Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.945
Cevap
1.503
Favori
2.632.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28012802280328042805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapay zeka bizden iyi biliyor... Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]  o kadar marka var modelin arasında kaybolunca bir fikir olsun diye sordum ancak biraz pahalı modeller gibi. Ufak bi ev için fazla mı olur bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimeBoy kullanıcısına yanıt

tahminen süpürme işleminin yarısında mop görevi veriyorsunuz ilk işlemde halı gördüğünden ve devam işlemi algıladığından haritada halı bilgisi duruyor ve o bölümü taramıyor tekrar. Yuvadan ilk çıkışta mop görevi verirseniz sorun olmaz.

• Ecovacs t30 pro dock lu taylandda 26k baht a aldım baya sessiz robot iyi iş görüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Highsenberg H kullanıcısına yanıt

45/50 m2 için o modelleri öneren yapay zekanın taaa...

Yahu o alanı her robot temizler, etmeyin. İyi mop yapan cihazlardan döner moplu olanları seçmenizi öneririm, tam sizlik.

• anywar kullanıcısına yanıt

Gümrük rakamları ne olur bilemiyoruz ama muhtemelen 2500TL civarında olacaktır.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Mob görevi veriyorum oda paspas diyorum. Fiziki olarak haliyida yerden kaldırıyorum . Robot mevcut haritada zeminde ki hali olan yeri moblamiyor. Yine denedim şimdi aynı. Bakın zeminde hali olan kısma girmiyor mob ile

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan alınabilecek en iyi robot süpürge hangisidir Ali hocam? Kullanılmış ürün gelir iade edemeyiz tüketici mahkemesi vs uğraşmak istemiyoruz. Bir göz atıp yardımcı olsanız.

• anywar kullanıcısına yanıt

Xiaomi X10, Roborock S7 Max Ultra, Roborock S8, Roborock Q Revo ama bence Ecovacs T20

• Sonunda bilirkişi görüşü istendi heyetten. Umarım en kısa sürede ulaşır bilirkişi. Eve mi gelecek robotu mu isteyecek nasıl işleyecek acaba süreç

• @Hepsirobot Roborock s8 alacağım ama roborock q7max toz istasyonu var elimde. Bu istasyona toz boşaltma yapar mı? acil yardım lütfen.

• emrevrl E kullanıcısına yanıt

Olmuyor bildiğim kadarıyla.

• Roborock q8 max alsam q7max toz istasyonu uyumlu olur mu?

• deterjan önerisi olan var mı Q revo kullanıcısıyım.

• emrevrl E kullanıcısına yanıt

Hayır efendim

• Merhabalar. Robot süpürgelerinizi rutin temizlikte nasıl kullandığınızı yazabilir misiniz. Hangi kademede hangi modda ne sıklıkta vs...

Mesela ben her gün güçlü kademede , 2x modunda kullanıyorum.
    70 metrekare civarı süpürme alanı
    (2x olduğu için 150 metrekare)
    Xiaomi s10+

• Xenefonx X kullanıcısına yanıt

Gayet makul bir kullanım şekliniz var.

• Hocam şu an ecovacs t 20 Hepsiburada da 30 bin lira. Fiyat performans olarak ne deesiniz

• @Hepsirobot merhaba hocam,

Evovacs T20, Roborock Q Revo bu ikisinden hangisi? ya da Roborock S8 Sonic alınır mı?

Sizin tavsiyeniz ne olur ?

Fikirlerinizi merak ediyorum..

Birde Türkiye Garantili mi yoksa ithalat garantili mi almak lazım?

Yani garantisinde fark olur mu çünkü ithalat ve Türkiye garantili olunca fiyat farkı da oluyor..

• tahir81 T kullanıcısına yanıt

Ecovacs T20 çok güzel bir cihaz ama ülkedeki garanti durumunu bilemiyorum. Resmi ithalatçının durumu tam belli değil, özellikle servisinden çok şikayet vardı yakın zamana kadar.

• 
Sayfa: önceki 28012802280328042805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.