Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hysen Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.347
Cevap
1.471
Favori
2.573.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hem mop yapıp hem de süpüren iyi bir navigasyona önereceğiniz model ne olurdu ? Ev yaklaşık 90m2. Salonda sadece bir adet ince bir halı var.

gördüğüm kadarıyla viomi v2 gibi duruyor ama sizin tavsiyeleriniz nedir ?

bir de dışarıdayken çalıştırabiliyor muyuz bu aletleri ? Yoksa sadece saat ayarlayıp şu saatte temizle modu mu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4can -- 8 Ekim 2020; 9:24:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt
    Hayır efendim, bu renkte bir sorun olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mephissto kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Bu soruya cevap vermem çok zor çün ki o koyulukta evimde bir alan yok test edebileceğim. Ama sensörlerin genel çalışma prensibi üzerinden Ali bey fikir verebilir. @Hepsirobot

• Arkadaşlar bu Xiaomi robotların hepsi Türkiye garantili mi? yoksa ithalat garantili olanlar varmı

• Deadwood kullanıcısına yanıt
    Çok büyük miktarı ithalatçı garantili efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Çok büyük miktarı ithalatçı garantili efendim.

Türkiye garantili satan yerler yok mu peki Amazon falan?

Satışını yapan firma bilgisine bağlı, hepsiburada N11 gibi satış yapan firmaların ürün bilgisinde genelde ilan başlığı yada özelliklerin en altınta garanti tipi yazıyor. Ve tabi ki aynı ürünü arada uçurum fiyat farklarından da analaya bilirsiniz.

• Selamlar, 4+1 260 metrekare bir ev için ne önerirsiniz ? Bütçemiz maksimum 7.000 tl, evde cok fazla halı kullanmayacağız ama yer yer olacak, ayrıca kedi besliyoruz. Bunu da belirtmek istedim :) teşekkürler

• Hk@n kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ecovacs T8 grubu veya Roborock S grubu ürünler gayet başarılı olacaktır.

Türkiye garantili kavramı ile neyi kastediyorsunuz bilemiyorum ama düzgün servis ve garanti veren ithalatçılar var, mesela Ekay gibi.

• quote:

Merhaba
    Ecovacs T8 grubu veya Roborock S grubu ürünler gayet başarılı olacaktır.

Teşekkür ederim, kamera için düşünceniz nedir ? Kameralı olmalı mı?

Bir de ben evleneceğim için şimdiden araştırmaya başladım, en az 6 ay bir vaktim var. Şimdiden almak doğru olur mu ? Yoksa yeni modelleri mi beklemeliyim ?

• atakan84 kullanıcısına yanıt

Cevaplar için teşekkür ederim. Almak için 1 aylık bir süre daha(önümüzdeki kampanyalardan ötürü) bekleyeceğim. Önceliğim Deco M4(3'lü sistem). Uyguna bulamazsam sizin de kullanmış olduğunuz Tenda'yı almayı düşünebilirim ama onu da 3'lü almam gerekecek. O süre zarfında bir sıkıntı yaşarsanız bildirirseniz sevinirim.

• @Hepsirobot Ali bey s9 özelinde ve genel olarak robot süpürgeler hakkında bir kaç konuda desteğinize ihtiyacım var. Cevaplarınız bir çok robot süpürge kullanıcısını ve potansiyel alıcı arkadaşlarada katkı sağlayacağına inanıyorum.

Aşılabilir yükseklik - engel konusunda bence 360 S9 2cm verisinde fazla mütevazi. Yani ilk robot süpürgem ancak el ayarım göz kararım iyidir, cihaz ciddi şekilde yüksekliklerle savaşıyor, tekrar tekrar deniyor aşmayı ve genelde aşıyor. Açıkçası bu durum iyi mi kötü mü bilemedim... kendini fazla zorlarsa erken deformasyona sebep olur mu ?

360 S9 da yarı silikon uçları misine gibi, bana çok basit gibi geldi. Bir de yan fırça s9 da yıldız vida ile tutturulmuş, bir çok robot süpürgede en azından inceledğim Xiaomi lerde çıt çıt şeklinde sök tak yapılıyordu. Her hangi bir tornavida gereksinimi yok, tornavida ile söküp sıkmak çok mu zor kesinlikle değil ama çıt çıt sistem daha pratik bence. s5 max te fırça bağlatısı videolardan gördüğüm kadarı ile o da vidalı. Sizin yorumunuz ne olur ?

Toz haznesi s5 max le aynı kapasitede 420 ml. Ancak ilginç bir şekilde s9 robotun kapak içinde, ama ayrı ayrı olacak şekilde hem toz hem de su(200ml) haznesini barındırıyor. Yani mühendislikte paketleme denilen olayın bu iki cihaz arasında ki ilişkisini nasıl yorumlarsınız? S5 max te su haznesi robotun dışına alt bölümüne takiliyorken s9 da su haznesini nasıl robotun içine toz haznesinin dibine konumlandırmayı başardılar acaba, malzemeden çalmış olmasınlar :) Yada 200 ml su haznesine yer açmak için neyden feragat etmişlerdir?

Kitapçığında hepa filtre yıkanabiliyor yazarken, toz haznesi yikanabilir diye bir ibare yok. Bir sonraki madde de yıkanan hepa filtre ve toz haznesi durulanıp tamamen kuruduğundan emin olununca robota takılmalı yazıyor. Toz haznesi filtre hariç bence yıkanabılir olması gerek çünki şekli itibari ile, girintili çıkıntılı ve temizleme fırçasının ulaşamadığı, elin girmediği noktaları var. Sizce genel olarak robotların toz haznesi hepa filtre hariç yıkanıp, iyice kurutulup kullanılmasında bir sakınca var mı ?

Forumda konusu geçmişti hangi marka/model robotta olduğunu hatırlamıyorum ama hepa filtrenin temizliğini kolaylaştırmak adına toz haznesinin filtre yuvasına sabitlenmiş tül gibi bir bariyeri olan hazne teknolojisi her marka model için bence şart. Bu sistemi S9 için toz hazensine sabitlemek şartıyla o tülümsü bariyeri uygulamak için bir ön çalışma yapmayı planlıyorum. Bu planda sizlerden yardım alabilir miyim ?

Şimdilik kısıtlı cihaz kullanımımdan sonra aldığım notlar, aklıma takılan hususlar bunlar üstad.

Bir de dm den sizin bir söyleminiz ile ilgili çok soru alıyorum;

"Saydığınız robotlardan S9 ve S5Max yetenek olarak benzer ancak kalite ve dayanıklılık olarak çok ayrışan ürünlerdir."

Bu yorumu 360 s9 ve s5 max arasında kalan arkadaşlar için biraz açabilir misiniz? Benim için artık alınmış alınmıştır.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 8 Ekim 2020; 10:27:35 >

• Hk@n kullanıcısına yanıt
    Şubat ayına kadar yeni bir model çıkmaz genelde.
    Kamera konusu ortada, yani bu bir tercih meselesi.
    Çok önemli bir gelişme bence ama henüz emekleme döneminde yapay zeka.

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hocam, cevaplar için bekleteceğim, oldukça vakit alır bunlar ve bugün test laboratuvarındayım tüm gün.
    Blok olarak bu sorulara vakit ayırmam lazım, uygun olduğumda.
    Kusura bakmayın.

• İrobot 974 biraz daha araştırdığımda idapt 2.0 olduğunu ve haritalama yapmadığı öğrendim. İ7 versiyonunda iadapt 3.0 var.

İ7 de : akıllı imprint haritalama özellikli iadapt 3.0 navigasyonu diyor.
    974 de : görsel lokasyonlu iadapt 2.0 navigasyon olarak söylüyor.

Bende cihazda haritalama özelliğinin en önemli özellik olduğu düşünüyorum. Temizliğin daha iyi olması ve zamandan kazanmak için.

Araştırtıkça kuyunun içine doğru çekiliyorum. Elektronik mağazacılık sektöründe 10 sene harcamış biri olarak hiç bir elektronik eşyada bu kadar zorlanmadım.

Birde t5 max araştırdım. Fakat üzerinde kamera bulunması korkutuyor beni. Hackleme sorunu yüzünden. Haritalama yaptıktan sonra kamerayı kapatabiliyormuyuz. Kapatırsak ne gibi eksileri oluyor.

• huseyin_^ H kullanıcısına yanıt
    Ozmo 950 alın, kamerasız T5.

• Raborock s5 max modeli trendyol da Comfor adlı satıcıda 4180, urzbilişim adlı satıcıda 4080 lira. Bu satıcı ile ilgili bilginiz var mı? urz bilişim delta garntili olduğunu belirtmiş.

• quote:

Türkiye garantili kavramı ile neyi kastediyorsunuz bilemiyorum ama düzgün servis ve garanti veren ithalatçılar var, mesela Ekay gibi.

Yani xiaomin bu robotlar için kendi teknik servisimi var mı yok mu onu soruyorum hocam.

Bunu bilmiyoruz. İki ay öncesinde Evofon/MiStore satıcıları motor, lidar ve fanlarda garantiyi 500TLye satıyorlardı. Herhalde bi servisleri vardır.

• 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.