil tak kısmından kurtulma amaçlı logitech g930 aldım.Beklentim olabildiğince düşüktü sadece pratik kablosuz mikrofon niyetine aldım yani.Netice olarak Kave'in yerini tutacak bir kulaklık değil sesi ve bassı yetersiz buldum.Bundan öncede TACTIC 3D SIGMA deneyim etmişim gene beğenmemiştim.

Mikrofonu bozulmamış olsa 100 tl civarına x-fi platinum tarzı bir ses kartı alman daha iyi olur derdim ama arızalıysa yapacak bir şey yok.Kullandığım ama beğenmediğim ürünler olduğu için al diyemem.Sadece daha önce kullandığım sistemlerden sonra beni kesmiyor ama seni mutlu edebilir diye bilirim.Amazon kampanyaları sonucunda g930 zu 200 tl civarına forumda satıyorlardı 0 olarak o parayı hak eden bir ürün olmazsa onu al.
  • Arkadaslar bende Sennheiser G4ME ZERO almayi dusunuyorum, ikinci olarak kave i dusunmeye basladim

hangisini tavsiye edersiniz?

bir de su an , Sennheiser G4ME ZERO temin edebilecegim bir site var mi?

tr de bulunmuyor saniyorum bu urun, amazon da gondermiyor tr ye.
  • bellerephone kullanıcısına yanıt
    Bende 3 tane kulaklık var Sennheiser PC 350, Sennheiser HD202 , Roccat Kave 5.1 .
    Ses kalitesi olarak Sennheiser fark atıyor ama Sennheiser çok pahalı.Roccat Kave 5.1 de de Subwoofer olayı çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 21 Ocak 2015; 7:53:34 >
  • HAKİKATEN SAĞLAM BİR KULAKLIK BEN SENNHEİSERİN HD 439 İLE BERABER SİPARİŞ VERMİŞTİM BU ROCCAT KAVE VE ÇOK FARK VAR ROCCAT İLE MÜZİK DİNLEMEKTE ÇOK GÜZEL. SADECE CREATİVE İN
    5.1 USB SES KARTI İLE KULLANIYORUM DTS VE DOLBY SESLERİ ÇÖZDÜREMEDİM YOKSAOYUN VE MÜZİK KONUSUNDA BENİM DENEDİKLERİM ARASINDA EŞSİZ BİR KULAKLIK. FİYATINI FAZLASI İLE HAK EDİYOR.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.Bende Roccat kave 5.1 iel Creative x-fi titanium ses kartı var , kulaklıktan hiç kesilmeyen bir cızırtı geliyor.USb nin takıldığı yerden şase yapıyor olma ihtimali var mıdır.
  • kokesta K kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimalle usb kaynaklı bir sorundur diye düşünüyorum bendede 5.1 x-fi pro harici ses kartı var gayet güzel sonuçlar alıyorum. birde dinlediğiniz kaynağın kalitesi düşük ise ondan olabilir bana da youtube de bir kaç müzikte dinledim usb adaptörü ile deneyebilirsin çözüm için. iyi günler
  • Evet arkadaslar almanyadan aldigim ve kozmetik olarak sifir duran urunlerimi satiyorum ayrica isteyen olursa elimde creative 5.1 soundblaster pro studio usb ses kartida satiliktir tekliflere acigim urunlerin piyasasi belli ister ozel msj ister tel no 5543829972

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kave den kablosuz bir kulaklıga geçip memnun olan varmı acaba? Kave gibi yüksek ses verecek ama dışarı yüksek ses vermeyecek güzel bir kulaklık arıyorum. Kave in en sevmediğim tarafı yüksek seste hoparlör gibi dışarı ses vermesi.

• Bir durum bildirimi ve bir nevi nostalji yapayım dedim

Ürünü alalı yaklaşık 6 sene oldu(7 Şubat 2012) ve halen kullanmaktayım,herhangi bir ses kalitesinde düşme,parazit v.s bir problem yaşamadım.

Mikrofonu halen sıkıntısız çalışmakta.

Sadece kulak süngerlerinin üstündeki deri kaplama döküldü biraz,ama renginde filan bir farklılık yok,bilmeyen anlamaz

Açıkcası bu kadar uzun süre dayanacağından şüphe duyuyordum,sonuçta teknolojik alet ne zaman bozulacağı belli olmaz.

Zamanında doğru tercih yapmışım,Roccat kaliteli ürün yapmış

• Al Swearengen kullanıcısına yanıt
    Kave in sol tarafından ses gelmemeye başladığından forumdan Creative SB Tactic 3d omega aldım.Wireless olmasına rağmen ses kalitesi biraz daha iyi gibi geldi.Son sesi oldukça yüksek,dışarı yine ses veriyor ama Kave e göre daha izole.Surround olarak düşünürsek Kave 10 basar.Dolby atmos ,Windows sonic,razor surround hepsini denedim, Cs Go da Roccat Kave ile arka çaprazdaki adamın yerini bile nokta atışı yaparken sanal surround yapamıyorum tam.

• Cs go da sanal surround ile adamın yeri çok net belli olmuyor dedim ve bu doğru. Sanal efektleri kapatıp cs go ayarlarındaki hrtf açıkken ise stereo kulaklık roccat kave i hiç aratmadı.Arkamdaki,çaprazımdaki adamı, uzaklığını çok net seçebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Swearengen

Cs go da sanal surround ile adamın yeri çok net belli olmuyor dedim ve bu doğru. Sanal efektleri kapatıp cs go ayarlarındaki hrtf açıkken ise stereo kulaklık roccat kave i hiç aratmadı.Arkamdaki,çaprazımdaki adamı, uzaklığını çok net seçebiliyorum.
    Selam hocam.Bu ses konularında bilgili gibisiniz. Pc'de film ve oyun için kulaklık arıyorum.Şu an kullandığım g930 7 sene oldu ses olarak beni tatmin etmiyor.Aklımda genel olarak ikinci el kulaklık almak var.Aklımdaki fikirleri şöyle bir sıralıyım sen de bana yardımcı olabilirsen çok mutlu olurum.

1-İkinci el bir astro a50 wireless gen2-3 kulaklık almak istiyorum.Fakat pc'de kullanmam için optik çıkışlı bir ses kartı gerekiyor.Direk usbden alınan sesin kalitesini pek bilmiyorum.
    2-İkinci el 5.1 ses kartı ve roccat kave true 5.1 kulaklık alma fikrim var.Ama çok fazla kablo karmaşası olacak galiba.

Sence nasıl bir sistem kurmalıyım.Bu sony kulaklıklardan hiç anlamıyorum ama biraz göz attım optik giriş çıkış lazım galiba.Yani ses kartı lazım gibi geldi bana.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Ses konusunda çok bilgili değilim malesef.Denediğim,kullandığım yukarıda bahsettiğim 2 kulaklık var sadece.

Kulaklıklarda optik çıkış nasıl oluyor bilmiyorum.
    Kendi deneyimime göre creative 3d omega, stereo ve kablosuz kulaklık olmasına rağmen roccat kave+creative 5.1 surround pro ses kartına göre daha iyi ses kalitesi veriyor.Astra a50 lerin ses kalitesi çok övülüyor. Gerçek 5.1 cs go da daha iyi bir yön tahmini veriyor ama genel olarak stereo kulaklıklar daha iyi deneyim veriyor.Stereolarda yön tahmini de gayet iyi. Ben olsam kablosuz stereo bir kulaklık alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.