Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56.032
Cevap
1.322
Favori
2.230.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyice aklım karıştı wiami FX 9 ve lydsto r1d nasıldır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün meraktan cihaz tek temizlikte ne kadar toz toplamış diye baktım iyi ki bakmışım toz biriktirme kısmı tamamen dolmuş. Hemen boşalttık.


    s7 serisinin bazı serilesi için olan otomatik boşaltım istasyonundan alsak normal s7 ile çalışırlar mı? Türkiye de yok onlar ama yurt dışından alsak çalışır mı normal s7 ile onlar?

  • S5 Max bugun gelcek inş memnun kalırım yer silme işleminden

  • Aklı Selim A kullanıcısına yanıt

    Gecen hafta aldık daha dün ilk defa kullandık ve beklentimizin üstünde diyebilirim. 4 farklı vakum düzeyi var biz 2.sırada olan dengeli de kullandık. Ovma yoğunluğu da hafif seçiliydi. Aynı anda haritalama yaptık. Gerçi aynı anda yapmamak lazımmış başlangıçta. Baya iyi temizledi. Ufak tefek bir şeyler kaldı ama onları da turbo ve maksimum ayarlardan birinde kesin alır. Dengeli modda bile tozları topladı yani görünür bir toz bırakmadı.


    Bizim ev temizlersin ertesi gün temizlik yapmamışsın gibi olur. Büyük olmasa da 2-3 günde bir süpürge ile temizler sonra sileriz. Özellikle bu çok yoruyor artık annemi sırf o sebeple aldık.


    Bizi başlangıç olarak tatmin etti. Umarım böyle devam eder.


    Bu arada Iphone telefon kullanıyorsanız mümkünse ilk kurulumunu Samsung ile yapın derim. Roborock ve Xiaomi serilerinde Iphone uygulaması online bağlantıyı ev ağı yerine bir Roborock ağından yaptırmaya çalışıyor. O ağa bağlantı biraz sıkıntı. Ben defalarca uğraş sonrası bağlantı kurabildim annemin telefonuyla.


    Ben sonradan benim android telefon var ona kurduğumda uygulamayı o evin kendi ağı üzerinden sorunsuz bağlandı. Ondan sonra Iphone telefonda evi ağı üzerinden cihazı görmeye başladı.


    O sebeple sıkıntı yaşamamak için mutlaka android bir telefonla kurulum yapın alırsanız. Sonra Iphone ile kullanırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Temmuz 2022; 11:35:35 >




  • Lyngsto r1d
    Neabot n2 lite
    Fantom xy 38 ( bataryasi az ve şarj süresi 6 saat gibi uzun )
    Viomi v3 de ekledim

    Ev bilgisi vereyim
    Mersin'de tüm yazları pencere açık hergun süpürme yaparım 2 güne bir silerim yada hergun temizlenecek alan 70m2 vardır yoktur

    Bu 3 robotdan hangisini alırdınız 6500 TL ye çıkmak istemiyorum... 5200 maksimum 5500 5800 zorlarim

    Krallar yardim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prozik -- 7 Temmuz 2022; 14:51:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Max 4500 e kader haritalı olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz? Vacuum 2c var gözüme çarpan nasıldır alınır mı acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    ECOVACS Deebot Ozmo T9 ürününü çok beğendim. MediaMark üzerinden almayı düşünüyorum. Ecovacs forumunda epey sıkıntılar var markanın diğer modelleri için. yazılımsal anlamda epey şikayet vardı sanırım. Yedek parça, batarya, bozulan aksamları bulmak tedarik etmek sıkıntı sanırım. aklımda bunlar kalmış hep ecovacs forumundan okuduklarımdan.
    Bu ürünü alırsam eğer ki şansım yaver gider ürün arıza sorun vb vermezse uzun yıllar kullanırım sanırım 5-6 yıl gibi aksi durumda ise satış sonrası parça hizmet vs ciddi risk olduğu için kısa sürede bu para çöpe de gitmiş olur.

    Acaba diyorum tüm bu riskler yerine t9 un özelliklerinden feragat edip Amazon.com.tr satıcılı irobot i7 alsam ve teknik servis, garanti, yedek parça vs konularında kafam çok çok rahat etse daha mı mantıklı olur? En azından param bir sorun durumunda çöpe gitmemiş olur. Ve i7 lerin batarya kapasiteleri ve emiş gücü düşüklüklerinden kaynaklı kronikleşmiş sorun vs var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilmediklerim B kullanıcısına yanıt
    İyi güzel de…

    İ7 mopsuz, haritalama ve diğer özellikleri çok daha az gelişmiş, neredeyse 6 senelik bir ürün. Yani T9 ile yanyana getirmek bile hatalı olur.

    Saygılarımla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba forumdaşlar. S5 Max bayağı önerilmiş. Vatan bilgisayar 6800 lira fiyat verdi. 10 bin liraya kadar önerebileceğiniz ve üzerine ödeyeceğim paraya değecek bir model var mı? Yoksa s5 Max alıp geçeyim mi? Bir de Tefal modeli gördüm 8 bin liraya. Malzeme kalitesi daha iyi ama daha önce robot süpürge konularını genişliğim olmasına rağmen hiç duymadım ismini. Araştıracak vaktim yok, bir saat içerisinde alacağım. O yüzden bilginize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkürler hocam. Benim merak ettiğim tek şey temizleme haznesi boyutu. Evde kedi olduğu için çok tüy var, bu da acaba çok sık boşaltmam gerekir mi ya da ev çok büyük olmasa da yine de 1 tur süpürme sırasında hazne dolar mı sorularını aklıma getiriyor. Bu yüzden aynı zamanda q7 Max Plus modeline de bakıyorum.


    Roborock Q7 Max Plus hakkında bir deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlar varsa bildiklerini paylaşabilirlerse çok memnun olurum.


    Teşekkürler

  • Roborock S7 ye yeni güncelleme gelmiş yükleyen var mı ?

    Geri bildirimler nasıl acaba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni çocuğu olan bir arkadaşım evine robot süpürge almayı düşünüyor.

    Sizce ne almalı, kafasını ağrımayacak sağlıklı çalışan bir ürün ne önerirsiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ecovacs deebot t9 aivi kullanıyorum aliexpresten almıştım. Aldığım günden beri yazılımsal sorun yaşıyorum. (t9 aivi TR'de olmadığı için çin hesabıyla giriş yapıyorum.)

    Cihaz donanımsal olarak güzel yazılımsal olarak kötü bana göre.

    Dün kardeşime roborock s7 aldık, yazılımı güzel, hem yazılım hem robot Türkçe dil kullanıyor.

  • Cok yoğun talep sebebi ile yetişemediğimiz Xiaomi 1C batarya üretimimize yeniden başladık, hemen bayram sonrasında sevk etmek üzere siparişe açtık.


    https://hepsirobot.com/urun/xiaomi-1c-standart-pil/

  • Robot Kafalar ekibi olarak bayramınızı şimdiden kutlarız.


  • brktmr B kullanıcısına yanıt

    S5 Max emiş gücü 2000 pa görünüyor. Çok daha yüksek modeller var benzer fiyata. Emiş gücünün düşük olması problem yapıyor mu? Dün alacaktım fakat fibabanka onay vermeyince bugüne kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

    Emiş gücü düşük sayılmaz bana göre ama emiş gücü yüksek olması daha iyi temizliyor demek olmadığını Ali abi çokça yazdı. İmkanınız varsa ve mop önemliyse titreşimli mop yapan robotlara da bakabilirsiniz. S5 max silmesi klasik bezi ıslatarak sürüklemek şeklinde. Ecovacs modelleri, roborock S7 vs.

  • Robot süpürgem evin bir kısmını süpürüyor sonra hsznesine geri dönüyor diyen arkadaşlar vardı. Tahminen turbo veya maksimum vakum gücü ve yoğun ovma modları gibi modlarda kullanıyorlardır. Biz s7 ile bugün temizlik yaptık 3 oda, 1 salon ve mutfağı temizledikten sonra banyoyu temzlemeden şarj istasyonuna geri döndü. Şarj olunca banyoyu gidip temizleyecekmiş. Bu arada bir oda da bir dolabın önündeyken durup ana fırça sıkıştı diyerek hata verdi durdup tekrar başlatınca sorunsuz devam etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roborock fırçasını temizlememe rağmen zemin üstünde ses çıkarma olayı devam ediyor. Sanırım söküp temizleyip geri takmak lazım.

    Bu arada su haznesine normal su koydum. Suya bir şeyler karıştırıp koysak sıkıntı olurmu? Annem sirke filan koyalım dedi ama ben sadece normal su koydum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2 ayrı katta kullanmak üzere tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır? fiyat olarak henüz limit belirlemedim ama çok uçmasak iyidir :)

  • 
Sayfa: önceki 23232324232523262327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.