Şimdi Ara

robotıcs wireles kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.usr.com/images/products/product-emea.asp?prod=5422&loc=trky

lınkde görulen modelı kullananız varmı nasıldır wus 200 kullanmısdım zamanında memnundum robotıcks alıcam onun menzılı nasıldır cekıs gucu baglatı kalıtesı fılan kullanıcı yorumunuzu beklıyorum

• Bilişim mağazasındayım ben Arkadaşım...
    Roboticks şu an bizim en cok tavsiye ettiklerimiz arasında gayet iyidir ve en az sorun cıkaran markadır...
  • kapalı alanda yaklasık 100m' kadar alanda cekebılırmı meselaa kalıtelı marka oldugunu bılıyorum ondan alıcam tesekkurler pekı sınyalı dahada guclendırebılmem ıın ne yapmam gerekır alıcıya konserve kutusu olayı takılıyomus öle duydum
  • Mutlaka ceker ama az once yazmıs olan arkadasında soyledıgı gıbı duvarlar cogalınca sorun olabılır mesela alt katı ceker ama onun altındakı kata dagıtıcı gerekır sen sadece kendı daırende kullanıcaksın sonucta dımı yanı bır kac kısı kullanıcaksa bınada mesela senın karsı daıren alt katın ust katın wiralless i görur ancak onun yanındakı daırelerın gormesı bıraz zordur ok mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar benim de sizlere bir sorum olacak. Konu belki biraz farklı olabilir.
    Benim 2 ay önce satın aldığım wi-fi özelliği olan HP iPAQ 514 marka cep telefonum (cep bilgisayarı) var. Kullandığım modem USRobotics 9108 kablosuz. Sorunum şu. Cep telefonu ile modeme wi-fi üzerinden sorunsuz bir şekilde (dört sinyal kutucuğundan ikisi dolu) bağlanıyorum. Ama yandaki odaya gittiğimde yani telefon modemi göremediği anda bir dakika içinde wi-fi kopuyor. Tekrar modemi görecek şekilde yaklaştığımda wi-fi ile hemen bağlanıyor. Bu telefonu sırf wi-fi üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapabilmek için satın aldım. Ama telefon modemi görmediğinde wi-fi kopunca bende sinirden kopuyorum. USRobotics modemi birçok kereler sıfırdan kurdum, USRobotics teknik servisini aradım, telefonu HP teknik servisine gönderdim ama hiçbir şekilde çözüm bulamadım. Halbuki laptopla üç oda ileriden bile sorunsuz bağlanabiliyorum. Acaba bu modemin antenini desibeli daha güçlü başka bir antenle mi değiştirmem lazım. resmen çaresiz kaldım. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.