Şimdi Ara

Robotlar geliştirilmemeli.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç bir zaman bilinç kazandiramayacaklar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu yazacak kapasite yok kimsede . yapsa yapsa google gibi bir yerden cikabilir ki umut yok o konuda. En son kediyi taniyabilsin diye milyonlarca kedi fotosu topladilar. Boyle ogreticez diye cok buyuk caba sarf ediyorlar. Mario oyununu ogrenip cozmesi için milyon deneme yapiyor . cok uzagiz bu hayallere

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Belkide Dünya'nın yeni ev sahipleri onlardır? Evrimin son ve mükemmel halkası. Ölümsüz düşünebilen bir canlı. İnsanlarda yaratıcıları olacak. Hatta ilk benliği olan yapay zekayı yapan insanıda tanrıları yapacaklar...

Biri westworld izlemiş

• Bilinci olan bir yapay zeka yapılırsa bazı riskler olabilir bence. Tabi önlem alarak ilerliyorlardır. Ama teknolojinin insanlığın ahlak anlayışından daha hızlı geliştiğini savunanlar da var.
    Teknolojik tekillik diye bir kavram var. Makine zekasının insan zekasının önüne geçtiği an. Ondan sonrasının öngörülemeyeceğini söylüyor.
    Programladan, yazılımdan hiç anlamıyorum, bilinçli yapay zeka yapılabilecek bir şey midir bilmiyorum ama insan dışında bir bilinç çok merak uyandırıcı bir şey. Onun bazı sorulara nasıl cevap vereceğini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 1 Şubat 2017; 11:5:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floda

Onu yazacak kapasite yok kimsede . yapsa yapsa google gibi bir yerden cikabilir ki umut yok o konuda. En son kediyi taniyabilsin diye milyonlarca kedi fotosu topladilar. Boyle ogreticez diye cok buyuk caba sarf ediyorlar. Mario oyununu ogrenip cozmesi için milyon deneme yapiyor . cok uzagiz bu hayallere

Ya robot kediyi fotograflardan ogreniyorum derken içten içe atom bombasinin yapilisini işliyorsa yapay beynine?

• İşte bunlar hep Westworld

• @ileri iade konuya bekleniyorsun
  • Onada kontör falan lazım olur. Türkiye nasıl olsa kendi robotunu üretemez. Asgari ücretle 56 ay taksitle robot alırız. Kontör yükleyemediğimiz için robot çalışmaz. Üzerine dantel örtüp biblo olarak kullanılabilir. Sıkıntı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcamoka

Onada kontör falan lazım olur. Türkiye nasıl olsa kendi robotunu üretemez. Asgari ücretle 56 ay taksitle robot alırız. Kontör yükleyemediğimiz için robot çalışmaz. Üzerine dantel örtüp biblo olarak kullanılabilir. Sıkıntı yok yani.

Ne kontörü kardeş? Kontör değilde TL olabilir... banka hesabimizdan kendine TL falan çekersen dijital gırtlağını keserim onun

• bu tezi savunanlar cidden izlediği filmlerin etkisinde kalmışlardır kanaatime göre, neden?
    öncelikle insanların yapamıyacağı hiçbirşey, kıramayaağı hiçbir yazılım, çökertemeyeceği hiçbir site yani kısacası insan elinde çıkmış herhangi bir yazılım yada androidin yine insan tarafından durdurulması,hacklenmesi,kırılması mümkündür. diğer durum ise imkansızdır. makineler düşünemez ve asla düşünemeyeceklerdir. yazılım ile bir programa düşünme yetisi veremezsiniz. oransal olarak hesaplama yaparlar sadece iyi veya kötü. ancak olayın başında (filmlerdeki gibi!) kötü ruhlu, düşünceli bir insan varsa droidleri kendi isteğine göre programlar belki o zaman böyle bir olay olabilri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altyazar

bu tezi savunanlar cidden izlediği filmlerin etkisinde kalmışlardır kanaatime göre, neden?
    öncelikle insanların yapamıyacağı hiçbirşey, kıramayaağı hiçbir yazılım, çökertemeyeceği hiçbir site yani kısacası insan elinde çıkmış herhangi bir yazılım yada androidin yine insan tarafından durdurulması,hacklenmesi,kırılması mümkündür. diğer durum ise imkansızdır. makineler düşünemez ve asla düşünemeyeceklerdir. yazılım ile bir programa düşünme yetisi veremezsiniz. oransal olarak hesaplama yaparlar sadece iyi veya kötü. ancak olayın başında (filmlerdeki gibi!) kötü ruhlu, düşünceli bir insan varsa droidleri kendi isteğine göre programlar belki o zaman böyle bir olay olabilri

Teşekkürler hekır amca

• ben daha 10 parmak yazamıyorum ne hackerlığı
  • Raspberry pi ile herifler resmen robot yapıyor yahu, kaç liralık cihaz. Güzel donanımlar yerleştirilirse kiralık katile gerek kalmaz.

• Jarvis e gelene kadar skynet var.birgun Arnold kapına gelip elbiselerini ve kapinin önündeki 1.6 şahin in anahtarlarını ver diyebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam Bill Gates'e haber veriyorum proje yarın iptal ediliyor
  • kaçınılmaz olarak öngörüler gerçekleşecek, robotlara dikkat edilmesi gerektiğini bilimadamları bu konu üstünde dikkatleri çekiyor. yapay zeka ile insanı duygularla olmasada insanlara zararları doğrudan veya dolaylı olarak dokunacaktır. ama daha öncesinde insani bir tehlike ortaya çıkmalı. Amerikanın milyonlarca milyarlarca drone yapıp bir ülkeyi işgal ettiğini düşünün, illa robot deyince aklınıza insan şeklindekiler gelmesin. iron man örneğide çok yerinde, süper güce kavuşan akıl sağlığını yitirmiş kimseler dünyaya meydan okumaya çalışabilir.
  • https://youtu.be/BrNs0M77Pd4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirim -- 1 Şubat 2017; 15:32:11 >
  • Kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

Jarvis e gelene kadar skynet var.birgun Arnold kapına gelip elbiselerini ve kapinin önündeki 1.6 şahin in anahtarlarını ver diyebilir

Hocam nerden bildiniz aracımı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.