|
HB'De Roborock'da 1000 TL Kupon Fırsatı Burada kampanyasından faydalanabilen oldu mu? kupon gözükmüyor bende |
|

3 Mobil
|
HB'De Roborock'da 1000 TL Kupon Fırsatı Burada kampanyasından faydalanabilen oldu mu? kupon gözükmüyor bende |
|
Narwal Freo Z Ultra'yı Hepsiburada'dan 28.499'a 3 taksitle almak yerine (Bonus'a 3 taksit vardı) Trendyol'dan, çıkan 100 TL kupon indirimiyle 28.699'a 9 taksitle aldım. Gri renk. Ürün gelince izlenimlerimi paylaşırım. Bugüne kadar sorularıma yanıt veren herkese teşekkür ediyorum. |
|
Bu robotu tercih etmenizdeki temel sebepler neler hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
amd ryzen 5 3600 , msi b450 tomahawk max , sapphire rx5700xt nitro + , samsung 970 evo plus , Ballistix (8.2)GB 3200MHz DDR4 cl16 , dark guardian , aoc c17g1 144hz monitör , High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba, Türkiye'nin ilk yerli robot süpürge üreticisi olarak kullanıcılarımızın memnuniyeti en büyük önceliğimizdir. Ürünlerimizle ilgili olarak her türlü soru, sorun, şikayet ve memnuniyetinizi bizlere iletebilirsiniz. ''48 Saatte Çözüm Garantisi'' hizmetimiz ile en hızlı şekilde dönüş sağlayacağız. Robot süpürgenizi güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, sağlıklı günler dileriz. Şımart Teknoloji |
|
Narwal Freo Z Ultra'yı neden tercih ettiğimi sormuşsunuz. - Öncelikle tabii ki fiyat ve fiyat/performans. Fiyatı çok uygun geldi. 28.700'e 9 taksitle aldım. ABD'deki bir tüketicinin Amazon.com'da Black Friday indirimleri ile birlikte alabileceği fiyatın daha altına bir fiyatla, üstelik taksit ve kredi kartı puan kampanyalarıyla almış oldum. Listemdeki diğer süpürgelerin hiçbiri ABD'li tüketicinin ödediği fiyatın altında değildi. Bazısı %40, bazısı %80 daha pahalı. Bu benim için önemli bir motivasyon oldu. - Bu modelin hem temizlemede, hem de boşaltma-temizleme istasyonunda diğer markalara göre en sessiz model olduğunu gördüm. Benim için sessizlik çok önemli. Yoksa Dreame X40'a da yönelebilirdim ama 7.000 TL daha ucuza daha sessiz bir model almaya karar verdim. - Paspas mop'ları üçgen şekilli; yuvarlaklara göre daha iyi kenar köşe temizliği yaptığı söyleniyor. Elbette daha pahalı modellerde dışarı uzanan veya silindirik paspaslı modeller de var. Ama bu fiyat bandında üçgen şekilli paspas bir avantaj. - Narwal'ların paspas yaparken yere uyguladığı güç diğerlerinden daha yüksek görünüyor. - Kuru ve ıslak gücü gayet iyi gözüküyor. Tabii 2 katı fiyata daha güçlü modeller de var. - Narwal'ların engel algılaması hep övgü almış. Aşırı önemli bir şey değil ama yerde çorap-peçete kaldığında tanıması güzel. Fakat güncel modellerde bunu zaten hepsi yapıyor gibi düşünebiliriz. Kedi-köpek tanıması hoş olabilir. Ürünün "şunlar da olsaydı" diyeceğim eksiklikleri de var ama fiyat avantajını düşününce bunların yokluğuna katlanmaya karar verdim: - Paspasları dışa doğru uzamıyor. Ancak benim için büyük sorun değil. Kenarları arada bir alırım. Narwal Freo Z10 Ultra'da bu özellik var ama o da 40.000 TL. - Kendi içinde mini su tankı yok. O nedenle paspas temizleme istasyonuna arada bir uğraması gerekiyor. Ancak evim çok büyük olmadığı için bunu da sorun etmedim. Büyük evlerde bu durum temizleme süresini uzatabilir. - Bataryası 5.200 mah. Gayet yeterli. Tabii 6.400 mah ve daha üstü modeller de var ama evimin metrekaresini düşününce 5.200 mah da işini tek şarjla rahatlıkla bitirecek düzeyde. 140-150 m2 üstünde daha büyük bataryalı modellere bakılabilir, şayet tüm evi tek seferde bitirsin isteniyorsa. Yok eğer "yarısını bugün, yarısını yarın yapsa da olur; her gün tüm odaları temizlemesine gerek yok" diyorsanız çok büyük bataryaya da gerek yok. - Haritalama ve yazılım konusunda Roborock'lar sanırım daha iyi, ama Narwal da kötü değil şeklinde söylenmiş. Ecovacs daha çok eleştiri alıyor. Narwal'da da sorun yaşayanlar olmuş ama birçok incelemede büyük sorun görülmemiş. App'i için de iyi yorumlar var. Yazılımsal eksiklikler zamanla giderilebilir diye düşünüyorum, büyümekte olan bir marka. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkelios -- 29 Kasım 2025; 18:44:5 > |
|
Detaylı cevap için teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Kasım 2025; 6:57:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ağırlıklı süpürme talebiniz var ise bu rakamlara çıkmanız gereksiz. Aynı performansı alabileceğiniz 35-40bin bandında bir çok güzel makine var. Roborock Q REVO C, Revo L, Dreame X40 serileri gayet makul ürünlerdir. Kahveye bekleriz uygun olduğunuzda. |
|
|
amd ryzen 5 3600 , msi b450 tomahawk max , sapphire rx5700xt nitro + , samsung 970 evo plus , Ballistix (8.2)GB 3200MHz DDR4 cl16 , dark guardian , aoc c17g1 144hz monitör , High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fekat -- 30 Kasım 2025; 13:13:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|