Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hardcrss Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
63.792
Cevap
1.571
Favori
2.881.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
240 oy
Sayfa: önceki 31843185318631873188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dreame desteği çok sıkıştırdım ama tarih vermedi en son chat de sordum yılbaşını bekleyin dedi

.“L40 AE” diye bi cihaz var bunda da L40s ultra gibi 19.000 emiş gücü var. Sadece altında 2x çift fırça yerine 1x Tricut fırça var. ( bu fırça l40, x40 serilerinde ekstra olarak alınıyor, ) Şuan acil almanız gerekiyorsa bu fiyat aralığını düşünürseniz L40 AE indirime düşmesini bekleyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam ecovacs t50 omni pro güzel bi cihaz 15.000pa emiş gücü çok iyi , muadil olarak dreame l40 , x40 serilerine göre sadece incelik avantajı var. Yani çok dar , masa , yatak , mobilya altına girerken bi tık avantajlı.

Yana açılan fırça ve paspas pedi ve AI nesne algılama ve kaçma , paspas temizleme , kurutma, kamera uzaktan erişim 2 cm tırmanma vs.. zaten bu tarz modeller de standart oldu.

Ama 40K+ üstü fiyat gözden çıkardıysanız size de Dreame l40 AE önerebilirim. T50 ye göre bi tık daha kalın ama 19.000pa emiş gücü var. Ekstra olarak tricut fırçaya sahip , kıl , tüy gibi şeyleri keserek fırçanıza dolaşmasını engelliyor fırça daha uzun ömürlü ful performans çalışıyor. Şuan da 39-40 arasına bulabilirsiniz. Yada L40s ultra bekleyebilirsiniz. Ekstra olasak çift fırça ve daha gelişmiş eşik tırmanma teknolojisine sahip.

Ecovacs da garanti uzatma varmı bilmiyorum ama dreame de var , sonradan cüzi bi miktar vererek 2+1 yada 2+2 şeklinde garanti uzatabiliyorsunuz. İkinci el olarak satarken garanti olması büyük avantaj sağlıyor.

• X50 ultranın mop performans puanı curv'den geri kalmış görünüyor vacuumwars'da. Mop konusunda daha iyi sanırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu terste bi işlik var sadece curv değil , listeyi tek tek inceledim x50 kedinden daha düşük dreame serilerinden de mop performansında geri kalmış görüniyor.. acaba tesler ne şartlar da yapılıyor güvenilir mi

Aynı cihazı kullanıyorum 2 aydır. İki telefonda birden kullanabilirsiniz. Biz kullanıyoruz. Sıkıntı yok. Uygulamada özel mod olarak istediğiniz odayı veya odaları seçip istediğiniz görevi yaptırabiliyorsunuz. Kendi yaptığı harita üzerinde işaretlediği odaları bölüp düzenleyip yeniden isimlendirebilirsiniz.

Bu arada robottan ben de memnunum. Sadece süpürme modunda çekiş gücünü arttırmanız gerekiyor biraz. O zamanda baya sesli çalışıyor. Bir de kabarık tüylü ve saçaklı halıların üstüne çıkmada genelde problem yaşıyor.

1 - sıkıntı olmaz. ben roborock için konuşayım 2 tane iphone um var 2 sinde kurulu eşimin samsung telefonunda kurulu + mutfakta bir ipad imiz var onda da kurulu. hepsinden yönetebiliyoruz.

2- evet süpürür ve yerine geri döner. bunun için uygulamadan haritada belirli bölge temizliği ile yer alan işaretlemesi yapmanız gerekiyor. genelde büyütülebilir bir kare çıkıyor onu ilgili alana getirip okeyliyorsunuz. süpürüyor ve geri dönüyor yerine.

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

3-üstteki görselde rooms yazan odalar sekmesinden istediğin odaları işaretlersen oraları süpürür. zaten ilk haritalamada odaları ayırıyor o ; sen daha keskin bölmek istersen duvar atayabiliyorsun.

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ki. Ali Hocam ne dersiniz bu işe?

• Arkadaşlar sanal duvar kurmustum cıkamadıgı bölgeye. Sonra robotu dırekt oraya bıraktım. Hem yükseklikten dusmesın diye de sanal duvar cızdım. Koydum baslattıım. Sınırlandırılmış alan diyerek suourme işini yapmadı. Anlamadım ben nıye. Sanal duvar cızgısı crkıınce cektıhın bolumun tamamı mı ıptal oluyor. Aslında sadece gıtmemesı gereken yerı duvar olarak gormesı lazım degıl mı ? Eee nasıl yapıcam ben bu Yuksek olan mutafaklı odayı.

L40 ultra ae tavsiye etmişsiniz 40k üstü demişsiniz ama şu an 39200 e bulunuyor teknosa satıcılı. Yanlış bir şey almayayım diye soruyorum.

• Arkadaşlar acil cvp . X20 pro ilk defa paspas yapayım dedım. Paspas yıkama haznesi takılı olmayabilir yada Paspas yıkama haznesı çok su var uyarılarını verıyor. Napıcam. Nerden takılı bu hazne. Su da bı problem yoktur ben yine de yarısını bosalttım. Ama hazne takılı olması ıcın bısey mı yapmam laızm

Şuan muadil olarak akla direk x40 ve düz L40 ultra geliyor onlar da en ucuz 40k satılırken “L40 Ultra AE” Ekim gibi piyasaya girmiş yeni ve çok daha üstün bir cihaz olmasına rağmen şuan da benzer fiyat aralığın da satılıyor.

Acelesi olan için şaun almak mantıklı , çok yakın da “40s ultra” gelecek bi tık daha iyi (tırmanma teknolojisi) , bunun da bi tık üstü şuan da 64k satılan x50 ultra( çok daha iyi tırmanma teknolojisi+emiş gücü)

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Aslında bize telegram grubu lazım böyle çok zor oluyor.

Zaten telegram Grubu var. Ben acmıstım. Xiaomi Vakuum X20 yazarsanız arama grubuna çıkar. Diğer marka ve modellerde gelebilirler. İsmini degıstırırız. Orada da çogalırız. Video atıcam benim problemim ıcın oraya. Giren slm yazsın.

• yardımınız lazım arkadaşlar.Bu robot süpürge işine girdim ve Drema D9 Max gen2 aldım.Telefona uygulama indirip kurdum.eşleştiremedim.bi de ne göriym.intenet 2.4 gaz olmalıymış.ben binada 5 ghz ortak internet kullanıyorum.yaklaşık 30 daire.kendime özel modemim yok.nasıl bu problemi çözerim.?anlayan varsa yardım etsin

İlk etapta evde iki telefon varsa hotspot üzerinden 2.4ghz ile kurulum yapıp kullanabilirsiniz. Daha sonra Wi-Fi Tekrarlayıcı (Repeater) Menzil Genişletici (Extender) alıp ortak İnterneti 2.4ghz yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenefonx -- 8 Aralık 2025; 22:7:30 >
    Vacuumwars'ın test sonuçları çok gerçekçi değil. L40 ultra birebir aynı altyapıya sahip olmasına rağmen incelemede paspasra x40 ultra'dan daha düşük not almıştı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.