Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ixib Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.654.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29732974297529762977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam robotun garantisi nerden peki? Satıcı Roborock_Türkiye ama isim aradaki “_” işaretinden dolayı biraz kolla gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralkarga kullanıcısına yanıt

Roborock Türkiye garantili ürün. Faturasını kestiler resmi distribütör garantisi altında. Fatura carisi RECCİ TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ

• alpercck kullanıcısına yanıt

https://m.n11.com/urun/roborock-qrevo-master-cop-istasyonlu-akilli-robot-supurge-64884842?magaza=roborock-turkiye

Bu linkteki üründen ve satıcıdan bahsediyoruz değil mi hocam?

• kralkarga kullanıcısına yanıt

Evet doğrudur.

• uyandirmaprojesi kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Mop başlığı takılınca halıları esmi geciyor nasıl oluyor acaba
    Örnek olarak mop yaptırmak istersem benim holde halılar var istasyon salonda dursa yatak odasina giderken holden geçmesi gerekiyor durum böyle olunca cihaz ne yapar
    Hadi mop hic kullanmasam diyeceğim en onemli olan ana fırçaya çok saç kıl dolanıyor mu
    Sırf bu yüzden Xiaomi 20s plusu eledim
    Dreame l10s pro ise Garanti konusunda oldukça sıkıntılıymış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • larenuf kullanıcısına yanıt

N20 pro var, istasyonsuz, 12ye aldım. Gayet memnunum ben. Tavsiye ederim.

• Arkadaşlar herkese merhaba,
    Konuyu uzun uzadıya okumaya çalıştım. Benim bütçem yaklaşık 20k bana kendimi temizleyen Mop yapabilecek yaklaşık 130m2 temizleyebilecek bir ürün tavsiyeniz var mı acaba? Dreame serilerine baktım ecovacs baktım xiamio serilerine baktım sanırım bu bütçede bu 3 ürün var gibi başka bir öneriniz veya bu ürünlerde model öneriniz var ise paylaşırsanız çok sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Mova E30 Ultra nasıldır bilen kullanan var mı? Fiyatına göre özellikleri iyi duruyor.

• zsinankarabulut Z kullanıcısına yanıt

X10+ x20+

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir değerlendirme yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zsinankarabulut -- 26 Şubat 2025; 14:2:59 >
  • Dreame L10S Pro Ultra Heat iyiki çok beklemeden indirimiyle almışım. Baya yok satmış cihaz, hiçbir yerde yok şu an.(27.800 tl) Bir de üşenmeyip kullanırsam çok iyi olacak :)

• Su ve çöp kovalı güncel bir model önerir misiniz lütfen

Dreame L10S Pro Ultra Heat bakıyorum hiç bir yerde stok yok

Roborock q7 max robot süpürgem var çok memnunum, upgrade etmek istiyorum.

• umuti U kullanıcısına yanıt

Bugün bir kaç saatliğine mediamrkt de online stok vardı hızlıca tükendi. Bütçe ne kadar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 26 Şubat 2025; 17:50:27 >
  • Son 7-8 aylık mesajları okudum. Bayağı bir bilgi edindim.
    120 130 metrekare ev
    Odaların yarısı halı yarısı parke (geleneksel ev tipi)
    Süpürme önemli mop standart olsa yeterli
    Halı tanıma, halıda mop kaldırma, engelden kaçınma (aynı yerde dönüp durmayacak) olacak.
    Çorap, kablo gibi şeylere takılmayacak.
    Kronik sorun ve yazılım sorunu olmayacak.
    Bütçem en fazla 35 bine çıkabilir.
    Ne önerirsiniz?
    Bir marka da servis sorunu var ama kaliteli, biri yazılımı kötü, birinin servisi iyi kafam çok karıştı. Takıntılı biriyim yardım edin

@Hepsirobot

• Roborock’ta cihaza zarar vermemek için paspasta suya hangi oranda hangi temizleyiciyi karıştırmalıyım?

• Saylam06 kullanıcısına yanıt
    İstasyonlu ise 4LT için 1 kapak

• bycool44 kullanıcısına yanıt

Hemen hemen aynı süreci yaşıyoruz. Bende qrevo s almayı düşünüyordum o fiyat aralığında ama bu 2 gündür qrevo mastera aklım gitti bayağı. Biraz fiyatı pahalı ama özellik olarak bayağı iyi görünüyor. Başka tavsiyesi olan varsa tavsiyelere açığım.

• instagram
    Dreame Malaysia on Instagram: "What if you never had to worry about cleaning again? Meet the Dreame X50 Ultra, your ultimate cleaning partner that vacuums, mops, and self-cleans—all in one smart system.✅ ProLeap™ System easily climbs obstacles and steps up to 6cm.✅ Versalift Navigation reaches those tricky low spaces effortlessly.✅ HyperStream™ Detangling DuoBrush Minimizes TanglesEnjoy deep cleaning every corner of your home with zero effort on your part.#Dreame #DreameMalaysia #DreameX50Ultra #NewLaunch"
    https://www.instagram.com/reel/DGK0dcxM4IJ/?igsh=Y3hjNjVmYWowc2Jp

Bundan ötesi var mı?

İzlerken hipnoz oluyorum.

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

Gerçek hayatta görmek lazım:) Şuan testlerde birçok yönden saros 10r daha iyi, bazı yönlerden de ecovacs x8 daha iyi, hepsinin eksiği var tabi..

• Merhabalar, zamanında buradaki tavsiyelere uyarak Robogil Luna 200UV robot almıştım... ürün fiziksel olarak çok başarılı, seviyorum ama son zamanlardaki yazılımsal sıkıntıları beni illallah ettirdi. Harita marita hak getire artık, kesinlikle uygulamada göremiyorum. Görsem de zate 3 süpürme sonra unutuyo... artık cihaza bağlanamıyorum bile. kendilerine yazdım, tr serveri sıkıntılı diye çin serveri üzerinden yeni hesap oluşturdum, düzeldi ama dün yine offlinedı... Hakikaten bıktım, tamam arkadaşlar iyi niyetli, ilgililer ama olmuyor... Bana şimdi yazılımsal sıkıntı yaşamayacağım bir alet önerebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 29732974297529762977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.