< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (755. sayfa)

-
-
Mrb
Çok yeni bir s9 kullanıcısıyım ilk deneyimlerim olumlu, ancak ilk robot süpürgem yani size s5 max tan iyi kötü diyebilecek tecrübeye sahip değilim. Ancak bende bu cihazı almadan önce araştırdım, soruşturdum ve kıymetli @Hepsirobot Ali beyin önerilerine kulak verdim. Ali beyin bir çok üye tarafından sormuş olduğu s5 max mı, 360 s9 mu sorusuna verdiği bir cevap var;
"Saydığınız robotlardan S9 ve S5Max yetenek olarak benzer ancak kalite ve dayanıklılık olarak çok ayrışan ürünlerdir."
bu yorumunda bence anlatmak istenilen bütçeye göre hareket edilmesi, bütçe uygunsa öncelik s5 max, bütçe daha düşükse 360 s9.
360 markası ve TR distribütörü hakkında edindiğim bilgileri ve kullanıcı yorumlarını forumda son 10 sayfa içinde paylaştım. Youtube de s9 test videosu Türkçe olarak mevcut.
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 7 Ekim 2020; 20:45:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de bahsettiğiniz tenda nova'nın ikili ürününü bir aydır kullanıyorum. Evimiz 150 m². Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Çok rahat ettiğimi söyleyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında fiyat olarak daha uygun 360 s5 de mantıklı geliyor yaptıkları arasında büyük farkları yoksa🤔
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotiRobot modellerine bakın.
ilife A9s yeniden ithal edildi, ithalatçısı sorunlu ama kendisi güzel cihazdır.
Hocam bahsettiğiniz modeli satan bir yer göremedim.
Mop lu bir robot süpürgeye ihtiyacım olduğu için açıkçası s5 i hiç incelemedim desem yeridir. Kıyaslayın iki cihazı, kullanıcı yorumlarına göz atın satış sitleri üzerinden. Her şeyden önce ihtiyaçlarınız doğrultusunda size uygun özellikteki cihazları mercek altına alın. S5 ile S9 sorusuna direk bir cevap gelme ihtimali çok düşük, çünki yeni cihazlar. Yinede belki Ali beyin elinden geçmişlerdir.
Sherman teknoloji satıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
www.hepsiburada.com
ILife A9S Robot Süpürge Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Alhttps://www.hepsiburada.com/ilife-a9s-robot-supurge-p-HBV00000XX6Z3?magaza=G%C4%B0ZASMART&wt_gl=cpc.6807.shop.elk.sda-supurge-ssc&gclid=EAIaIQobChMIlLmGz4qj7AIVkakYCh0XHwNMEAsYASABEgKCV_D_BwE
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Dm lutfen
Teşekkürler. Peki bağlantı hızınızı en uzak noktada da alabiliyor musunuz? Sıklıkla kopmalar oluyor mu? Hepsinden önemlisi robot süpürge haritalamada ve geçişlerde sıkıntı yaşıyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: atakan84Ben de bahsettiğiniz tenda nova'nın ikili ürününü bir aydır kullanıyorum. Evimiz 150 m². Şu ana kadar bir sıkıntı yok. Çok rahat ettiğimi söyleyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeniyim bu başlıkta. Bu marka iyi midir hocam? Haritalama vs mevcut gibi. Xiaomi ye göre ekşisi var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
A9S çok güzel bir makinedir. Ancak satıcısı konusunda şüphelerimiz var, geçen sene ithal edip sonradan ortadan kaybolan Linex firmasının devamı gibi görünüyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotA9S çok güzel bir makinedir. Ancak satıcısı konusunda şüphelerimiz var, geçen sene ithal edip sonradan ortadan kaybolan Linex firmasının devamı gibi görünüyorlar.
Evim dubleks. Toplam 150 m2. Internet sorunu yok ama model bulamadim
Ali Bey selam,
Bende N79s var. Bildiğiniz gibi bu modelde haritalama özelliği mevcut değil... Merak ettiğim nokta, ben bu cihazı otomatik modunda çalıştırdığımda bütün evi dolaşıyor mu? Haritalama olmadığına göre evin hepsini dolaştığını nereden biliyor? Rastgele dolaşarak her defasında tekrar tekrar evin sınırlarını mı belirliyor?
İşe gitmeden önce çalıştırıp, döndüğümde şarjda bulduğum için izleme fırsatımı olmadı.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Ekim 2020; 22:49:29 > -
Nasıl yani?
Roborock, Ecovacs, Xiaomi MopPro mesela... 360 S9.
Robot çok.
-
Duvar algoritamsı denen bir sistemle evin tamamını dolaşmaya çalışıyor.
Her ne kadar harita yapmasa da duvarlara değdikten sonra oluşturduğu geniş üçgenler ile (matematikte Reuleaux üçgenleri olarak geçiyor) oldukça az bir yeri uğramadan geçerek temizlik yaparlar. Sadece N79S değil, hemen tüm haritalamasız irobot modelleri de ayn prensiple çalışır. Öndeki tekerleğin içi kısmındaki sensörler ve ana sürücü tekerleklerin motorlarındaki encoderler de gittiği mesafeyi ölçüp basit de olsa bir haritalama yapar.
Evet, her defasında bu işlemi sıfırdan yapar, saklaması söz konusu değil.
-
-
-
A101 modeli Xiaomi bu. Geçen ay orada satılıyordu, giriş seviyesi bir haritalı robottur.
Ekmek/köfte dengesini gözetir.
Hocam haddim değil ama 150m2, dublex... 1C'den daha iyisini hakediyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 7 Ekim 2020; 23:13:37 > -
Önerdiğiniz ilfe a9s kofte kalitesini artırir mi:) çok soru oldu kusura bakmayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X