Şimdi Ara

Robotlar geliştirilmemeli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bence geliştirilmemeli. Çümkü nasıl kötü insanlar oluyorsa kötü robotlarda olacaktır. Iron Mandeki jarvisin kendi kendini yenileme geliştirme özelligi vardı. Korkutucu derecede tehlikeli bu aletler.. mutfak robotunuzun size kinlendiğini düşünün, bir sabah kalkıyorsunuz ve kırmızı gözlerle size doğranmış salatalık fırlatmaya başlıyor Boşuna dünyanın sonunu getirmeyelim.

Teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle bisey yaparsa onu doverim

• pilini sökeriz, fişini çekeriz, kablosunu keseriz.

bir şekilde hallederiz.

• Yaw cok mu film izliyorsunuz yoksa 10 yaşında felan misiniz robotlar insan yapımı bunu unutmayın onun programına oyle rastgele bi kod yazılmadigi surece boyle fantaziler olmaz yatin uyuyun

• quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Yaw cok mu film izliyorsunuz yoksa 10 yaşında felan misiniz robotlar insan yapımı bunu unutmayın onun programına oyle rastgele bi kod yazılmadigi surece boyle fantaziler olmaz yatin uyuyun

Hocam ne belli allah için? Sen onu programlarken alttan allta kendi kendini programliyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegend27

quote:

Yaw cok mu film izliyorsunuz yoksa 10 yaşında felan misiniz robotlar insan yapımı bunu unutmayın onun programına oyle rastgele bi kod yazılmadigi surece boyle fantaziler olmaz yatin uyuyun

Hocam ne belli allah için? Sen onu programlarken alttan allta kendi kendini programliyorsa

Yav kardeşim kendi kendini programlama ne demek ? Insan yapımı diyorum beşeri ürün diyorum bi programlari var diyorum. Programcısı öyle sacma bi kod eklemedigi sürece böyle bi fantastik olay olmaz

• kod yazmasını engellersin olur biter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle veletlik yapma robotlar kendi başlarına birşey yapamazlar.ancak biri diger insanlara saldırması için robotları proglamlayabilir veya ileride yapay zeka vs tam olarak geliştirilirse bu mümkün olabilir.şimdi terket burayı.sütünü iç ve uyu evlat.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheLegend27

quote:

Yav kardeşim kendi kendini programlama ne demek ? Insan yapımı diyorum beşeri ürün diyorum bi programlari var diyorum. Programcısı öyle sacma bi kod eklemedigi sürece böyle bi fantastik olay olmaz

robotları hafife alıyorsun hocam. duyguları korkuları olmaz.. şakaya gelmezler.

• Bu mantıkla patlıcan da yetiştirmeyelim. Kendini büyütüp bize saldırır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belkide Dünya'nın yeni ev sahipleri onlardır? Evrimin son ve mükemmel halkası. Ölümsüz düşünebilen bir canlı. İnsanlarda yaratıcıları olacak. Hatta ilk benliği olan yapay zekayı yapan insanıda tanrıları yapacaklar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen konuya en ütopik yönünden yaklaşmışsın. Evet robotların geliştirilmesi çeşitli kötü sonuçlara yol açabilir tabi ki. Örnek vermek gerekirse, bence en önemli noktalarından birisi, robot teknolojisi ilerlediği zaman artık insanların yaptığı işleri daha düşük maliyetle, daha verimli bir şekilde yapabilecek. Böylelikle insanlar için istihdam azalacak. Bunun bir çözümü var mı onu bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Belkide Dünya'nın yeni ev sahipleri onlardır? Evrimin son ve mükemmel halkası. Ölümsüz düşünebilen bir canlı. İnsanlarda yaratıcıları olacak. Hatta ilk benliği olan yapay zekayı yapan insanıda tanrıları yapacaklar...

Ateist olanlar bizi silker hocam.

• Westworld izleyip gelmiş xd

• tehlikeli olan robotların gelişmesi değil, bilinçlendirilebilir olup olmamaları. bilinç kazandırılmadan geliştirilmeleri önlenemez bir gerçek ve gereklilik.
  • Kangal alır

Sıkıntı yok

• Ah be güzel kardeşim keşke öyle bir şey mümkün olsa. Bayağı bi dertten kurtulurduk.
  • Hayal dunyasinda yaşıyor millet. Yapay zeka konusunda gelissekte bilinç konusunda umutlu degiller makina ogrenmesi ve yapay sinir aglariyla ugrasirsaniz bu bilinc kazandirmanin zorlugunu anlarsiniz. Sen ogretirsen yapması kolay. Taniyor ogrettigini uyguluyor ama kendi ogrenemiyor, kavrayamiyor. Sadece soylenen komutları yapabiliyor . cok uçmayin yani

• Sabah kinlenip salatalik firlatma olayina tek ben mi guldum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Floda

Hayal dunyasinda yaşıyor millet. Yapay zeka konusunda gelissekte bilinç konusunda umutlu degiller makina ogrenmesi ve yapay sinir aglariyla ugrasirsaniz bu bilinc kazandirmanin zorlugunu anlarsiniz. Sen ogretirsen yapması kolay. Taniyor ogrettigini uyguluyor ama kendi ogrenemiyor, kavrayamiyor. Sadece soylenen komutları yapabiliyor . cok uçmayin yani

Diyorum ki işte virus gibi bişi olsa kendi kendini programlasa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.