Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
56.086
Cevap
1.323
Favori
2.235.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zatrox kullanıcısına yanıt
    Hocam o durumu karşı taraf çözüyormuş.

    Arkadaşın mesajına bir göz atabilirsin.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138549299

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Aaşağıdaki mesajdaki konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? Çin için üretilen Xiaomi cihazlarının yurt dışında kullanılmasının engellenmesi ile ilgili?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138621050

    Teşekkürler,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevin21 -- 10 Haziran 2019; 17:54:24 >
  • Kesinleşmedi ancak doğru bilgi. Sadece Xiaomi değil, Çin’de üretilen tüm robot firmaları için aynı durum geçerli olacak gibi görünüyor.
    İşin kötüsü şimdiye kadar satılan robotlara da geriye doğru kilitleme yapılmasından bahaediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.irobot 605,. 606,. 616,. 671 modellerinden hangisini tavsiye edersiniz.epa/HEPA filtre 671modelinde var sadece bu önemli bir fark yaratır mı.xiomi mi2 ile bu saydığım modellerin bariz bir farkı varmı.sergis parça vs olarak mi2 yimi yoksa irobot mu tavsiye edersiniz bir de A8 serisi bu saydiklarima göre ihtiyacımız var ancak fazla bilgimiz yok yardımcı olursanız sevinirim@Hepsirobot



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koridorum -- 10 Haziran 2019; 22:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler , peki böyle bir durumda ne olacak sizce? Eldeki ürünler çöp mü olacak? ve halen birçok sitede bu ürünler satılmaya devam ediliyor ? Bu konudaki gelişmeleri nereden takip edebiliriz acaba?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Biz Türkiyeden aldık bunlarda dahilmi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kevin21 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Xiaomi resmi ithal edilen ürünlerde bir sorun olmaması gerekir, onlar sonuçta firma garantilidir.
    Piyasada başka kanallardan getirilen ürünlerde sorun olabilir.
    Her şekilde, ne tür bir kısıtlama getirileceği önemli ancak temel fonksiyonlarda bir kısıtlama olamaz.
    Ben S50 modelinde haritaları hafızaya alma konusunda kısıtlamalar bekliyorum ancak bunlar bir iç duyum sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Bende çok sayıda xiaomi cihaz var. Hepsini mi Home ve hub ile birbirine bağladım. Ama Çin den aldıklarıma burdan aldıklarım aynı oturumda görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koridorum K kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Filtre konusundan başlayalım: büyük şehirlerde evde pencere açık oturuyorsanız HEPA filtre kullanmanın bir anlamı yok. Robotların üzerindeki basit filtreler dahi %97 civarında bir toz tutmaya sahiptir, daha hassas filtreleme ancak HEPA/ULPA ile yapılabilir, ihtiyacınız var mı buna siz karar verin. Düşük model alıp filtresini de değiştirebilirsiniz. Ne robot alırsanız alın, filtresini düzenli değiştirin.

    R605/606/616 arasında ciddi fark yok, R671 internete bağlanıyor sanıyorum. Mekanik olarak hiçbir farkları yok, tüm modeller seri bazında mekanik altyapılarında aynıdır.

    Irobot 600 serileri ile Xiaomi 2. seri karşılaştırmak anlamsız. Xiaomi full harita navigasyonlu bir cihaz, 2000Pa vakım güçlü, ıslak mop özelliği var, mekan tanıma var. R600 serileri sadece kuru temizlik yapan bir cihaz, 600Pa vs ve

    Irobot dünya genelinde servis konusunda hassastır ve tamir edilmesi çok kolaydır, bir sorununuz olursa ben de yardımcı olurum. Xiaomi ile R600 mekanikleri çok benziyor, o da sağlam ve güvenilir yapıda. Servis konusunda ciddi bir şikayet duymadım 2. seri için, ama cihaz nispeten yeni bir ürün tabii.

    Sizin aklınız çok karışmış anlaşılan. Naçizane öncelikle siz evinizin zemin boyutu, zemin özelliklerini ve ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak bir liste yapın, ona göre model aeçiminizi yapmak kolay.
    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunun sebebi farklı bölge için üretilen ürünlerin farklı bulut sistemleri üzerinden işlem görmesidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hepsirobot.
    Anladığım kadarıyla irobot 600 serisinden herhangi hangisini alsam tek fark ücreti olacak.671 evet internete bağlanıyor bu sanırım benim işime yarayacak bı özellik.

    Sizden evimiz hakkında birkaç şeyden bahsederek yardım isteyeceğim .şimdiden teşekkürler.

    Evimiz 3+1.toplamda 110metrekare.plani ortada uzun ince bir koridorun sağında ve solunda yeralan odalar şeklinde.evde Shaggy kilim gibi ince ya da püsküllü şeyler olmasa da her odada normal halılardan var.esyalarin çoğu yüksek ayaklı, zorlanacağı tek yerin ardiye odası ve yemek masasının sandalyesi olacağını düşünüyorum .zeminde ise seramik ,laminant ve ahşap parke kullanılmış.halilarda püskül vs yok bu arada.
    Evde 2kisi var,ama sağlam kirleniyor ev ,bakmayın.haftada 3jez calistiracagiz muhtemelen.kablo vs.tabiki var evde ama sorun olursa biraz kaldırıp duvara sabitleriz artık napalim.

    Tekrar bir fikir vermeniz gerekirse irobot 896 mı yoksa a8mi tavsiye edersiniz.

    Bir de xiomi evet bakınca fiyatı iyi ve özellikleri de güzel ama burda sürekli
    Lidar arizasindan bahsedilmiş.sanirim piyango gibi birşey Lidar konusu,çıkarsa uğraş dur.cikmazsa ne ala.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koridorum -- 11 Haziran 2019; 9:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • koridorum K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    110m2 evin eşyalı neti 80m2 civarındadır, burayı da hemen her robot temizler. iRobot çift fırçalı sistemi ile çok güzel temizlik yapar ama halıları zamanla yıpratabilir, aklınızda bulunsun.

    Bir robotu evde olmadığınız her gün çalıştırmak için alırsınız, elektrik süpürgesi mantığından kurtulun lütfen. O ayarladığınız saatte kendi işini kendi başına yapmaya başlayacak - tercihen siz evde yokken - ve döndüğünüzde evi tazelenmiş/temizlenmiş bulacaksınız: robot süpürgelerden beklediğimiz temel konu budur, bu olmalıdır.

    R600 serilerinden R800 serilerine atlamanızın manası yok, tabii extra 2k TL ödemek istemiyorsanız. Temizlik ünitesi ve biraz daha güçlü bir fan farkı var ama navigasyon vs hep aynı. Madem o kadar yatırım yapmayı gözden çıkardınız 6k TLye R900 serisi bir iRobot alın, hiç olmazsa cep telefonunuzda gelişmiş bir ev haritası olur.

    Ama daha fazla işlemi Xiaomi S50/55 ile de mükemmel yapabilirsiniz. İkinci seri Xiaomi'lerde lidar arızası çok ender geliyor, yurtdışındaki MTBF değerleri de çok başarılı. 4k TL civarına alabiliyorsunuz şu an piyasada. Garanti belgesi istemeyi unutmayın, fatura yasal olarak geçerli değildir, önceki yazılarımda detaylı açıklamıştım.

    R898 ile A8 arasında çok bi fark yok ama fiyat farkını bir kenara bırakırsak iRobot kaliteli ve dayanıklı ürünler yapar, zaten elinize aldığınızda da bunu hissedersiniz. Zamanınız varsa iLife A9s bekleyin derim, hem teknolojisi, hem navigasyonu çok daha iyi. Tabii o gelinceye kadar 3. seri Xiaomi de ülkemize gelecektir vs vs.. bu döngü durmayacak zaten.

    Yarın sabah bi şey almayı düşünüyorsanız, A8s f/p değerine göre (2150TL) oldukça iyi (vakum gücü Roomba ile hemen hemen aynı 1200Pa, Xiaomi S50 2000Pa). Daha yukarı fiyatlarda Xiaomi rakipsiz zaten.

    İyi günlerde kullanınız.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 11 Haziran 2019; 10:0:26 >




  • luckystar kullanıcısına yanıt
    İlginize çok teşekkür ederim.
  • Yeni Xiaomi Roborock S6 hakkında çok güzel bir incelemeyi bilgilerinize sunuyorum.
    https://www.pocket-lint.com/smart-home/reviews/xiaomi/148055-roborock-s6-robot-vacuum-cleaner-review

    Saygılarımla,
  • Teşekkürler.karar verdik xiomi alacağız.saticilarda xiomi s50 olarak ararken xiomi mı robot vakum diye bir ürüne rastladık.bunun diğerinden farkı s50nin silme özelliği olması fakat bunun olmaması mıdır.ya da başka bir ayrımı var mıdır.

    https://ty.gl/zgj3utwz bahsettim ürün bu. Arada 1000tl fark var.olay sadece silmek ya da silmemek ayrımı ise silmese de olur diyeceğim:)

    Başka farkı varsa 2modelin bilmiyorum tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koridorum K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    S50/55 yeni seridir. Mi ise Xiaomi'nin ilk çıkardığı robot, 3 senelik bir model. Navigasyon sistemi, fan gücü vs daha farklıdır.
    Mop özelliği tabii ki tercih meselesi.
  • Merhaba.buradaki bilgilerin ışığında ve hepsirobotun yardımlarıyla Xiaomi s50 almaya karar verdik .Türkiye de 4bin malum.bangdood dan alalım dedik ama Türkiye'ye satışı olan bir satıcı bulamadık,sanırım siteyi tam cozemedigimizden:)

    Türkiye satışı yapan bir satıcının bangdood linkini atabilecek bir arkadaş yardımcı olursa çok seviniriz.
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koridorum K kullanıcısına yanıt
    Banggood da TR gönderen yok. Newegg'e baktım ama 3900 TL'ye geliyor vergi kargo dahil. Gearbest'de 2400 TL vergisiz. Tahmini 1000 TL vergisi olur + 356 TL de kargosu var. Şuan %20 gümrük + % 20 ÖTV olduğundan 1000 TL civarı vergi çıkıyor bu ürünlerde.

    Madem yurt dışından alacaksınız
    Ecovacs Deebot 900 vergi ve kargo dahil 469 dolar. Satıcı olarak Autobahn USA seçmeniz lazım. Ürün amazon tarafından gönderilmektedir. Satıcı ile işlem yapılmıyor.
    https://www.amazon.com/ECOVACS-900-Technology-Connected-Compatible/dp/B079C6TTKM/ref=sr_1_8?keywords=Ecovacs+930&qid=1560313640&s=gateway&sr=8-8




  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    Yüzbaşım günaydın,
    Ecovacs 900 çok güzel bir robot ancak sanırım koridorum kullanıcısı mop özelliği de istiyor.
    E900 modeline mop takılamıyor maalesef.
    Saygılarımla
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incile

    iLife A9s robot süpürgenin Türkçe incelemesi geldi. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. Titreşimli mop özelliği, mobil uygulama desteği gibi birçok artısı var.


    https://www.youtube.com/watch?v=7sh7e9dPm-I
    Güzel inceleme olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.